Reklama

Reklama

Braddock: Ztracen v boji

  • USA Braddock: Missing in Action III (více)
Trailer

Vietnamský veterán plukovník James Braddock věřil, že jeho asijská žena zemřela během války. Od misionáře se však dozví, že nejen, že žije, ale má i syna. Braddock se proto vrací na vlastní pěst do Vietnamu, aby je i ostatní z vězeňského tábora. (TV Prima Cool)

Videa (1)

Trailer

Recenze (61)

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Dle mého míňení je to asi nejlepší film Aarona Norrise, ale i tak je to dost podprůměr. Vememe-li v úvahu béčkovost scénaře, tak režíjně to odvedeno celkem zdatně. Jenže pekla v ději jsou neodpustitelná - Chuck opět setřelí vrtulník skoro za pomocí svou prstů a slovem BUM. On je opravdu asi robot: 1. je nezničitelný, 2. neprojevuje jakékoliv emoce (ať nahuzuje drsňácké hlášky nebo se poprvé setkal se synem). ()

kingik 

všechny recenze uživatele

To lepší z filmografie nezničitelného Chucka Norrise. Je to akční film, který se svým pojetím nehodí do dnešní předimenzovaně digitální akční tvorby, ale atraktivita prostředí a nonstop akce mě dokázaly zabavit. Chuck se svým bratrem Aaronem spojili několikrát bratrské síly a společnými silami upletli poctivé akční opusy, které hlavního hrdinu ukázaly bez slabin psychických i fyzických. Chuck kosí, co se v korunách palem pohne, s nekonečným zásobníkem, je to tak snadné. Jen se tenhle film nesmí brát vážně. Pak je možné prožít nezničitelné akční peklo. 60% ()

Reklama

Cervenak 

všechny recenze uživatele

"Nebudem im dupať na prsty. Budem im dupať na krky." Neodolateľne stupídne béčko, v ktorom nezničitelný Chuck, stojac uprostred otvoreného priestoru, vystrieľa chlapov na strážnych vežiach a v pieskovými vreciami obložených guľometných hniezdach. A nakoniec kalašnikovom zostrelí bojový vrtuľník. A je to cooool!!! ;-) ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Plukovník James Braddock (Chuck Norris) opouští 29. dubna 1975 Saigon s tím, že jeho vietnamská žena Lin Tan Cang (Miki Kim) je mrtvá. Po dvanácti letech ho vyhledá reverend Polanski a oznámí mu, že je společně s jeho synem naživu. Braddock se vydává na vlastní pěst do Vietnamu na záchrannou misi... Je to taková pohádka pro dospělé, ale snímek nabídne poměrně dost akce a pořádnou dávku reálných explozí. Chuckův bratr Aaron dělal na filmu tentokrát pouze jako režisér. Při natáčení na Filipínách v květnu roku 1987 došlo k neštěstí, protože zemřeli čtyři lidé a pět bylo zraněno při pádu vojenské helikoptéry AUH-76. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CHYBA VE FILMU - Záběr okolo šesté minuty, kdy si muž obléká zelenou košili a vedle stojící děti si berou zbraně a kolem právě projíždí džíp z Braddockem, byl ve filmu již vidět na začátku z jiné kamery, Braddock ale v té době ještě ve městě nebyl......... DIALOG - MALÝ JOHN - Varuju tě, nešlapej lidem na kuří oka. BRADDOCK - Na kuří oka nešlapu, já šlapu jen na šmejdy. Braddock tentokráte na záchranné misi své ženy. CHYBA VE FILMU - Příběh se časově neshoduje z dílem druhým. V druhém díle je totiž Braddock z dalšími vojáky vězněn od roku 1972 a podle některých dialogů dokonce až do roku 1982. Tento příběh se ale odehrává těsně po ukončení války v roce 1975. Další CHYBA VE FILMU - Ve 30 minutě má Braddock připevněno bezpečnostní lano padáku k lanu v letadle, po opuštění ( skoku ) letadla se lano napne a uvolní pojistku padáku, jenže při venkovním záběru už má Braddock modernější padák a po pojistkovém laně není ani stopa. Ale něco o filmu. Je to smutný příběh. Braddock už zase řádí, dejte mu do ruky pořádnou zbraň a vyhraje pro ameriku válku. A i když to má tolik chyb je to prostě akční klasika. CITÁT - Braddockůůůůůů !!!........ Ve filmu zazní " Freedom again " a " In your eyes " oba songy od Rona Blooma. http://www.youtube.com/watch?v=cCqUcMmzjpc Hudba - Jay Chattaway. Kamera - Joao Fernandes. ()

Galerie (199)

Zajímavosti (9)

  • Režisérsky debut Aarona Norrisa. (m.a.t.o.)
  • Ve scéně, kdy Braddock skáče z letadla, má na padáku připevněno bezpečnostní lano. V jednom z dalších záběrů má však modernější padák, u kterého není po pojistce ve formě lana ani stopa. (Terva)
  • V záběru ze začátku filmu, kdy si muž obléká zelenou košili, okolo projíždí džíp z Braddockem (Chuck Norris). Ten však v té době ještě neměl být ve městě. (Terva)

Reklama

Reklama