Reklama

Reklama

Bývalému univerzitnímu zápasníkovi Scottu Vossovi (Kevin James) je 42 let a bez většího zaujetí učí biologii na upadající střední škole. Když kvůli rozpočtovým škrtům hrozí, že budou zrušeny některé ze školních programů a učitel hudby (Henry Winkler) bude propuštěn, Scott se rozhodne, že jako zápasník bojových umění vydělá škole nějaké peníze navíc. Každý si myslí, že se Scott zbláznil – především školní zdravotní sestra Bella (Salma Hayek) – ale Scott dokáže něco, co nikdo nečekal. Inspiruje své studenty a stane se senzací, která celou školu spojí dohromady. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (19)

Trailer 1

Recenze (257)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Dokud nedošlo na finále v UFC, převládala u mě benevolence. Jenže pak ta vlna motivů nevzdávání se, inspirování a kráčení za snem hráz shovívavosti protrhnula a vzala sebou i dosavadní tendence k sebeshazování (už jen chybělo, aby křesťany z P.O.D. vystřídalo Caffertyho Hearts on Fire). Muckání Salmy Hayek přes pletivo klece? Nereálné. Po těch třech kolech by měl rty jak Vémola, co přešel z chovu tygrů na včely.. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Kamarád mi to doporučil jako parádní komedii. No, není to ani parádní, ani komedie. Spíš takový prázdný film, u kterého se člověk čas od času usměje a jinak kouká na pohybující se obrázky. Naštěstí to nebyla nuda, protože v tom případě bych musel s hodnocením mnohem níž. Jednou podívat a zapomenout. 50% ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Film střídá velmi slušné momenty s momenty absolutního zoufalství.Naneštěstí se nestřídají pravidelně,zoufalství má celou dobu jasně navrch,děj je navíc velice průhledný,veškeré záběry v ringu/aréně vyznívají neuvěřitelně amatérsky a všechno je zabaleno do jedné hroudy příšerným patosem.Na druhou stranu musím s překvapením přiznat,že se mi ve filmu líbil Kevin James,což je mi divné,ale je to tak. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,KDYŽ SI VEZMETE VŠECHNO TO ODHODLÁNÍ, OBĚTI A RIZIKA, KTERÁ PRO TY DĚTI PODSTOUPIL,….TEN CHLAP JE HRDINA!“..... /// Komedie o nemehlu v ringu asi pobaví všechny, který baví čumět na nemehla v ringu. Na druhou stranu – každej začátek je těžkej, tak proč by nemohl bejt pojatej - tak nějak vodlehčeně, třeba i vtipně. Konec konců, nikdo nečeká, že Kevin James bude Tom Hardy. Škoda je, že to mezi ním a Salmou ,,nejiskří“ a 2x škoda, že fór, kterej nevyjde, je spíš trapnej (pičo dortová bitva, to bylo…aha…). Tady nejde o frajeřinky v ringu, ale o inspiraci dětí, sledujících totální odhodlání tváří v tvář nepřekonatelné překážce! Takže podoba s Warriorem čistě (?) náhodná (?), páč třeba ten závěr je vlastně spíš z muzikálu. Ze střední. Není třeba se v tom pitvat – něco se povedlo, něco míň a co mě nezabije, to vás posílí! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) V Sousedský hlídce se málo bojovalo v ringu. 2.) Nevím, jaká že to dneska frčí v MMA muzika. (že by tip na soundtrack?) 3.) Thx za titule ,,exitus“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE ** NAPĚTÍ ne ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Jak já miluji klišoidní filmy, ve kterých někdo slabší v poslední sekundě porazí někoho silnějšího, navíc tím pomůže někomu potřebnému a ještě si přitom frajersky zahláškuje. To mám vždycky slzu v oku. Jenže tady se jedná o poctivě vyšpekovaného profesora, který předvedl v ringu opravdu věrohodný výkon pouze v prvním zápase, kdy dostal K. O. v první sekundě. Ty jeho další boje s vyrýsovanými holohlavými hovady byly spíše k smíchu, samozřejmě k tomu nechtěnému, protože skutečně uvolňující zábavný smích po pár úderech do hlavy dezorientovaně zabloudil do nějakého jiného filmu. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (12)

  • Napriek rozdielnym priezviskám sú Kevin James (Scott Voss) a Gary Valentine (Eric Voss) v reálnom živote bratia. (misterz)
  • Název filmu je odvozen ze skladby "Boom" od skupiny P.O.D., kterou si vybral Scott (Kevin James), aby mu hrála při nástupu do ringu. (Ptaky)
  • Roli Nika si pak zahrála jedna z největších hvězd MMA Bas Rutten. V malých rolích se pak objevují i známé tváře UFC zápasníků. Bojovník se zelenými vlasy je bývalý zápasník střední váhy Jason "Mayhem" Miller, dále jsou k vidění například bývalá "dvojka" střední váhy Chael Sonnen, Bruce Buffer, Mark Munoz, Chael Sonnen nebo Krzysztof Soszynski. U jednoho zápasu se pak mezi diváky objeví i komentátor UFC Joe Rogen a legenda MMA Wanderlei Silva. (MeanWhile)

Reklama

Reklama