Reklama

Reklama

Motel smrti

Trailer 2

Mladý manželský pár v opuštěném motelu objeví skryté videokamery ve svém pokoji. Brzy si uvědomí, že pokud se jim nepodaří utéct, stanou se dalšími oběťmi snuff filmu. (HBO Max)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (389)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Žádné veledílo to nebylo. Bál jsem se jen při prvních náznacích. Stále jsem čekal, jak se hlavní duo ubrání, až na ně konečně vlítnou a ono to ani nebylo potřeba. Štvalo mě, jak je furt okatě nechávali. Atmosféra pak už také nulová. Každopádně potěší pár hezky kloktajících skoromrtvol po rozjetí autem. Nenudil jsem se a ňák mi stačilo, že vidím Lukea Wilsona hrát v hororu. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Zo začiatku to vyzerá super, keď sa ale ukáže, že v tom nie je nič nadprirodzené, je to trochu sklamanie a zvyšok je vlastne už len rutina. Že to točila tá istá osoba čo má na svedomí Revízorov by som asi neuhádol, ale sklamaný nie som. Beckinsaleovej a Wilsonovi to spolu sedí a napätie by tiež ušlo, takže také solídne tri hviezdy. Ps: Frank Whaley by už po Pulp Fiction radšej nemal hrávať vo filmoch. Pôsobí to značne parodicky. ()

Reklama

Jinny 

všechny recenze uživatele

Motel smrti nemá objevné téma, nicméně zpracování je poctivé jako jednička na desetidolarovce. Čím tenhle film zaujme oproti záplavě hororů/thrillerů vzniklých ve stejné době, to je zacházení s postavami. Ústřední pár nejsou šašci na odstřel, nepřicházejí s geniálními plány, ale naštěstí jsou dost chytří na to, aby jejich plány někdy fungovaly. A film je oba bere vážně. A naopak - antagonisti nejsou žádní ďáblové, jsou to pořád jenom lidi. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Nimród Antal sa po výbornom viacžánrovom Kontroll vrhol na čistokrvný thriller a odviedol 100% prácu. Motel Smrti šľape ako hodinky (a sem tam aj lepšie) a ani mi veľmi nevadilo že som takéto niečo už videl n-krát. Nie je to žiaden krvák ide len o atmosféru a veru pozrieť si tento film v nejakom malom motely pred spaním by ma solídne rozrušilo... ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Docela příjemné překvapení. O filmu jsem nic nevěděl a očekával další z řady nezáživných duchařských hororů. Film mě však vyvedl z omylu a dostalo se mi velice slušného a chvílemi opravdu napínavého thrilleru. Duchové zde nejsou naštěstí žádní a místo nich tu je partička magorů, která ráda masakruje zákazníky svého motelu a ještě si to rádi natáčejí. Tento motel jedné noci navštíví i manželsý pár, který má těsně před rozvodem a samozřejmě oni se nenenechají zabít tak snadno jako předchozí návštěvníci. Zápletka tedy naní nijak originální a film je plný známých klišé jako rozhádaní manželé, které dá bezvýchodná situace opět dohromady nebo fakt, že vrahové se občas úkažou z nenadání na místě na kterém ještě před chvílí nebyly. Ale i tak se jedná o dobře natočený thriller se slušným výkonem spíše komediálního Lukea Wilsona a jako vždy dobře vypadající Kate Beckinsale, který nekazí ani "americký" nevěrohodný konec. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (8)

  • Scéna kolem 20. minuty, kdy Amy (Kate Beckinsale) rozsvítí v koupelně a následně zalézá šváb pod koberec, byla použita i ve snímku Hostel III (2011). (Syna.1990)
  • Všetky snuff scény boli natočené hneď v prvý deň nakrúcania. (misterz)
  • Film byl do kin doručen pod falešným názvem "Temporary Arrangement" (Přechodné ustanovení). (HappySmile)

Související novinky

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

24.06.2009

Jsou tady nové informace o dvou filmech z produkce Roberta Rodrigueze. Minulý týden jste v našich novinkách četli, že průvodcem mimozemských lovců na třetím safari na Zemi bude zřejmě Neil Marshall.… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno