Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky: Holky sobě

  • USA American Pie Presents: Girls' Rules (více)
Trailer

Obsahy(1)

Čtyři kamarádky Annie, Kayla, Michelle a Stephanie jsou v posledním ročníku střední školy. Annie se snaží přijít o panenství se svým přítelem Jasonem. Stephanie je sebevědomá hráčka lakrosu, která vydírá zvrhlého ředitele své školy, aby odešel do důchodu, tím, že ho natočí, jak je spoutaný a ona ho trestá bičíkem. Kayla si není jistá, jestli ji její přítel Tim podvádí, a proto se mu neustále hrabe v telefonu a ptá se, jestli je nejlepší přítelkyně, jakou kdy měl. Do toho všeho přichází do školy nový pohledný kluk Grant. S Michelle se Grant setká jako první, když dívka spěchá do třídy a při pohledu na něj je tak rozrušená, že narazí do dveří a on jí pomůže vstát. Poté se Grant seznámí s Kaylou. Tim se totiž s Kaylou rozejde a Grant jí nabídne, že budou naoko dělat, že spolu něco mají, aby Tim žárlil. Stephanie hraje lakros a s Grantem se seznámí tak, že ho při hře srazí na zem. Michelle vezme Annie do sexshopu, aby si koupila svou první hračku, vibrační kalhotky. Annie je později téhož dne použije při sexu po telefonu se svým přítelem. Vyruší ji ale Grant a jeho matka Ellen, protože se přijdou představit jako jejich noví sousedé Anniinu svobodnému otci Kevinovi. Ten Grantovi řekne, aby šel nahoru a seznámil se s jeho dcerou. Grant ale vejde do pokoje, když je Annie v „nejlepším“. Michelle a Stephanie si Granta oblíbí a obě se snaží získat jeho náklonnost. Annie se s ním později setká v knihovně, společně se učí a pomalu se do sebe začínají zamilovávat. Grant řekne, že je do Annie zamilovaný, a políbí se. Ta se ale cítí provinile, protože už jednoho přítele má, Jasona. A tak jde za ním na ubytovnu, kde ho přistihne s nějakou dívkou. Annie je zpočátku naštvaná, ale pak si uvědomí, že ke Grantovi něco cítí a chce být s ním. Vše vyvrcholí na večírku u Ellen doma, když dívkám dojde, že všechny Granta znají, soupeří o jeho pozornost a jsou do něj zamilované... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (29)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Tahle série stála za něco do 4 dílu v 3 dílu to nejlepší herci opustily a zůstal pouze Eugene Levy, který zde chybí a šlo to do háje (ještě Školní sraz ušel) . K ději 4 ženské se rozhodnou , že do plesu někoho sbalí jedna měla kluka a rozešla se s ním a nyní neví jestli je pravý jedna má vztah na dálku jedna nemá nikoho a dělá si dobře na prezidentských projevech a jedna má problém vůbec někoho sbalit tak někoho hledají až si najdou kluka , který se líbí těm ostatním taky a to je celý film. Jediná zajímavá postava je ta kudrnatá ta má i nejzajímavější vývoj ostatní nestojí za zmínku máme zde tlusťošku co by si mezi nohy strčila snad i odjištěný granát pak jednu co se s někým rozejde, aby se pak k němu chtěla vrátit a ta poslední nemá čím zaujmout . Chybí zde humor (zhruba 2 vtipy a scény maximálně) a děj je v podstatě kopírka všech komedií ve stylu někdo chce zasunout. Je to určitě lepší než Nahá Míle a Spolek Beta a na zhruba stejné úrovni jak Kniha Lásky. P.s. pokud chtěly už tam ukázat, že má někdo sex mohly si dat tu práci a mohly ukázat, že aspoň někdo neměl kalhotky takhle, když tam dají sexuální scénu a následuje scéna kdy jsou obě postavy oblečené vyzní to do ztracena ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"American Pie Presents: Girl´s Rules" by som najjednoduchšie asi zhodnotil, že tu máme v podstate prvý "American Pie", len hlavnými hrdinkami sú dievčatá. A jediný druhý rozdiel je ten, že všetky 4 budú chcieť získať jedného chalana. Ale veci sa nakoniec vyvinú trošku inak. Nebudem tento komentár nejako zbytočne naťahovať. Ak sa na film pozriete z toho, čo som napísal vyššie, tak v podstate vás to v ničom neprekvapí. Ale na druhú stranu ma to ani neurazilo. Vedel som do čoho idem a dostal som to čo som očakával. Nemôžem povedať, že to bolo všetko dobré, ale film mal pár momentiek, na ktorých som sa zasmial. Postavy sú celkom okey, no v podstate viete presne odhadnúť odkiaľ kam sa posunú a ako to celé dopadne. Film je vysoko predvídateľný a nemá v sebe štipku prekvapenia. Ja som s ním bol v pohode, ale len kvôli tomu, že som film ako taký akceptoval. A vďaka tomu nie som nejako urazený alebo otrávený. Viem, že to nie je dobré, ale mne to úplne postačovalo.Hodnotenie: C ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Úplne zbytočná nálepka "American Pie", ktorá film silou mocou tlačí do dimenzii preslávenej koncepcie teenage comedy, s ktorou to v podstate nemá nič spoločné (až na zopár odkazov). Každopádne, dosť preplácaná teen-com, kde sa opäť až príliš tlačí na pílu a snáď už od tretiny deju je jasné, kam to celé speje a kto s kým napokon skončí. Prekvapenie sa bohužiaľ nekonalo, a mnohé scény boli skôr trápne ako vtipné. Herečky tiež sympatickosti moc nepobrali, low-costové dialógy, no celkovo nič extra. 1* za snahu. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Girl’s Rules v zásadě nemá s Prcičkami už skoro nic společného, kromě svého názvu. Postavy jsou ploché a nezajímavé, děj není nijak vtipný, ani skutečně zábavný. Nesnaží se to vykoupit ani fekálností, kterou jsem ve filmu za celou dobu nezaznamenal. Zatímco i v řadě předešlých spin-offů se mi dokázal aspoň slušně zvednout žaludek, tady bych zvracel maximálně z toho, jak ubohou péči film dostal. Do toho všeho se mísí zpracování, které místy působí dojmem, jako kdyby se parta kamarádů rozhodla vzít kameru a natočit si vlastní amatérské pokračování Prciček. Prostě špatně! Jediné, co mohu vyzdvihnout, jsou místy zajímavě pojaté dělené záběry, na nichž se režie evidentně vyřádila, ale také na nich zjevně strávila značnou část své jinak zatracené kreativity. P. S.: Absence Eugene Levyho je takovým posledním hřebíčkem do rakve. /// Viděno jako *cenzura* s českými titulky. ()

Real Tom Hardy odpad!

všechny recenze uživatele

Piaty film ságy v nedohľadne a 8 rokov čakania na toto hovno? Keď som na margo Band Camp uviedol, že nemá s pôvodnou trilógiou nič spoločné a späté s ňou nie je ani na spirituálnej úrovni, pri pohľade na Girls' Rules som si teda pekne nasral do huby. Universal stavil na istú kartu, že ak k filmu pripojí magické dvojslovie American Pie, priláka o hodne viac potenciálnych divákov, ako keby ho pomenoval jednoducho bez neho. Pre koho ale bolo APGR robené je mi normálne záhadou, lebo pochybujem, že toto si išli a užili dámy a dievčatá. Asi to idem zistiť... Jediná svetlá chvíľka snímky bola masturbácia počas historického prejavu Johna Fitzgeralda Kennedyho a, samozrejme, Danny Trejo. --- ♪♫ (x / x / x / x / x / x / x / x) (6.10.2020) (27.10.2021) ()

Galerie (5)

Zajímavosti (10)

  • Počas preprodukcie bolo v pláne, aby film obsahoval aj mužskú nahotu. Režisér Mike Elliott na toto veľmi tlačil, no nakoniec ju musel vystrihnúť. Predpokladá sa, že kvôli Netflixu. Jedná sa tak o prvý film z celej American Pie série, ktorý neobsahuje mužskú nahotu. To isté platí aj pre ženskú nahotu. Scény boli natočené, no do finálneho strihu sa nedostali. Taktiež zrejme kvôli Netflixu. Jedná sa teda tiež o prvý film zo série, ktorý neobsahuje akúkoľvek nahotu. (Real Tom Hardy)
  • První film American Pie, který neobsahuje žádnou nahotu, což je zvláštní vzhledem k tomu, že tato série je známá svou dravostí a sexy chováním. (LUKICKK)

Reklama

Reklama