Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Po filmu Jamese Gunna Sebevražedný oddíl sledujeme pokračování příběhu postavy Johna Ceny. Tento okouzlující a arogantní muž věří v mír za každou cenu, bez ohledu na to, kolik lidí bude pro jeho dosažení muset zabít. (HBO Max)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (186)

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

1. řada začala hodně parádně. Sice kolem hlavní postavy byly všechno takové divné existence s různě kvalitními herci, ale hlášky Peacemakera a jeho počínání v reálném světě nemělo chybu. Peacemaker je ale skvělá epizodní postavička nebo jako jeden z mnohočleného týmu. Od třetího dílu mě tak hlášky a chování už lehce omrzelo a já díly dost proklimbal. Naštěstí se v průběhu sledování objevila čeština a tak dialogy s obří kadencí zvládal i unavenější divák. Ke konci první řady se dá říct, že všechny postavy mají něco do sebe a humor si udržel po celou dobu slušnou úroveň. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Snad poprvé v životě jsem dokoukal úvodní znělku seriálu celou a pozorně sledoval. Prostě nečekané. To ale nic nemění na tom, že Pissmaker (ne to není překlep) byl kretén už ve filmu a nechápu proč by měl mít seriál. Casting je frekshow (tlustá užvaněná machna je mega-fuj). Potěšil prakticky jen T-1000 a Rajiv z Outsorced. Humor… tedy pokus o humor je spíš vrchol trapnosti maskovaný za neustálé trapné žvanění. Pozn.: když už plácali peníze na digi-zvířátko, tak to mohl být alespoň Kingshark. Ten by seriál možná zachránil. Pozn.: proč i souboje působí jako parodie? A nezachraňuje to ani “erkový rejting”. Více u jednotlivých epizod. ()

Reklama

Janega 

všechny recenze uživatele

Peacemaker ako postava veľmi dobre fungovala v The Suicide squad, kde výborne korešpondoval s inými bizarnými postavičkami. No tak ako pre väčšinu nedokázala Harley Quinn utiahnuť vlastný film, tak pre mňa Peacemaker nevie samostatne utiahnuť 8 dielnu sériu, a to už vôbec nie takou neoriginálnou zápletkou akou je emzácka invázia. Musím však podotknúť, že to má jedno z najlepších seriálových intro. ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Na to jak rychle to bylo spíchnutý si to kupodivu drží úroveň od začátku až do konce a každá postava má dostatek prostoru pro to aby si člověka získala. Myslim že John Cena se v týhle postavě našel a kdo by řekl že největšímu zmrdovi ze Suicide Squad bude nakonec fandit. Marvel si o takhle příjemně přízemním seriálu může nechat jen zdát. Druhou řadu si rád dám a doufám že rozpočet dovolí víc crossoverů s JL a ostatníma záporákama. A ten hairmetalovej soundtrack byl super nápad. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Stejne jako ostatni jsem moc nechapal, proc davat serial zrovna tyhle postave, ale nakonec musim dat Gunnovi za pravdu. Rozjezd serialu je fakt epickej, jedna hlaska za druhou, tezce nekorektni humor, nahota, krev, proste presne to, co cloveku ve vsech tech PG-13 DCEU a MCU filmech chybi. No a tady nastava prvni problem, po namlsani uvodem zacne mit serial lehce sestupnou kvalitu a zacne to krapet stagnovat na miste, postavy se zacnou lehce polepsovat, akce minimum, hlasky a forky se zacnou trochu opakovat a ackoliv v kazdym dile je nejakej vyzivnej moment, uz to proste neni uplne ono. K tomu si pripoctete, ze krome Peacemakera a Vigilanta neni v tymu zadna zajimava postava, Economos naprosto zbytecnej, Murn jen blbe cumi, Adebayo tu je asi aby si mohlo studio odskrtnout cernosku a lesbu a jedina, kdo trochu stoji za pozornost, je Harcourtova, to je takova Black Widow, vypada sexy, umi se rvat, ale ne ze by se to bez ni neobeslo. Navic ackoliv nejaky finance na serial urcite byly, rozpocet rozhodne nebyl neomezenej, takze to chvilema pripomina nalestenyho Toxic Avengera. Nastesti posledni dily se to zase rozjede k epickymu finale, body navic za to, ze je pribeh ukoncenej. Celej serial tahne Cena, tady se fakt nasel, nejspis jeho zivotni role, do ktery dava maximum a je videt, ze kdyz se chce, hrat umi. Serial tak plusovy body hlavne ziskava za to, ze je krapet jinej nez vetsina komiksovy produkce. A co musim obzvlast vyzdvihnout, je tu naprosto genialni hudba. Takze za me je to tak pul napul, obcas nadseni, obcas zklamani a opatrny teseny na druhou serii. Slabsi 4*. ()

Galerie (73)

Zajímavosti (37)

Související novinky

Nicholas Hoult je příští Lex Luthor

Nicholas Hoult je příští Lex Luthor

21.11.2023

Když to nejde přes Batmana, musel Nicholas Hoult (Šílený Max: Zběsilá cesta, Menu) vzít zavděk Lexem Luthorem. Britský herec byl totiž jedním z favoritů na Reevesova netopýřího superhrdinu, jehož… (více)

James Gunn upřesňuje restart DC

James Gunn upřesňuje restart DC

15.07.2023

Ještě před premiérou Flashe režisér a nový šéf DC Studios James Gunn uvedl, že veškerá komiksová tvorba studia počínaje jeho snímkem Superman: Legacy bude jedno velké propojené univerzum. Již delší… (více)

DC oznámilo velké plány

DC oznámilo velké plány

31.01.2023

James Gunn již před koncem roku sliboval, že v lednu oznámí první projekty ve svém chystaném rebootu DC univerza, na kterém se podílí coby nový šéf DC Studios ještě spolu s producentem Peterem… (více)

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

31.12.2022

Ke konci roku opět nastal čas na pravidelnou bilanci toho nejlepšího, co na poli kinematografie letos vzniklo. Vybraní uživatelé se v předchozím příspěvku již podělili o svá osobní doporučení na… (více)

Reklama

Reklama