Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šikanovaný student vojenské akademie dostane za úkol uklízet v katakombách pod kaplí. Při svém úklidu narazí na místnost, kde je mimo jiné ukryta kniha Satanova. S pomocí počítače přivolá Satana a pomstí se všem, kdo mu činili příkoří. (JohnSmith)

Videa (1)

Trailer

Recenze (51)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Vraždící prase z Pekla! Jéésh, tohle byl strašný osmdesátkový film. Evilspeak je nudný horor o trýzněném chlapci ve škole( ono o šikaně se ani moc mluvit nedá,jelikož krom vyhození kšiltovky z okna, mu nic jiného neprovedli). Zápletka je předvídatelná, herci jsou k ničemu, efekty strašné a gore jsem se dočkal až závěrečných 10 minut,což je žalostně slabé a film se dostává na absolutní dno,jakmile prase začne zabíjet lidi ! Správně PRASE!! ()

panjosef 

všechny recenze uživatele

Zajímavý horor s originálním nápadem. Uťáplej týpek na vojenské univerzitě je šikanován ze všech stran, jak odpornými spolužáky kteří by si zasloužili nejlíp vyliskat, tak fanatickými vojáky z vedení univerzity. Náhodou ve sklepení najde knihy se starými satanistickými rituály a pomsta může začít. Film plyne relativně pomalu a volně, je jasné že se všechno stupňuje až do makabrózního finále, které je mimochodem velice povedené. Trochu krkolomná a polopatická mi přišla týpkova komunikace se satanem skrze počítač, ale proč ne. Navíc je to film z roku 1981, takže zavzpomínáme jaké to bylo když vše valilo pouze přes textové uživatelské rozhraní. Na svou dobu celkem povedenej kousek, neurazí, ale ani nijak nezvedne ze židle. 6/10 ()

Reklama

666teen 

všechny recenze uživatele

Don´t Skype with Satan! Vymaštěná guma-čekatel si v reakci na šikanu vytáhne z Applu dvojky smlouvu s Peklem. Infernální chyba. Bavím se jako čert...Víte jak by vypadala slavná sprchovací scéna z Psycha, kdyby místo chudáka Normana vlezlo do vany prase? Já si to taky neuměl představit. Je to chro, chro, choré. ()

TheRaven 

všechny recenze uživatele

Evilspeak, který začíná jako příběh o šikaně, se nakonec promění v nápaditý, originální postsatanský snímek, ve kterém hrají hlavní úlohu vepři a "compjůtry". Dočkáte se zde mnoha klasických situací z běžných satanských hororů spojených s nejmodernějšími technologiemi té doby. Brutální béčko ve výborném osmdesátkovém hávu plné krve a místy i černého humoru vás posadí na zadek a donutí vás bez mrknutí sledovat až do konce a navíc ještě silně potrápí vaší bránici. A představitel hlavního hrdiny, outsidera, snad ani nemohl být vybrán lépe. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Snímek Evilspeak vypráví příběh celoživotního losera.Coopersmith přišel o rodiče,je sice na vojenské škole,ale zde je pro změnu šikanován jak spolužaky tak učiteli.Prostě dostávaákapky ze všech stran.Až mi ho bylo líto.Jediným přítelem mu byl negřík a štěně Freddie.Takže žádná sláva.Když už je v koncích narazí na jakousi knihu psanou satanistou Estebanem.Pomocí knihy a počítače se spojí s temným pánem a můžu vykonat svou krvavou pomstu.Opět mix žánrů,ale i zde byl skvěle pospojován.Atmosferické psychologické drama,šikana,satanismus a pomsta.To vše je zdařile namícháno a utváří tento(zapomenutý)hororový film.A jak se tak koukám tak ho nevidělo ani moc lidí,což je škoda.Vyzdvihnout musím hlavního outseidera,jelikož jeho výkon hlavně ke konci byl perfektní.Třičtrvrtě filmu vsází film spíše na atmosféru aby se konec mohl zvrhnout v peklo na zemi.Kde nechybí pár useklejch hlav,vytrhlé srdce a doslova prasečí piknik.No prostě pekelná zábava. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

  • Ve Velké Británii byl film zakázán a umístěn na seznam tzv. "Video Nasty" filmů. (hladass)
  • Clint Howard a Don Stark sa dohodli, že sa nebudú stýkať počas natáčania filmu, aby sa udržal nepriateľský vzťah medzi ich postavami vo filme. (beso74)

Reklama

Reklama