Reklama

Reklama

Temný úplněk

Trailer 1

Obsahy(1)

Legenda říká, že, kdo je zraněn vlkodlakem a přežije, za noci a za úplňku se proměňuje v tuto krvelačnou příšeru a zabíjí vše živé... Ted Harrison je chlap, jak má být. Rázný, sebejistý a plný života. Až do oné divoké noci hluboko v džungli Nepálu... Zatímco se miluje se svojí přítelkyní, objevuje se příšerná stvůra - napůl člověk a napůl vlk. Než ji Ted zastřelí, je zraněn a jeho dívka zabita! A protože se legenda neúprosně naplňuje, není Ted už tím mužem, jakým býval. Navíc odjíždí navštívit svou sestru a jejího syna Bretta do poklidné oblasti uprostřed hlubokých lesů a skal... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (68)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Poměrně velmi povedený vlkodlačí film. Obecně snad 3*, v rámci vlkodlačího žánru však zasloužené 4. Ucházející triky, dobře zvládnutá proměna, skvělá maska – to je alfou a omegou filmového vlkodlačího žánru (přiznejme si, každý/á z nás na to čeká a je to poměrná část v rámci celkového úsudku a hodnocení). Zajímavé je, že pokouším-li se srovnat, nenapadá mne moc lepších vlkodlačích horrorů, jen spousta slabších. Rovněž pohlédnu-li na hodnocení tohoto filmu, trošku nechápu, co lidi od vlkodlačího horroru očekávají (já přesně to, co mi Bad moon poskytl) a zda jim to některý z vlkodlačích horrorů, které znám nebo jsem viděl (a ono jich zase nebude nějak extra moc), poskytl. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Temný úplněk je horor, který jsem poprvé zhlédnul asi ve 12 letech a měl jsem tehdá opravdu nahnáno. Proměna ve vlkodlaka, souboje se psem, atmosféra díky dobře zvolenému prostředí temných lesů a všudypřítomné mlhy velmi děsivá. Herecké výkony taktéž na dobré úrovni. Myslím, že si tenhle film zaslouží vyšší hodnocení, proto dám 4 hvězdičky. ()

Reklama

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Milý rodinný film. Maminka žije se synkem v lesích, mají krásného chytrého psa Thora a všechno je vyloženě idylické. Čas od času se sice objeví nějaký ten podivný strýček se svým karavanem, který se po nocích mění v krysodlaka a dělá neplechu, ale to nevadí. Je tu totiž náš krásný pejsek Thor, který krysodlaky opravdu rád nemá. Nedivím se mu. Kdyby mi kolem baráku běhalo cosi, co se mění v mutaci krysy s vlkem a člověkem, načež to leze po stromech a vetřelcovsky vykusuje lidem obsah lebky, asi bych z toho byl taky drobátko na větvi. ()

raimi 

všechny recenze uživatele

Bad Moon je béčko jako řemen. Nic jiného jsem nečekal, a na to se taky těšil. Příjemně překvapil celkem krvavý úvod, pěkné masky a gore (aby ne, když je dělal machr jako Steve Johnson). Potěšila krátká stopáž, takže žádný dlouhý vykecávky a jde se na věc. Co ale film naprosto degradovalo, tak to byla přeměna vklodlaka. Taková otřesná prasárna z pravěku digitálních efektů, to teda bylo hodně velký WTF. Ale jinak dobrý. EDIT: Napodruhé jsem film viděl v HD, v režisérské verzi, z které jsou ty hrůzostrašný digitální efekty vystříhaný, a je to moc příjemnej zážitek. :-) ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Špatný béčkový horor, kde nejsou skoro žádné oběti a se směšnou přeměnou člověka ve vlkodlaka... Když si člověk vzpomene na přeměnu v Americkém vlkodlaku v Londýně, musí se mu chtít začít brečet... Tak hrozné to v Temném úplňku je... Jedinné na co se dá v tomhle kousku dívat, je pár gore efektů a docela fajn pes... Když ten se nasere, stojí to docela za to.... ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama