Reklama

Reklama

VOD (1)

Čtyři mládenci, jedna kamera a jejich zábavné líčení dobrodružství, jenž jsou spojená s oním radostným a zároveň strach nahánějícím životním okamžikem - ztrátou panictví.  Will Ferrell a Adam McKay, zakladatelé webové stránky Funny or Die a zároveň producenti těch nejzábavnějších komedií poslední doby, teď přicházejí s dalším, zábavou nabitým filmem - Poslední panic.
Čtyři mládenci, kteří mají videokameru a příliš mnoho volného času budou vyprávět příběh jednoho z nich - o jeho výpravě za ztrátou panictví. Matt je jediným, který zatím svou misi nedokončil - bylo to už skoro nadosah, při příležitosti dvouletého výročí se svou dívkou, pak ale zjistil, že ho jeho drahá podvádí a bylo po všem. Nyní je pro něj ještě důležitější, aby dosáhl cíle. Jeho kamarádi se mu samozřejmě snaží pomoci, a tak ho vedou cestou plnou chtivých kamarádek, známostí přes internet a dokonce i hvězd z filmů pro dospělé! Vše samozřejmě dokumentují a vystavují na internetu... (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Predeko

Predeko (hodnocení, recenze)

filmu na téma sex panictví panenství a teenager bylo natočeno hafo některé ušly některé průměr některé podprůměr film Poslední panic je hrůza už kvůli tomu že je to natočený jako dokument a už kvůli tomu že hned všichni věděly že Matt chce přijit o panenství a nejde mu to................

Chemik

Chemik (hodnocení, recenze)

Čekal jsem něco ve stylu série Prciček, bohužel pro mě jsem se nedočkal, jiní se možná nabažili. Film patřil pro mě mezi ty průměrnější, žádné extra obsazení, ale i přes to to ve mě zanechalo nějaký dojem.

dabures

dabures (hodnocení, recenze)

uz po 10minutach jsem vypinal. tohle opravdu nejde sledovat. styl toceni + herci = odpad!

_marduk_

_marduk_ (hodnocení, recenze)

tak videl som uz vselijake sracky teda ale toto bez urazky vsetkym, ktori to maju za viac ako 1 hviezdicku

GodKnows

GodKnows (hodnocení, recenze)

nejaky wannabe polodokument ako sa niekto snazi prist o panictvo ?? hehe, celkom sa mi to pozdava......tak ale ja som dal date movie 3* cize mam strasny vkus :)) ....... Produkuje mimo inych Will Ferrell a Adam McKay a paradny song na konci traileru ma na svedomi Ida Maria - Oh my god...... http://www.youtube.com/watch?v=naQSB1Ozyds

Reklama

Reklama