Reklama

Reklama

Saw 3

  • USA Saw III (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

„V každém muži je skryto dítě. Chce si hrát," řekl před sto lety básník Christian Morgenstern. Jigsaw tuto jeho moudrost dovedl k dokonalosti. Když díky pomoci své nové učednice Amandy (Shawnee Smith) zmizel, vůbec nepřestal zasahovat lidem do osudů. Stále dál tahá za všechny provázky, intrikuje jako šedá eminence proti všem, kteří si neváží života a co víc, všechno dělá jen pro jejich dobro. Doktorka Lynn Denlon (Bahar Soomekh) nemá ponětí, že je další na jeho seznamu "vyvolených". Jednou po noční službě v nemocnici ji Amanda unese a odvede do opuštěného skladiště, kde je Jigsaw (Tobin Bell). A toho musí udržet naživu, dokud se Jeffovi (Angus MacFadyen) nepodaří dokončit jeho hru. Jenomže Jigsaw nikdy není tak nemocný, aby nemohl dohrát svou hru. A on si hraje rád... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (637)

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Z prvého dielu som mal vynikajúci pocit, bolo to niečo veľmi atmosférické a inovatívne, dvojka bola ešte tiež dosť slušná. No tretí diel je trochu rozporuplný. Brutalita a "špinavosť" sa nevytratili, ale s tou atmosférou to už nebolo ono, bolo to dosť nudné, no dá sa to ešte prežiť. Po zhliadnutí prvých 2 dielov som bol teda ohromený a čakal som, že táto lacná séria bude skvelá. No škoda, že s každým pribúdajúcim dielom sa kvalita znižuje.**a 1/2 ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Leigh Whannelll (scenár, produkcia, príbeh) a James Wan (produkcia, príbeh), osvedčený tvorcovia prvého filmu, na tretí krát už toľko nedokážu zaujať, ale stále je to veľmi fajn krvák a predovšetkým veľmi pekne prepojený diel, ktorý odkazuje na predošlé udalosti a objasní zopár veci zo zákulisia Johna Kramera. Záver filmu moje hodnotenie trochu vytiahne, pretože ten koniec bol fakt štýloví. 65% - 3* ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak oproti druhýmu dílu už je to pokles směrem dolů Jigsaw se drží silou vůle, ale ještě se rozhodl pozabíjet pár lidí, protože mučeníčko to je jeho potěšeníčko. Film je pořád slušně brutální, ale už mi tu chybí ta kreativita a vymazlenost v každým detailu. Takže tenhle díl ještě dobrý, ale měl být poslední.65% ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Považujem sa za ortodoxného vyznávača filmovej horrorovej tvorby. Mám rád všetky jej subžánre. Nechcem sa chváliť, ale mám toho v tejto oblasti fakt hodne napozerané. Avšak pre mnohých mojich známych kultovej sérii "Saw" som akosi neprišiel na chuť. Videl som prvú časť, ktorá bola natočená v roku 2004 a potom som sa o to prestal zaujímať. Samoúčelná sadistická zvrhlosť ma nemala čím zaujať. Až po dlhých rokoch sa mi čírou nahodou dostalo do rúk dvd "Saw 3D", čo je vraj siedme pokračovanie tejto série. Dal som mu len dve hviezdičky. A teraz som si pozrel aj časť s poradovým číslom tri "Saw 3". No a veru viac ako dve hviezdičky nedám ani jej. ** ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Řekl jsem ti, že mě nemůžeš zabít. Ale neřekl jsem ti proč." Nepatřím mezi nadšence, kteří během sledování filmu s nadšením utírají krev z monitoru a prožívají orgasmy při demolování orgánů bezmocných osob. Jenže jsem hravý typ, takže mám pro Jigsawa jisté pochopení. A trocha inspirace nikdy nezaškodí, takže až mi jorkšírák jedné vypatlané blondýny zase zanechá zanechá hnědý pozdrav za vrátky, soused mi začne znárodňovat hrušky přes plot a Svědci Jehovovi se budou dožadovat vstupu do domu, tak už pro ně všechny mám připravený sklep s kompletní výbavou. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (32)

  • Celé sérii předchází devítiminutový film Saw (2003) režírovaný tvůrcem série Jamesem Wanem (lze ho vidět např. na druhém disku DVD Saw: Uncut Edition). (imro)
  • Pro zmrzlé tělo Danicy (Debra McCabe) byly kvůli bezpečnostním předpisům zhotoveny dva samostatné odlitky hereččina těla. Jeden pro přední stranu a jeden pro zadní. (Kulmon)
  • Ve scéně, kdy doktorka otevírá hlavu Jigsawovi (Tobin Bell), je jeho lebka celá od krve, ale v dalším záběru není po krvi žádná stopa a v následujícím záběru je zase zakrvácená. (Rebbit)

Související novinky

Leprechaun se možná vrátí

Leprechaun se možná vrátí

15.08.2008

Všechny hororové ikony jsou už rozebrané a buď už jsou jejich remaky na světě, nebo se velmi brzy objeví. Hollywood je však stále línější a línější vymýšlet něco nového, takže přišla řada i na ty… (více)

Co se kde šustne

Co se kde šustne

21.02.2007

Ghost Rider láme v USA rekordy. Byl uveden v 3619 kinech a za pouhé 4 dny již stihl vydělat 51,5 miliónů dolarů. Tím hravě překonal dosavadní rekord v nejvyšším výdělku za sváteční víkend, který… (více)

Reklama

Reklama