Reklama

Reklama

Grotesque

Obsahy(1)

"Vzrušuješ mě, rozřežu Tě na kousky." Mladý unesený pár se vzbudí ve strašidelném sklepení, svázaný a skalpovaný. Dlouhé a šílené mučení právě začalo. Po Saw a Kostce se zrodil nejkrutější japonský horor. (MIDO FILM)

Recenze (288)

Hamaradža 

všechny recenze uživatele

Áno, je to choromyselná sračka, ale tak skvelo natočená a tak barbarsky útočiaca na najzákladnejšie ľudské pudy až sa pre mňa stáva extrémne silným diváckym zážitkom a s tým geniálnym! neočakávaným záverom (rýdzo Japonský humor) sa viac než kedykoľvek inokedy dostáva na jazyk slovné spojenie Guilty pleasure ako býk. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Docela hardcore. S násilím ve filmech problém nemám, přecijenom jsem viděl už leccos, ale tohle byla síla. Těžko říct, co bych na Gurotesuku měl přesně hodnotit, protože se nejedná o nic víc než o brutální a vrcholně samoúčelnou řezničinu, s dost bizarním předělem někdy kolem poloviny, díky kterému na ni úplně záhy nezapomenu. Od atmosférického Noroi je to pro režiséra každopádně krok zpět, i když v rámci gore hororů je na vrcholu. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Tak tomuto sa hovorí - SILA! Film, ktorý bol natočený z jedného jediného dôvodu - ŠOKOVAŤ! Jednoducho zlepenec brutálnych scén, medzi ktorými sa vlastne nenachádza žiadny dej, ktorý by niečo posúval ďalej alebo naspäť, žiadne režisérske nápady - vlastne vôbec žiadna réžia ako taká, len zapnutá kamera nakrúcajúca explicitné násilie. ()

K.I.N.G. 

všechny recenze uživatele

Tak se přiznejte, jaký největší trapas se vám kdy přihodil na vašem rande? Určitě se shodneme na tom, že když do hry vstoupí třetí osoba, nikdy to nedopadne moc slavně, ale dvojice z tohoto příběhu dopadla přímo katastrofálně. Muž se zničeho nic probouzí svázaný a s roubíkem, ala florbalový míček v puse. Naproti němu stojí žena, do které se zamiloval a nyní do hry vstupuje neznámý zlý doktor. Po krátkém úseku s kecama a podobně se jde na věc a muž se musí dívat, jak doktor jeho vysněnou prstěním dovede až orgasmu s mohutnou ejakulací, přičemž jí olizuje a mačká prsa. Následně mu ho vyhoní a obsah nastříká na břicho ženy, a tak končí vzájemné sexuální ponížení, ta jemnější část celého filmu. Později přichází řada na předávání darů a suvenýry. Z prstů muže se stává náhrdelník na krku ženu, ale jelikož zlobivá žena odmítá tuto pozornost oplatit stejným dílem, končí za trest její bradavky ve špinavé chirurgické misce a její paže, bůhví kde... To byla jen malá ukázka z tohoto sadistického hororu. Jestli vám můj komentář přišel drsný nebo hrubý, určitě se filmu vyhněte velkým obloukem. Grotesque je snímek, vedle kterého vypadá hostel jako výbuch smíchu. Srovnávat ho v míře brutality dále se "Saw" nebo "Kostka" je nemožné a zcestné. Nejde ani o naturalistické detaily, na ty se tu moc nehraje. Jde hlavně o ledový přístup doktora, samozřejmost v jeho počínání a jeho nevyzpytatelně zvrácenou povahu. O to, že oběti od začátku vědí, že nepřežijí a jsou nuceni k razantním rozhodnutím a zvířecímu počínání. Je to hnusný psychologický experiment a jako takový dokáže také náležitě zaujmout. Ještě bych chtěl říct, že vždycky se tu najde pár blbců, kteří si vlastní komplexy z toho, že na něco nemají léčí tím, že urážejí druhé. Né, my příznivci těchto filmů nejsme žádná úchylná prasata a i kdybychom byli, je to pořád lepší, než být průměrná nudná sračka, která leze pod postel už při Addamsově rodině. Nevadí mi, že se to někomu nelíbí, vím, proč tomu tak je a jeho názor respektuji, ale vždycky mě nasere, když se nějaká vyjebaná nula naváží do těch, kteří mají lepší žaludky a víc vydrží. Sám vím, jak je občas těžké tolerovat názory druhých, ale pokud víte, že na podobně drsné filmy nemáte, tak si je nepouštějte a nekazte jim hodnocení. Jo a "Dragoni", řekni mamince, at' ti vysvětlí, jaký je rozdíl mezi sadomasochYsmem, jak píšeš a sadismem. Možná, že dostaneš přes držku a jako bonus zákaz sledování podobných filmů a konečně tu bude klid a mír. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Násilná romantická sviňárna s jednoduchou zápletkou. Neznámý muž unese mladý pár, který mučí a zohavuje, aby se mohl ukájet jejich vůlí po životě. Míra nechutnosti je zde poměrně vysoká a nepříjemná, myšlenka taky nechybí, nenudil jsem se, ale přesto mě to moc nevzalo. Proč, to vlastně ani pořádně nevím (zřejmě proto, že mi většinou něčím nespecifikovatelným nesedne asijská kinematografie obecně). ()

Galerie (5)

Zajímavosti (6)

  • Ve filmu hrají pouze tři lidé. (uprchlice)
  • První země, ve které byl film zakázán, je Velká Británie. Dále byl zakázan také v Norsku. (Vojtino)
  • Distributoři tohoto filmu doufali, že snímku bude udělen status 18+ z důvodu mučení typu vypichování očí apod. Avšak britská společnost udělující tyto statusy odmítla film s tím, že je sadistický až příliš, což by mohlo mít za následek psychickou újmu diváků. To prakticky znamenalo, že distribuce tohoto filmu je nelegální. (Bossi123)

Reklama

Reklama