Reklama

Reklama

Profesionální MMA zápasník Wes Baylor bojuje v ringu se svým kamarádem Jonnym Sutherlandem, přičemž Jonny v tomto zápase po sérii Wesových úderů umírá. Baylor je zdrcený ze smrti kamaráda a odjíždí do Thajska. O šest měsíců později ho stále pronásleduje Jonnova smrt, ale živí se jako zápasník v ilegálních zápasech. Po jednom z nich kontaktuje Baylora muž jménem Aldrich, který mu nabízí milion dolarů, pokud se zúčastní jednorázového zápasu v Myanmaru. Baylor souhlasí. Po příjezdu na místo ho ale čeká překvapení, protože se stává obětí smrtícího lovu, který Aldrich organizuje běžně. Baylor dostane pouze láhev s vodou a opasek, který, aniž by o tom věděl, má uvnitř ukrytý GPS lokátor. Lovci, kteří mají Baylora ulovit, jsou Sofie, toreador Esparto, vývojář her Landon, Maduka, Jacob Texas Zimmling, Zimlingův syn Tobias, Aldrichova pravá ruka Madden a Aldrich sám. Baylor má dvě minuty na to, aby zmizel někde v džungli. Začíná tedy krutý boj o život... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (92)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Zrovna minulý týden jsem se díval na jedničku a i když už zestárla tak proti tomuhle je zlatá. Tady nefunguje nic místo celé skupiny zabijáků co honí někoho zde máme několik chlápků a ženskou v sestavě otec a syn co chtějí utužit rodinné pouta, ajťák, toreador, jakýsi plešatec a ženská co má komplexy z toho, že je jediná ženská v rodině. To všechno vede hlavní záporák, který se většinu filmu nezmůže takřka na nic a až na konci dá zhruba minutový boj kdy dostane jednu až dvě ránu a lehne. Celkově choreografie stojí za hovno většina scén vypadá následovně Scott si 2 krát 3 krát kopne protivník leží a to se opakuje dokola na konci, aby byla změna si Scott zastřílí samopalem a zastřelí zhruba 3 vojáky Úplný závěr je pak parodie srovnatelná s druhým dílem Scary Movie kdy zkorumpovaný generál , který na začátku dostane milion se nechá uplatit ženskou, která má jeden diamant (bylo to asi strašně těžké ho přeplatit). 40 procent P.s. když už Rhona Mitra si dá takové oblečení aspoň ty bradavky si mohla zakrýt vypadá to opravdu divně ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Určite už bola téma lovu na človeka pre zbohatlíkov spracovaná aj lepším spôsobom, tak potom prečo až 4 hviezdičky? Neodohráva sa to v Rusku, nepoľujú rusi a celkovo sa to odohráva na hraniciach tretieho sveta, kde môže ozaj milión dolárov ešte čosi znamenať. Zápasník Wes Baylor príjme pozvánku na súboj bez pravidiel od Aldridgea (asi skôr ako titlkový preklad k filmu Aldricha, aj keď Ričiho je zajtra), nakoľko sa jeho svet zrútil potom, ako v ringu porazil svojho priateľa, ktorý po zápase zraneniam podľahol. A tak si spomenie na slová priateľa o tom, že sníval o dome na pláži a týmto spôsobom sa Wes rozhodne zarobiť aby dom doprial aspoň priateľovej rodine. Aj keď film dejovo kopíruje viacero filmov až na záverečnú scénu na moste je to takmer uveriteľné. Pre milovníkov akčného žánru ako oddychovka za 3 padne vhod, niekto možno ešte jednu hviezdu, tak ako ja, pridá. ()

