Reklama

Reklama

Texaský masakr motorovou pilou 2

(festivalový název)
  • USA The Texas Chainsaw Massacre 2 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Dva kluci se vydávají na největší pařbu svého života, když jim cestu zkříží neznámá postava s motorovou pilou. Stretch, které zavolají do rádia vyslechne jejich vraždu v přímém přenosu. Netuší tím, že se dostala sama na seznam mrtvých a zdá se že texaský masakr ani po 13ti letech neskončil... Po útoku v rádiu (kde přežije) se sama na vlastní pěst rozhodne vypátrat vrahy, ale končí v zajetí. Na pomoc přichází "Levák" (Dennis Hopper). (Rodriguez)

(více)

Diskuze

osmelik151

osmelik151 (hodnocení, recenze)

Po vydaní v roku 1974 bol Texaský Masaker Motorovou Pílou zakázaný v mnohých štátoch, pričom mnoho kín zastavilo premietanie po obdržaní sťažností o povahe extrémneho násilia, ktoré snímka zobrazuje. Na trh bol uvedený ako skutočný príbeh, aby prilákal širšie publikum, aj keď je dej úplne vymyslený. V skutočnosti bol inšpirovaný zločinmi notoricky známeho sériového vraha, ktorý zhromažďoval časti tiel svojich obetí a držal ich vo svojom dome. Synopsa hovorí o piatich priateľoch, ktorí navštívia dedov starý dom. Po prvotnom zlom kritickom prijatí v čase svojho vydania tento počin zaznamenal najvyššie tržby nezávislého filmu všetkých čias, teda aspoň na krátku dobu. Je všeobecne považovaný za jeden z najvplyvnejších hororov v histórii kinematografie.

Cech

Cech (hodnocení, recenze)

Když jsem viděl poprvé Texaský masakr motorovou pilou z roku 1974, řekl jsem si, že Tobe Hooper bude hororový fajnšmekr. Pak přišly klasiky jako Salems Lot a vynikající Poltergeist. Ovšem od druhého Texaského masakru asi Hooper dočista zešílel a začal točit neuvěřitelné sračky a tohle je jedna z těch největších. Bohužel jsem viděl prodlouženou 101 minutovou verzi, která jen prodloužila moje trápení. Jedna hvězdička za sexy Caroline Williams a občas dobré krvavé scény. Zbytek je nebetyčná sračka a budu rád, když ji už nikdy neuvidím. A ten konec, to byla jako parodie? Otřesné.

SidVicious

SidVicious (hodnocení, recenze)

Trochu oddech od venkova.Přijde mi že Texas Chainsaw Massacre 2 příliš zachycuje městskou oblast.I tak si kaibalští šílenci našli místo pro svoje zvrácenosti.Není to nic jako první díl spíš taková komedie s brutálním námětem.Ale tato vtipné pokračování je tak skvělé jako první díl.

JasonIX

JasonIX (hodnocení, recenze)

tenhle díl totálně odělal trapnou 1z hororu se stala komedie ale točil to Tobe Hooper divné že první díl byl k hovnu ani to sice nevypadá jako v Texasu ale byly tam bbrutálnější vraždy než v prvním díle a bylo to zajmavější nejlepší díl z 1. serie

ale čekalo se stím až moc dlouho měly to natočit dřív

Kusko.t2

Kusko.t2 (hodnocení, recenze)

Fotrík rodinky pošukov to v jednej svojej hláške vystihol presne: “Po sláve prichádza ostuda“. Tou ostudou je samotné druhé pokračovanie Texaského masakru.

filda17

filda17 (hodnocení, recenze)

Tak tohle mi připadalo spíše jako parodie na první díl. Mě to přišlo strašně zábavé a vtipné ale nikoli jako horor.

Reklama

Reklama