Reklama

Reklama

Puppet Master: Axis of Evil

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Ve spojených státech uvažuje Danny Coogan o ukončení druhé světové války. Zjistí, že v jednom hotelu se zabil loutkář Andre Toulon a záhy objevuje bednu s vražednými loutkami. Zjišťuje však děsivé tajemství. Nacisté Max a Klaus spolu s Japoncem Ozim plánují útok na USA a poté, co Dannymu unesou přítelkyni Beth, je odhodlán udělat cokoliv, aby ji získal zpět a pomstil se.
Vražedné loutky se vracejí! Blade, Pinhead, Jester, Tunneler, Leech Woman, Six-Shooter, Oriental Puppet, Indian Puppet a nová loutka Ninja! (StrYke)

(více)

Diskuze

Campbell

Campbell (hodnocení, recenze)

konai: Na tom dvd mám asi cca. dalších 4 filmy, tak čekám až zkouknu všechny filmy na daném dvd a pak to ohodnotím vše najednou.

StrYke

StrYke (hodnocení, recenze)

Campbell: Proč si to ještě nehodnotil :-D jinak už jsem to viděl a slabota :-(( dvě hvězdičky

Campbell

Campbell (hodnocení, recenze)

Olí: Do Demonic toys snad raději ani nechot, je to sice celkem dobrý, ale jelikož jsem viděl první Pupet master serii, tak jsem čekal víc.

oLí

oLí (hodnocení, recenze)

no mám za sebou všechny části ( krom Demonic Toys crossoverů ) a musím říct, že mi to nepřišlo hrorší než poslední části serie, kery zde maj pres 70%. Ta oldschoolovitost je fuč a v tom byla šťáva série, ale i tak maj loutky pořád potenicál, ale ten příbeh tady no nevim nevim.. nechci moc kritizovat ani moc vychvalovat ale 25% tj kurna malo..

Reklama

Reklama