Reklama

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Abych zdejším kulervantům, (odborníci na filmy všeho druhu) dokázal že i já mám porozumění pro béčkové filmy, tak sem se rozhodl dát hned několik béčkových filmů, v tomto týdnu abych jim dokázal, že tomu jest rozumím. Kulervanty nebudu jmenovat, pač by jim to udělalo nesmírnou radost, kdyby byli jmenováni v mém komentáři (ano sem úžasný) takže jim to nehodlám dopřát. Tak a teď k filmu, na Živý Terč sem se docela těšil, výborné obsazení počínaje akčním bohem - Scott Adkins a protřelým a velice známým záporákem v podání Roberta Kneppera. Takže obsazení je naprosto lahůdkové, ale hned se přesunu k tomu co mně na filmu štvalo, je tu docela dost zpomalovaček, některé sou v pohodě a hodí se a některé sou jako pěst na oko. Pak je tu zase nějaký ten duševní rozvoj a sebepoznání, byť to že se Adkins chce nechat umlátit, za to co provedl, mi docela sedlo, ale až tak moc se klaněl lesní bohyni nemusel. No ale dejme tomu, furt je to snesitelnější, než to co provádí Michal ve svém Neustupuj, nevzdávej se: Dokuď neprosadíš svou, kde vlastně až na toho Australana, nebyli žádní pořádní záporáci. Zde záporáci sou, ať už jde Kneppera a jeho pošahaného parťáka, či ta banda úchylných lovců a aby to nebylo málo dojde i nabušené zapasníky, kteří to Adkinsovi docela slušně naloží. Takže akce je super, neni to sice nic kvůli čemu by se měl zbořit svět, ale je super navíc to na tom mostě, to bylo boží. Takže herci/postavy sou v pohodě, akce je skvělá, prostředí ujde. Další výtka je že se Adkins musí o akci dělit s Thau, která zase nic moc nepředvede a taky to že Adkins je v podstatě furt čistý, jo on si projde výbuchama, akcí, střílením a on je furt čistý, trochu krve, ale sakra tohle bylo fakt divný. Je trochu škoda, že nemůžu dát čtyři, jelikož Adkins je fakt akční král, ale ty silnější tři určitě. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Tento B-ový snímok nie je priamym pokračovaním pôvodného filmu – to ani nečkajte. Jedná sa o samostatný príbeh, ktorý však (až na väčšie a mohutnejšie zbrane) žiadnym veľkým a nečakaným prevratom neprekvapí. Ja zostanem u JCVD . Osobné hodnotenie: 64% (**) ()

Trustme 

všechny recenze uživatele

Specialista na pseudopokračování a vymítač názvů původních filmů, Pán krouživé kamery a zpomalovací režie - Roel Reiné sahá na akční klenot devadesátek, což je poněkud zbytečné. Srovnávat nebudu, neboť zde jde o takové to domácí video bulharských fanoušků, kteří mají rádi naivní poetiku akčních videofilmů minulého století. A vždy najdou tvůrce, kteří jim ochotně podrží. Kamerorežisér Roel Reiné není úplné jelito v rámci žánru, co se týče obrazovosti, ale udělat to trošku pro starší děti se mu nedaří. Čert vem zápletku, tá je i tentokrát vkusně okoukaná, ale styl, kdy hrdina všechny zlikviduje aniž by je zabil (jak na potvoru to udělá vždy někdo jiný) je nesportovní. Parta ultra zabijáků je pak eliminována nešťastnými náhodami nebo z rukou ženy či friendly fire. Scott Adkins má smůlu na bojové choreografy, umí krásné filmové hmaty, ale co naplat, když invence soubojů je na úrovni "počkám až mě praštíš" anebo "ruka-uhnu-noha-uhnu". Ještě že občas přidá svůj trojitý Boyka-kick. Bohužel v tomhle filmu není nic, čím může fanoušek žánru obohatit svojí křehkou duši a potěšení z dynamiky, tak jak to pro nás udělal pan Woo ve svém Živém Terči. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Natáčanie filmu prebiehalo na viacerých miestach v Thajsku. Mjanmarsko, kde sa odohrávala väčšina filmu, filmári nenavštívili. (MikaelSVK)
  • Katrina Grey (Kay Sutherland) pochádza zo Slovenska, z Ilavy. (ČSFD)
  • Při honičce na motorkách nemá Wes Baylor (Scott Adkins) na očích ochranné brýle. Ale při výbuchu střely z motorky je ve zpomaleném záběru vidět, že Wes brýle má. (Mydlivoj)

Reklama

Reklama