Reklama

Reklama

Motel smrti

Trailer 1

Mladý manželský pár v opuštěném motelu objeví skryté videokamery ve svém pokoji. Brzy si uvědomí, že pokud se jim nepodaří utéct, stanou se dalšími oběťmi snuff filmu. (HBO Max)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (389)

paascha 

všechny recenze uživatele

1 hvězda pro Kate Beckinsale, jinak tato stupidita pro debily po lobotomii, kteří nikdy nic neviděli / nebo si to nepamatují / nestojí za nic. I když i ta Kate hekala a vzývala Boha, který ji očividně nechtěl pomoc, přesně v tu nesprávnou chvíli. Jak říkám, na hysterické scénky je vždycky času dot a podlehnout panice se dá i ve vhodnější chvíli, než když ti jde po krku magor, co tě chce umlátit k smrti:-) ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Mark L. Smith .. Dvě hvězdy za scénář, čtyři hvězdy za režii. Jádro příběhu nemá daleko do Psycha, inspirace tam rozhodně byla. Výsledkem je průměrný, přesto stále takový "malý hezký promo" film, kde si Nimród Antal vyzkoušel Hollywoodské hvězdy (Kate Beckinsale ta chladná mrška zatraceně sluší) a pocvičil se ve stylistické orgii. Doufám, že příště sáhne (nebo dostane?) i po patřičném scénáři. 55%. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Manželé Foxovi rozhodně neudělali dobře, když se na noc kvůli porouchanému autu nechali ubytovat v podivném motelu, který vede ještě podivnější recepční (přesvědčivě ujetý Frank Whaley). Se svými kumpány tu totiž bestiálně vraždí hosty, natáčí si to na video, a pak to prodává. Tenhle horor funguje tak, jak má, zejména díky vynikající režii Nimroda Antala, která spolu s úvodní zlověstnou hudbou zachovává poctivě zlověstnou hororovou atmosféru, která by se s přibývajícími minutami dala krájet a je stále stísněnější. Ústřední dvojka Beckinsale/Wilson nikdy nic pokazit nemůže (Wilson byl ale lepší) a Franka Whaleyho coby zvrhlého motelového recepčního, bych opravdu potkat nechtěl a měl za tenhle výkon shrábnout Oscara. Nějaké logické chybky se asi najdou, třeba proč nelítostní zabijáci nevtrhnou rovnou do pokoje a nezmasakrují Foxovi tak, jako to udělali nesčetněkrát předtím, ale to by zase nevznikl tenhle mrazivý horor, který je výborný si ho pustit v sychravé večery, a navíc uteče jako voda. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Docela příjemné překvapení. O filmu jsem nic nevěděl a očekával další z řady nezáživných duchařských hororů. Film mě však vyvedl z omylu a dostalo se mi velice slušného a chvílemi opravdu napínavého thrilleru. Duchové zde nejsou naštěstí žádní a místo nich tu je partička magorů, která ráda masakruje zákazníky svého motelu a ještě si to rádi natáčejí. Tento motel jedné noci navštíví i manželsý pár, který má těsně před rozvodem a samozřejmě oni se nenenechají zabít tak snadno jako předchozí návštěvníci. Zápletka tedy naní nijak originální a film je plný známých klišé jako rozhádaní manželé, které dá bezvýchodná situace opět dohromady nebo fakt, že vrahové se občas úkažou z nenadání na místě na kterém ještě před chvílí nebyly. Ale i tak se jedná o dobře natočený thriller se slušným výkonem spíše komediálního Lukea Wilsona a jako vždy dobře vypadající Kate Beckinsale, který nekazí ani "americký" nevěrohodný konec. ()

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Rozhádaný manželský pár, podezřelý hotel a ještě podezřelejší recepční. Osvěžující je, že oba hlavní hrdinové jsou napsaní civilně a můžete jim opravdu fandit, aby z "motelu smrti" utekli. Budu spoilerovat, ale líbilo se mi, že tenhle film neměl potřebu přehnaného nihilismu a nechat v divácích nepříjemný pocit, že všechno bylo od začátku marné a hrdinové měli svůj osud spočítaný už od desáté minuty. To je takový nepříjemný hollywoodský zvyk, kterým se nahrazuje chytře napsaný scénář. Jakou má totiž cenu cesta za "vykoupením" (což platí i u našeho rozhádaného párů), když na konci čeká magor se zakrvácenou baseballovou pálkou, že... ()

Galerie (25)

Zajímavosti (8)

  • Ráno po napadení manžela sléza Amy (Kate Beckinsale) dolů, načež následuje záběr na nohy Davida (Luke Wilson), které leží na koberci. V dalším záběru, kdy Amy výjde ven, leží celé tělo za prahem venku přede dveřmi. (Danny F.)
  • Film byl do kin doručen pod falešným názvem "Temporary Arrangement" (Přechodné ustanovení). (HappySmile)
  • Film se natáčel v Santa Claritě v Kalifornii. (rafix)

Související novinky

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

24.06.2009

Jsou tady nové informace o dvou filmech z produkce Roberta Rodrigueze. Minulý týden jste v našich novinkách četli, že průvodcem mimozemských lovců na třetím safari na Zemi bude zřejmě Neil Marshall.… (více)

Reklama

Reklama