Reklama

Reklama

Braddock: Ztracen v boji

  • USA Braddock: Missing in Action III (více)
Trailer

Vietnamský veterán plukovník James Braddock věřil, že jeho asijská žena zemřela během války. Od misionáře se však dozví, že nejen, že žije, ale má i syna. Braddock se proto vrací na vlastní pěst do Vietnamu, aby je i ostatní z vězeňského tábora. (TV Prima Cool)

Videa (1)

Trailer

Recenze (61)

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Dle mého míňení je to asi nejlepší film Aarona Norrise, ale i tak je to dost podprůměr. Vememe-li v úvahu béčkovost scénaře, tak režíjně to odvedeno celkem zdatně. Jenže pekla v ději jsou neodpustitelná - Chuck opět setřelí vrtulník skoro za pomocí svou prstů a slovem BUM. On je opravdu asi robot: 1. je nezničitelný, 2. neprojevuje jakékoliv emoce (ať nahuzuje drsňácké hlášky nebo se poprvé setkal se synem). ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Prve dva diely sa este snazili tvarit seriozne, ale po druhom Rambovi aj Chuck pochopil, ze tento typ bezmysliekovych akcniakov jeden muz vs. cela armada sa vazne brat neda. A tak stavil na velkolepu cheesy akciu. Lenze Chuck si nemohol dovolit nonstop akciu a musel vyplnit dve tretiny nejakou omackou. A ta prilis zaujimava nie je. Prva tretina behom ktorej sa nacrtne pribeh je doslova vrazedne nudna. V druhej tretine je to uz trochu lepsie. Linia medzi Chuckom a jeho zenou je celkom zaujimava, ale je prekvapivo razne utnuta a Chuck absolvuje dalsiu davku originalneho mucenia. Do tejto chvile sa jednalo o zbytocny film s ktorym nema cenu stracat cas. Lenze potom konecne nastupuje velkolepe akcne inferno v starom dobrom neskutocne prehnanom 80s style, kedy Chuck stoji uprostred tabora jak skala a co gulka, ktoru vystreli, to zasah. Ved krytie je len pre zbabelcov. A to je len zaciatok. Vypravou to sice na neskutocne drahu trojku Ramba, ktora vznikla v tom istom roku nema, ale v ramci beciek je to sakra velkolepe a neskutocne zabavne. Tato posledna tretina dostala film do kategorie: za jedno pozretie to rozhodne stoji. Ale fakt skoda tej nudnej neakcnej omacky. Pretoze to mohol byt ukážkový predstaviteľ priblbleho akcniaku 80tych rokov. 5/10. ()

Reklama

Divočák 

všechny recenze uživatele

"Varuju tě Braddocku, nešlapej lidem na kuří oka!" "Na kuří oka nešlapu, já šlapu na hajzly." Chuck Norris se potřetí a naposled vydává do Vietnamu a už na začátku filmu vás uchvátí perfektní úvodní scénou pádu Saigonu, kdy po ulicích pobíhají rabující davy a nad nimi letí dvě vojenské helikoptéry. Brácha Aaron se tady neskutečně režijně vytáhl a klidně by s touhle scénou uspěl i v oscarovém filmu. Co následuje dál je už ale čistokrevná Chuckovina, čemuž se uzpůsobuje režie i příběh. Chuck se vrací do Vietnamu pro rodinu (ano, dočkáme se i rodiného dramatu!;)), ale všechno se podělá a Chuck musí znovu vytáhnou kulomety proti šikmovokým. Ti jsou zase jednou pěkné svině, pouští do něj elektřinu a dokonce znásilňují malé děti, z čehož navíc vyplývá, že Chuck je tady dokonce ještě větší dobrodinec než obvykle, protože musí zachránit celý sirotčinec. Akce sice není nic moc, většinou jen Chuck stojí uprostřed dvorku a všichni kolem něj umírají, zatímco on nemá ani škrábanec, ale jeden rákosník to od něj dostane perfektně kanadou do ksichtu a ten konec na mostě je prostě super. Nechce se mi tomu věřit, ale dávám Chuckovi za 4* a smutně se loučím s nejlepším dílem série. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Po dvou dílech už člověk ví co čekat a když navíc aplikuje vzorec plynoucí z teorie přímé úměry klesající kvality s rostoucím číslem za názvem filmu, nemůže být zklamán. Chuck je zkrátka zpět. Běhá, trpí, střílí, kope, zachraňuje až se mu od hlavní kouří. Z dnešního pohledu nic světoborného, nicméně jako retro zahalené nostalickou aurou to na dvou hvězdách udrží. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Na den 79. narozenin Chucka Norrise to prostě nešlo nepustit si s ním nějaký film. Zvolil jsem závěrečný díl trilogie Nezvěstní v boji, jenž jsem dosud neviděl. Námět snímku není špatný, celkově se tento počin dobře sleduje, ale bohužel v akčních sekvencích je dost přitažený za vlasy, což se však na druhou stranu dalo čekat. Nebýt toho, mohlo být hodnocení i na 4*. ()

Galerie (199)

Zajímavosti (9)

  • Režisérsky debut Aarona Norrisa. (m.a.t.o.)
  • Film zcela ignoruje předchozí díly série, jediným pojítkem zůstává postava Braddocka (Chuck Norris). (Žralok)
  • Příběh se časově neshoduje z dílem druhým. V tom je totiž Braddock (Chuck Norris) z dalšími vojáky vězněn od roku 1972 až do roku 1982. Tento příběh se ale odehrává těsně po ukončení války v roce 1975. (Terva)

Reklama

Reklama