Reklama

Reklama

Vražedná hra

Šest vysokoškolských studentů se přihlásí do nové reality show. Chtějí vyzkoušet své štěstí a také zažít slávu. Brzy ale zjistí, že jsou chyceni v pasti smrtící hry, která se tváří velmi nevinně. Pravidla jsou jednoduchá – sedm lidí, šest židlí. Jakmile přestane hrát hudba, všichni se posadí. Vždy až na jednoho. Ten zemře. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (72)

zolo23 

všechny recenze uživatele

V obsahu tohoto filmu sa píše, citujem: "Nabízí také překvapivé a šokující rozuzlení". Prdlajs. Koniec nebol vôbec šokujúci ani prekvapivý, prekvapivý bol v tom, že som ho od začiatku očakával. A to ma prekvapilo :-) Najhoršie na tom je, že celý film dúfate a očakávate,že uvidíte čo sa kurva deje za tými dverami a že čoskoro spatríte aj "tú onú" hrôzostrašnú postavu kôli ktorej táto hra začala. Áno spatríte ju tak na 2 sekundy (akurát vtedy som sa nahol pre pohár limonády, takže som aj tak prd videl) a to je všetko. Je to škoda pretože príbeh bol celkom zaujímavý (herci aj keď béčkový zahrali solídne a atmosféra bola celkom dobrá) a zaslúžil by si oveľa nápaditejší koniec. 4/10 ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Nesnáším horory. Je to hloupé a v dnešním světě plném násilí a magorů i zbytečné. Nicméně občas mě někdo na něco ukecá, nebo jako v tomto případě stáhnu omylem něco jiného a když už to mám.... .Takže musím říci, že myšlenka nebyla vůbec marná a docela dlouho vydrželo i to napětí. Jen mi chyběla nějaká pointa, vysvětlení, nebo tak něco. Ale jako celek působivé. Asi nejsem moc objektivní hodnotitel, neb tento žánr opravdu není můj šálek kávy. Nicméně mne atmosféra filmu docela dostala. Znova se na to už nepodívám. Tři hvězdy. ()

Reklama

Junglista odpad!

všechny recenze uživatele

Obal dvd tvrdí: "Film vražedná hra je přitažlivou studií psychologického teroru, kterou ocení fanoušci hororu. Nabízí také překvapivé a šokující rozuzlení." A teď mi jako někdo vysvětlete, KDE se cokoliv z tohohle v týhle parodii na parodii na horor nachází? Takhle nudnou sračku sem neviděl ani nepamatuju, na konec sem to přeskočil jenom proto, abych se dočkal tak šokujícího rozuzlení, že i konec Včelky Máji má větší koule. Kde má tohle dvd autodestrukční tlačítko? A můj mozek by ho potřeboval taky, abych na tohle fofrem zapomněl. ()

Rufete 

všechny recenze uživatele

Pokud by toto "dílo" mělo něco kolem třiceti minut, bylo by hodnocení vyšší, protože by divák nemusel tak dlouho trpět a během kratšího času, kdy se promítne více těch důležitých věcí, by dokázal i dílo ocenit. Takhle se s útrapami čeká na konec, protože člověk očekává něco překvapivého a stejně nic takového nepřijde. Film má celou dobu upoutávat pozornost diváka, aby nestihl uvažovat, jak to asi dopadne. Alespoň mírně inteligentní člověk si může konec domyslet, když si může nudou ukousat všechny nehty a nemá nic jiného na práci. Dávám hodnocení pouze za nápad a pár minut, kdy jsem se bavil. ()

folklorman 

všechny recenze uživatele

Několik lidí je zavřeno do jedné místnosti a vůbec netuší, proč tam jsou. Místnost vypadá jako obyčejný sklep. Vždy po hodině zazní zvonkohra a účastníci začnou hrát hru se židlemi. Jedinec, kterému nezůstane žádna židle je automaticky odsouzen k smrti. Hodin přibývá a osazenstvo řídne. Čeká na výherce (přeživšího) zasloužená odměna v podobě vytoužené svobody? Tento film bych označil za katastrofu, protože se nám snaží dokázat, že k realizaci filmu potřebujeme sklep a pár kámošů, kteří po práci něco málo natočí. Kamera, hudba, střih, herecké obsazení a dialogy zavání hlubokým odpadem. Gore zde není prakticky žádné, maximálně jedna kaluž krve na zemi. S klidným svědomím dávám podprůměrné hodnocení. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Bostonu (Massachusetts, USA). (GASTON73)
  • Postavy ve filmu mají stejná křestní jména jako herci, kteří je hrají. (Soundtrack)

Reklama

Reklama