Reklama

Reklama

Hladová hra

Trailer

Obsahy(1)

Pět cizích lidí se ocitá v temné jeskyni. Jsou zde uvězněni a k dispozici mají pouze zásobu vody, skalpel a hodiny, které cosi odpočítávají... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (75)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Další variance na Saw/ Kostka a dalších 100 jim podobným filmům, a jak už to tak bývá nedosahuje tomu ani po kolena. Neuvěřitelně jsem bojoval abych filmu dal aspoň 3*, ale nakonec dám jenom 2*. Přeci jenom film je zbytečně dlouhý a než se tu objeví krev nebo nějaké známky akce tak je 1 hodina filmu pryč. Pak teprve začne psycho teror který jakž takž funguje. On by fungoval lépe kdyby tu byly lepší herci, sice hlavní hrdinka není vyloženě špatná ale zbytek je katastrofa. Co bych ale naopak chtěl pochválit je hudba která je povedená, co naopak ale není povedené jsou postavy které jsou buďto ploché že víte od začátku kdo je zlej a kdo hodnej a nebo u toho doktora přesně nevíme o co mu jako jde. Nebo jsem to aspoň nepochopil. Film je to podprůměrný na noční promítání na Nově. ()

Standic1 

všechny recenze uživatele

Hladová hra se jeví jako docela zajímavý nápad, ačkoliv podobnost s některými známějšími filmy asi nepřehlédnete. Herecky něco málo podprůměrem. Jediná z postav, která nepodlehne hladu a nepustí se do žraní jednoho z kolegů mi přišla po 30 dnech bez jídla až moc čilá. Hádám, že by neměla sílu se ani postavit, natož někoho zabít a pak ještě vylézt ze studny po lanovém žeříku. Celá stopáž je až moc utahaná a od poloviny jsem se začal dost nudit a jen tak tak jsem vydržel dokoukat film do konce. ()

Reklama

fallanga 

všechny recenze uživatele

Tohle považovat za horor je hřích. Film mě celkem zabavil, líbila se mi psychika lidí a příběh člověka co to všechno připravil. Jen prostě nevím proč. Na konci ji prostě nechal jít a já nevím proč. Proč chtěl aby ti lidi jedli lidské maso? Film byl zmatený a pocit strachu nikde. Přesto se nejedná o nejhorší kousek. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Mezi Kostkou a SAW. Tematicky tedy nic zcela nového, akorát místo pastí čeká na pochytané a uvězněné ponorková nemoc. A také fakt, že budou muset přežít 30 dní bez jídla jen s vodou. Leda, že by někoho ze skupiny umlátili a snědli. Nejde tedy o motiv kanibalismu, jak ho známe z filmu Přežít (1993), jelikož tam se konzumovalo maso zemřelých. Celkově mi film zcela špatný nepřišel, i když bych ho o půl hodiny zkrátil. Úsporné gore, kdy převládají scény mimo přímý záběr, až tak nevadilo. Klišé s blondýnou bylo ovšem zbytečné, byť závěr, jakkoliv nevěrohodný, mi vyhovoval. Místy slušná atmosféra. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Nejdříve tu byl snímek ´Kostka´, který moc úspěchu nepobral. Pak se objevil ´Saw´ a to už byla jiná liga. Uvězněná parta lidí a jakási hra, kde jde skutečně o všechno. A jak je ve filmové branži zvykem, jakmile má něco úspěch a vzniká série, každý se hned snaží si na námětu přihřát svoji polívčičku. Tak vznikl i tento snímek, který však může být zklamáním. Jako oba zmíněné filmy skutečně není. Tady je to více o psychologii, než o rozsekaných údech. Námětové šablony se děj striktně drží, ale to je asi tak všechno. Napětí pokulhává a atmosféra se spíše svíjí v podivnosti. Nízký rozpočet moc nedovolil a tak to vypadá jak to vypadá. Příběh však myšlenku má, ale z takového zpracování asi málokterého diváka napadne. Ale byly tu i horší filmové pokusy, takže neházejme flintu do žita. Třeba to jen potřebuje svůj čas. Máme tu uvězněnou skupinku lidí s množstvím vody, avšak zcela bez jídla. Jak se zachová přirozený živočišný pud v zájmu přežití? ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • V prvom zábere na Lukea (Joe Egender) je vidno, že má krv po celej tvári aj oblečení. Po tom, čo skupina nájde vodu, ponorí tvár do vody bez toho, aby ju umýval, a napije sa vody. Keď zdvihne hlavu, všetku krv má preč. (misterz)

Reklama

Reklama