Reklama

Reklama

Hladová hra

Trailer

Obsahy(1)

Pět cizích lidí se ocitá v temné jeskyni. Jsou zde uvězněni a k dispozici mají pouze zásobu vody, skalpel a hodiny, které cosi odpočítávají... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (75)

.MJ. 

všechny recenze uživatele

Tento film nabídl téměř maximum co mohl. Sice bych čekal, že po tolika týdnech hladovky budou aktéři vypadat přece jen trochu víc bídně a ne jako když mají kocovinu po propařené noci v klubu. A pak ty vlasy! Proč mají hlavní hrdinky po víc jak měsíci nemytí hlavy, tak krásné, čisté a svěží vlasy?! Proč?! Když přehlédnu pár nesmyslných věcí a jako skeptik prostě nevěřím, že se dá tak dlouho vydržet bez jídla, protože já bych si už nejspíš po dvou dnech pochutnával na vlastní noze, musím říct, že se mi tato nechuťárna docela líbila. 60% ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele

Napodobenina kostky? V podstatě téma vůbec špatné nebylo, zavřených 5 lidí v malých prostorách..Se spoustou vody, ale žádným jídlem..Začne boj o přežití, zabíjení..Herecké výkony nebyly nic moc .. Ale to jsem ani neočekávala..Absolutně trapný nehorázný konec filmu - taková patlanina. Nebýt toho byly by hvězdy 4. ()

Reklama

Standic1 

všechny recenze uživatele

Hladová hra se jeví jako docela zajímavý nápad, ačkoliv podobnost s některými známějšími filmy asi nepřehlédnete. Herecky něco málo podprůměrem. Jediná z postav, která nepodlehne hladu a nepustí se do žraní jednoho z kolegů mi přišla po 30 dnech bez jídla až moc čilá. Hádám, že by neměla sílu se ani postavit, natož někoho zabít a pak ještě vylézt ze studny po lanovém žeříku. Celá stopáž je až moc utahaná a od poloviny jsem se začal dost nudit a jen tak tak jsem vydržel dokoukat film do konce. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Čakal som to ďaleko horšie, nebral som v úvahu pozitívne ani negatívne ohlasy, pričom skonštatovať môžem akurát toľko, že všetci majú vo svojich vyjadreniach čiastočnú pravdu a tak to skúsim dať do nejakého neutrálu. Má to miestami celkom dobrú atmosféru, no a tu bohužiaľ pozitíva viac menej končia. Toto by mal byť snímok v rámci žánru, obohatený prevažne o gore, ktoré sa tu prakticky nevyskytuje, mordovačky ako také sú bez štipky originality, pričom námet je už ako spomenuli mnohý, 100 krát znásilnený bez štipky potenciálu nejakým spôsobom prekvapiť. Čo sa týka záveru, ten je pomerne hlúpo odseknutý a celková pointa, tak tú by ste tu hľadali úplne márne. Napriek kritike, ale tento pokus vyslovene tragický nie je, no toto je skôr pre hororového nadšenca, ktorý pohltí všetko čo ho postretne, ako pre toho, čo očakáva nejaký filmový zážitok. Podpriemer. ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Pěkný nápad, ze kterého by Jingsaw měl radost, ikdyž ten byl vynalézavější. A v tom je hlavní problém. Skoro nic se tu neděje až do chvíle, kdy už to někteří psychicky nevydrží a zaútočí. Člověk pořád čeká, že přijde nějaké překvápko nebo zvrat, ale ono ne. Naopak přijde slabý, zkratkovitý závěr a tak u mě jen za dvě hvězdy. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • V prvom zábere na Lukea (Joe Egender) je vidno, že má krv po celej tvári aj oblečení. Po tom, čo skupina nájde vodu, ponorí tvár do vody bez toho, aby ju umýval, a napije sa vody. Keď zdvihne hlavu, všetku krv má preč. (misterz)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno