Reklama

Reklama

Star Trek: Hluboký vesmír devět

(seriál)
  • Česko Star Trek: Stanice Deep Space Nine (více)
USA, (1993–1999)

Hrají:

Avery Brooks, René Auberjonois, Alexander Siddig, Colm Meaney, Armin Shimerman, Nana Visitor, Terry Farrell, Cirroc Lofton, Michael Dorn, Nicole de Boer (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(173)

Star Trek: Hluboký vesmír devět, čtvrtý seriál z legendárního startrekovského univerza Gena Roddenberryho, je zasazen do poloviny 24. století, odkud přináší dobrodružství týmu důstojníků Spojené federace planet, jimž byla svěřena hvězdná stanice, vytvářející obranný val v blízkosti první stabilní červí díry vedoucí do tajemného kvadrantu Gama. Úkolem posádky Hlubokého vesmíru devět není nic menšího než chránit a zkoumat vesmír a vydávat se na místa, která ještě nikdo z Federace nikdy nenavštívil... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele Ironfood k tomuto seriálu (9)

Bojová linie (1993) (S01E12) 

Planeta bizarní natolik, že by se hodila spíš do neuvěřitelných dobrodružství Vladimíra Smolíka. ()

Pravidla zisku (1993) (S02E07) 

Tak tohle bylo trochu zklamání, myslel jsem, že to bude víc o profitu než o emancipaci:-) ()

Druhý pohled (1993) (S02E09) 

Siska považuju za s přehledem nejslabší z hlavních postav seriálu a jeho milostné dobrodružství s jakousi pochybnou Fenou mě v tomto názoru jen utvrdilo. Hlavním pozitivem tohoto dílu je asi to, že se v romantické zápletce neztrapňovala nějaká má oblíbenější postava:-) ()

Šepot (1994) (S02E14) 

Slušný a dobře zpracovaný příběh. Hned od začátku je to zajímavé a napětí se daří udržovat. Bonusem je vtipná  lékařská prohlídka. ()

Druhá kůže (1994) (S03E05) 

"It was just something I overheard while I was hemming somenone´s trousers" Garak se definitivně stává mou nejoblíbenější postavou:-) Jinak se mi líbila i zápletka ve stylu Total Recall, kterou se povedlo dobře rozuzlit... ()

Loď (1996) (S05E02) 

Nejsem sice žádný studovaný intergalaktický právník, ale i tak si myslím, že to, co tady Sisko předvádí, je prachsprostá zlodějina. Člověku tak nezbývá než fandit opačné straně, zvlášť když je vorta taková štramanda... ()

Vojáci říše (1997) (S05E21) 

Základní nápad s posádkou klingonské lodi, která jde od porážky k porážce a potřebuje naladit na vítěznou vlnu, je sice velmi slibný, jeho zpracování je bohužel velmi slabé. Nemá to žádnou šťávu, žádné působivé scény, hlášky nebo humor, prostě nic. I to rozuzlení mi přišlo dost nepovedené. Takže si vlastně říkám, jestli ty mé dvě hvězdičky nejsou zbytečně moc:-) ()

Jste srdečně zváni... (1997) (S06E07) 

Tohle mi přišlo jako takové "pěkné" vyvrcholení procesu přeměny Dax z původně sympatické a slibné postavy v postavu trapnou, otravnou a hloupou. ()

Pohnutky srdce (1998) (S06E16) 

Také jste si mysleli, že oženit Worfa s Dax byla pro další vývoj seriálu velká chyba? Tak po tomhle díle to už bude vědět naprosto jistě:-) ()

Související novinky

Zemřela herečka Louise Fletcher

Zemřela herečka Louise Fletcher

24.09.2022

Ve věku osmaosmdesáti let v pátek ve svém domě ve Francii zemřela americká herečka a držitelka Oscara Louise Fletcher. Smutnou zprávu předal médiím její agent David Shaul s dodatkem, že herečka… (více)

Fanoušci Star Treku už popáté na CzechTREKu

Fanoušci Star Treku už popáté na CzechTREKu

31.07.2010

CzechTREK convention - největší samostatná Star Trek akce v České republice – přichází už popáté. Tentokrát v nových prostorách Kulturního centra Novodvorská se koná v sobotu 4. 9. 2010. Akce už… (více)

Reklama

Reklama