Reklama

Reklama

Obsahy(1)

"Zažila jsem konečně ten pravý orgasmus?" Podobnou otázku si časem položí každá dívka s určitou mírou podezřele nejednoznačných praktických zkušeností v oblasti sexu. Tři nejlepší kamarádky Ingen, Victoria a Lena jsou sice sexy a navíc chytré, ale snad díky Amorově škodolibosti jsou právě jejich milostné zážitky naplněny spíše než spalující vášní veselými historkami s předčasnou pointou. Ne, že by nápadníků bylo málo, ale umění milovat v středoškolských osnovách nenajdete. V takovou chvíli může vzít frustrovaná dívka do vlastních rukou nejrůznější pomůcky, nebo svůj osud. Podnikavé přítelkyně se pustí do hledání ztraceného orgasmu s pružností osmnáctiletých a důkladnou teoretickou přípravu testují v praxi. Zatímco Ingen jde na věc s přesností téměř vědeckou, Victoria vidí cíl v kvalitě zrozené z kvantity a Lena romanticky věří, že první velký orgasmus ji přinese první velká láska. Přes nečekaná dobrodružství a řadu komických úskalí dospěje hledání ztraceného orgasmu u všech tří kamarádek k překvapivě působivému vyvrcholení. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (255)

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Já se bavil. A při scéně s kolem v obýváku jsem málem přepadl přes gauč i já! Vtipně a cudně podaný příběh o necudnostech. A o strastech, kterých nás kluky naše jinošské noční poluce ušetřily. Což je od přírody vůči holkám asi trochu nespravedlnost... Celý film jsem držel těm holkám palce , aby dosáhly své zasloužené sladké odměny a nenudil jsem se ani chvíli. Všechny tři herečky byly dobře vybrané, zajímavé typy, přirozeně hezké, takzvaně obyčejné holky od vedle. Tři sympatické kočky na cestě za svým prvním orgasmem... co chtít od sobotního večera víc? Viděno zatím třikrát, zařazeno v oddychových komediích v pohotovostním šuplíku pro případ podzimní depky. Poctivé tři hvězdy, za každý orgasmus jedna... Čtvrtá hvězda natruc všem uživatelům, kteří těm holkám tu rozkoš asi nepřáli (nebo záviděly?) :-) ()

AgnesDee 

všechny recenze uživatele

Hloupá podprůměrná německá rádoby komedie, která je o průhledné zápletce, která se ani nijak nevyřeší. Film se o to sice celou tu úmornou hodinu a půl snaží, ale stejně z toho nic nevzejde. Jedna je děvka, která skončí s idiotem, u druhé to ani není jisté a třetí je prostě klišoidní panna popisovaná jako ubožačka. Nic zde není zajímavé, vše působí buď nuceně nebo blbě, takže by se to vlastně dalo shrnout jako špatná parodie na americké teenagerovské komedie. ()

Reklama

Milky. 

všechny recenze uživatele

Tak jsem to po letech konečně viděl. Docela jsem se toho bál, ale kromě stupidního tématu prvního orgasmu jsem se královsky bavil. Samozřejmě nějaké ty prsa a podobně tomu přispěly...taky samozřejmě krásnou Karoline Herfurth. Asi půjdu proti davu, ale já dávám 4*. Dnešní teenager komedie už mi přijdou takové suché. Bohužel. ()

Dinoo 

všechny recenze uživatele

Ale nie ! Nemecký film o sexe? Je to príšerná hrúza snaď jediný dôvod prečo nedávam odpad je scénka s orgazmom na bicykli to je jediná scénka ktorá ma ako tak dokázala pobaviť. Inak nevidím na tomto úchylnom snímku nič zaujimavé a toto teda podla mňa určite neni film pre teenegerov kde by sa niečomu mohli priučiť alebo zasmiať.. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Tehdy to muselo přijít a nejen ze Spojených států. Vlnu, kterou vyvolal úspěch Prciček a jeho prvních sexuálních pokusů i omylů, chtěli chytnout také v Německu. Orgasmus by chtěla každá, každá má trochu odlišnou metodiku. Panny totiž nejsou, ale tahle oblast je jim zatím zapovězená. Němci to stejně jako bratři Weitzové dokázali s vtipem a patřičným nadhledem, nejsou zbytečně vulgární, pochopitelně nemůžeme očekávat nějaký seriózní pohled na dané téma. Smyslem je pobavit, možná i dojmout. ()

Galerie (22)

Související novinky

Statham předává kurýrskou štafetu

Statham předává kurýrskou štafetu

11.02.2014

Kurýr dodnes patří mezi nejznámější filmy Jasona Stathama. Neohrožený řidič Frank Martin to dotáhl na tři celovečeráky, předloni se pak přesunul i na malou obrazovku, kde si ho zahrál Chris Vance.… (více)

Reklama

Reklama