Reklama

Reklama

V nadpřirozeném thrilleru One Missed Call obdrží skupina náhodných lidí děsivou sms, která se týká posledních okamžiků jejich života. Ačkoliv jde zprávy vymazat, danému nešťastníkovi jich postupně přichází stále víc a víc. Beth Raymond (Shannyn Sossamon) má hluboké trauma. Zcela nedávno totiž byla svědkem úmrtí svých dvou přátel, kteří zemřeli bezprostředně po sobě. Na celé věci je nejděsivější ta skutečnost, že oběma byla před smrtí doručena děsivá sms s obrazovým záznamem jejich skonu. Jakkoli se to příčí chladnému rozumu, oba následně zesnuli přesně takovým způsobem, jaký sms několik dní předtím předpověděly. Policie se domnívá, že Beth není při smyslech - až na detektiva Jacka Andrewse (Edward Burns), jehož sestra zemřela při podivné shodě náhod, ne nepodobné okolnostem úmrtí přátel vyděšené Beth. Beth a Jack se rozhodnou, že spolu tajemství znepokojivých sms odhalí... Čím blíže jsou pravdě, tím častěji se v mobilu Beth rozezní neznámá melodie a na displayi září slova Zmeškaný hovor... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (190)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Pár lidí nepotěší podivný telefonát, v němž uslyší sami sebe zemřít. Smrt se nedá zastavit, ani když vás napadne telefon třeba zlikvidovat. Jednotlivá úmrtí zavání nudou a bohužel nepřináší nic nového pod sluncem. Vlastního telefonu se ještě bát nemusím, po tomto filmu určitě ne. Maximálně se leknu, když mi náhodou zazvoní v ruce. To se ale nestává, protože mám vždycky telefon někde poblíž sebe. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Další z nekonečné řady US remaků japonských hororů a zároveň musím jednou větou dodat, že jeden z nejslabších! Od tohoto možná hororu, možná thrilleru neočekávejte vaše strachem podpořené útěky za gauč ani žádné jiné vedlejší efekty, na které jste od žánrově podobných filmu zvyklí. To spíš počítejte s tím, že si ukroutíte hlavu, jak se budete divit, divit a divit. Americké produkce měli po celkem povedeném Kruhu skončit v nejlepším a nesnažit se nadále těžit z práce někoho jiného, žlutějšího. ()

Reklama

Mahalik 

všechny recenze uživatele

Až zemřu a Svatý Petr bude v nebi pouštět všem zbloudilým duším na videoplátně moje největší životní chyby, hned po scéně, kdy jsem otvíral víno v bílé košili a polil se, nastane scéna v níž je hlavním aktérem "véčko" mobil a jedna vyloženě ujetá rodinka s psychedelickými sklony. Zmeškaný hovor je opravdu blbost. Snaží se rozehrát divokou hru, ze které má člověk odejít vyšokovaný (zřejmě). Místo šokantních scén přichází jedno velké procitnutí ze sna, který vůbec není strašidelný a vlastně je spíš k smíchu. Reality-show v přímém přenosu v níž se vymátá z mobilního telefonu ďábel? Ale jděte.... ()

oRi11 

všechny recenze uživatele

Slabši horor, za celou dobu snad žádná scéna, která by mě naladila na hororovou atmosféru. Nic pořádně nefungovalo, z přiběhu nešel strach, děj mě v napětí neudržel, přesněji ani do napětí nedostal, lekačky nefunkční, efekty taky slabší. Jediné čím může film překvapit je duch malé holčičky, na to jaká je úroveň efektu v tomto snímku, vypadal dobře. Kdyby film měl aspoň nějakou amosferu a zpracování, tak by se o strach dokázal postarat. Šířící se smrt přez mobilní telefon, doplňená povedeným vyzváněním, je základ, s kterým se dalo naložit o dost líp, je velká škoda, že to dopadlo tak průměrně. ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Miikeho japonský origoš nebol žiadne veľdielo, ale dal sa zniesť. Duchovia vraždiaci skrz rôzne spotrebiče už začali byť poriadne otravný a amíci proste museli natočiť remake každej populárnej šikmáckej bubákoviny. Americká verzia sa nás neprekvapivo snačí vydesiť pomocou dosť úbohých digitálnych strašidiel čo sú až na obživlú zhoreninu v nemocnici hrôzostrašný asi ako obnažené zadnice celebrít v bulvárnych plátkoch. Zazvoní mobil a zomrieš, lebo medveť s maslom! Uáááá-bojím sa! Vlastne nebojím, lebo som moja pozornosť každou minútou klesala a napokon musím priznať že vlastne neviem ktorá naprdnutá záhrobná duša za tým všetkým vlastne stála. Nevadí, aj tak je mi to fuk. Dokonca dva fuky... ()

Galerie (17)

Zajímavosti (10)

  • Jack Andrews (Ed Burns) nosí hodinky značky Hamilton Jazzmaster. (dyfur)
  • Film se natáčel v Atlantě v Georgii v USA. (rafix)

Reklama

Reklama