Reklama

Reklama

Vetřelec: Covenant

  • USA Alien: Covenant (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Snímkem Vetřelec: Covenant se režisér Ridley Scott vrací do vesmíru, který sám stvořil ve Vetřelci, prvním filmu věnovaném nejstrašnějšímu mimozemskému monstru filmové historie. V nejnovější a ještě děsivější kapitole se připravuje posádka vesmírné lodi Covenant kolonizovat vzdálenou planetu na druhé straně galaxie. Nový svět, který nečekaně objeví, se jim z počátku zdá být dosud nezmapovaným idylickým rájem. Ve skutečnosti je to ale temný a brutální svět, jehož hrůzy si nikdo z členů posádky nedokázal představit ani v těch nejhorších představách. Když se tito vesmírní poutníci ocitnou tváří v tvář smrtícímu monstru, nezbývá jim nic jiného než se aspoň pokusit o zoufalý únik z tohoto zdánlivého ráje proměněného ve skutečné peklo. (Cinemart)

(více)

Diskuze

martess

martess (hodnocení, recenze)

Demonic189

To pokrytectvo nazvať ma fanatikom a potom fanaticky obhajovať svoju pravdu(Mad Max pecka a Suicide Squad shit). Inak napišeš že nema zmysel sa so mnou baviť ale dal si si tu namahu stalkovať. Chovaš sa ako mačka zatlačena v rohu uplne panikariš užani nepouživaš argumenty len personalne ataky. A pritom nerozumiem prečo vždy ked sa vyjadrim napišem že ide o môj nazor kurva predsa je toto diskusia nato tu som napisať aj iny pohla na vec nie len pritakavať ostatným. Tak keď chceš diskutovať napiš kua svoj nazor a nemel sračky typu "to nema zmysel" ako keby si sa pred tym nejako snažil. Alebo ma ignoruj veď ta sprava ani nebola smerovana tebe ?!?!?!?!?!??!

kl1styr

kl1styr (hodnocení, recenze)

Koukal jsi vubec na Aliena? Nebo jinak, nekoukal jsi na film treba v madarstine?

kl1styr

kl1styr (hodnocení, recenze)

Aha, uz vim, to jsi ty, ktery tvrdil, jak by byl Brett schopen uniku pred Alienem, ktery stoji metr pred nim. Ted uz chapu, ze ty nechapes uvazovani kapitana. :D

kl1styr

kl1styr (hodnocení, recenze)

Dallas do ventilace preci vlezl jen proto, ze se vetrelec premistoval pomoci ventilace. Plan byl vetrelce uzavrit a vyhodit do vesmiru. Dektor pohybu mel spoustu "much". A navic, bylo tam nekolik pater ventilace, takze kdyz se k nemu vetrelec priblizoval myslel, ze je na stejne urovni, ale pritom byl vetrelec pod nim a omylem k nemu vlezl...

na příspěvěk reagoval Gladiator15

Gladiator15

Gladiator15 (hodnocení, recenze)

Nerozumiem. Čo tam bolo nelogické? Plán, ako ho dostať z lode bol dobrý. Radar mali, ale radar bol 2D zatiaľ čo šachta bola v 3D. Takže Dallas utekal správne, len problém bol, že Alien nebol na jeho úrovni, ale o poschodie pod ním, takže dallas mu vliezol rovno do objatia. 

Mimochodom, táto pasáž bola aj v hre, a tiež som tam párkrát dostal od votrelca hug, tam bolo strašne chaotické sa orientovať :D

 (hodnocení, recenze)

Gladiator15

Jo a proto kapitan vlezl za vetrelcem do šachty a když ho najde jak planoval, tak začne zdrhat a ještě k tomu primo k němu, na co meli ten radat když mu stejně nic nerekli.

na příspěvěk reagoval Gladiator15, kl1styr, kl1styr

Uživatel Gladiator15 smazal svůj příspěvek.

kl1styr

kl1styr (hodnocení, recenze)

Zacina byt uz fakt komicky, jak tu vsichni premysli, co je logicke jednani a co neni. Chtel bych vas vsechny videt, jak byste se chovali, kdybyste byli uzavreny v "bludisti" s veci, jako Alien. Urcite byste nebyli vystresovani a vsichni byste premysleli racionalne...:))

na příspěvěk reagoval Gladiator15, Gladiator15

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

kl1styr

Při vší úctě k Johnu Hurtovi,Kane je absolutně dementní postava,které přeji smrt od první chvíle.Všude musí vlézt.Do všeho čučí jak husa do flašky(doslova)etc.Omlouvám se fanklubu Kanea:-)

Demonic189

Demonic189 (hodnocení, recenze)

martess

S tebou sa nemá vôbec zmysel baviť, hlavne keď vidím 5* pri srajdach ako Covenant či Sebevražedny Oddil a 3* a menej pri peckach ako Mad Max, Indiana Jones a podobne. A hľa, 1* pri BVS??? :-O Neverííím! Ty so svojim zmyslom pre detail si azda nepochopil podstatu Batmana a Supermana? :D 

na příspěvěk reagoval martess

Uživatel kl1styr smazal svůj příspěvek.

 (hodnocení, recenze)

Bluntman

To je nejlepší reakce, když napíšeš že nebudeš reagovat. Tleskam a gratuluji ti. A mě piš že něčemu nerozumím.

na příspěvěk reagoval Bluntman

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Mě přijde,že nejvíce nesmyslné postavy jsou z Aliena(snad krom Parkera a Bretta,right).

Sssiksseilor

Sssiksseilor (hodnocení, recenze)

V roce 2017 se ještě někdo bojí vetřelce? Jak úsměvné! Možná, že kdyby přežili oba buzeranti, tak tomu dá za pět i bluntman. Důležitá je ovšem tato zásadní otázka: 'Kdo se kdy v sci-fi hororu chová logicky?' A obzvláště v momentech šoku, když nastane bezprostřední setkání s něčím "nevysvětlitelným" na fyzické rovině. Vidět reakce místních breptalů, by určitě stálo za to.

na příspěvěk reagoval Rypicong, kl1styr, kl1styr

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Související novinky

Fede Alvarez natočí nového Vetřelce

Fede Alvarez natočí nového Vetřelce

05.03.2022

Zatímco plánovaný vetřelčí seriál pro kanál FX je stále v přípravách a jeho natáčení by mělo začít v roce 2023, kolem vzniku nových celovečerních filmů této franšízy panuje složitá situace. Stále se… (více)

RoboCop přišel o režiséra

RoboCop přišel o režiséra

16.08.2019

Režisér filmů Elysium a především chváleného District 9 Neill Blomkamp se té smůly nezbaví. Jeho pokračování Vetřelce se Sigourney Weaver bylo zaříznuto poté, co se Ridley Scott rozhodl pokračovat ve… (více)

Chystá Ridley Scott dalšího Vetřelce?

Chystá Ridley Scott dalšího Vetřelce?

01.06.2019

Vetřelec minulý týden oslavil 40. výročí a v rámci oslav došlo i na rozhovor se samotným tvůrcem ikonického hororu Ridley Scottem (Černý jestřáb sestřelen, Konzultant). V něm pak Scott mimo jiné… (více)

O čem by byl další Vetřelec?

O čem by byl další Vetřelec?

15.11.2018

Pokud jste viděli poslední filmy z vetřelčí série od režiséra Ridleyho Scotta (Marťan, Gladiátor), pak je vám nejspíš jasné, že měl slavný tvůrce pro svoji temnou sci-fi ságu ještě velké plány. V… (více)

Reklama

Reklama