Reklama

Reklama

Oni

Trailer 3

Mladý muž James se uprostřed noci vrací se svou dívkou Kristen ze svatby kamaráda. Mezi oběma je cítit jasné napětí, protože Kristen předtím na oslavě odmítla Jamesovu nabídku k sňatku. Krátce po čtvrté hodině ranní někdo zabouchá na dveře. James otevře. Venku stojí mladá žena, které není vidět do tváře a která se ptá, jestli je Tamara doma. James odpoví, že to bude asi omyl, rozloučí se a zavře dveře. Poté odjede koupit cigarety. Někdo opět bouchá na dveře. Kristen ze strachu volá Jamesovi, aby se vrátil, ale hovor je zničehonic přerušen. Dívka se vrací do kuchyně, kde ji, aniž by o tom věděla, sleduje z chodby muž v masce. Když si chce opět dojít pro telefon, zjistí, že přístroj nikde není, a začne panikařit. Před domem uslyší ránu, odhrne závěsy na okně, a vtom ji vyděsí muž, který na ni zírá přes sklo. Kristen si všimne, že hlavní dveře jsou pootevřené. Běží je zavřít a vidí u nich stát ženu v masce. Schová v ložnici a slyší, že jde někdo do domu. Tentokrát je to James, který se vrátil z nákupu cigaret. Kristen mu vše vypráví. James chce volat policii, ale zjistí, že nechal telefon v autě. Když vyjde ven, najde své auto poničené a v dálce u lesa vidí stojící ženu... (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (544)

Hakha 

všechny recenze uživatele

Špičkový trailer, s výbornou atmosférou, který jistě navnadil každého fanouška hororu, ale film na mě nezapůsobil tak jak jsem očekával, vytratila se atmosféra a pocit nebezpečí. Co se stalo? Abych se vcítil do problémů, tak by film nemusel mít tolik rušivých momentů tipu nelogického chování postav a několika scénáristických hloupostí. Sice je zde mnoho šokových momentů, u kterých se mě zastavil dech, ale atmosférická část vůbec nefunguje. Nejvíce mě zamrzelo, že film je dost předvídatelný což je obrovská škoda, jelikož od takového filmu očekávám, že režisér bude vždy krok přede mnou. Mé hodnocení 2,5 hvězdičky… Zlatý Carpenterův Halloween… ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Film plný rozporov. Na jednu stranu vyzdvihujem perfektnú napínavú atmosféru, a na druhej strane je tu totálne hlúpy a nelogický scenár. Celý film som si myslel, že ide o nejaké záhadné mysteriózne bytosti s nadľudskými schopnosťami a nakoniec vysvitne, že ide iba o troch pošahancov. Tak ako dokázali to, čo dokázali? Išlo o skupinu kúzelníkov? :) Myslím, že autor scenára to mal v hlave poriadne domotané a nevyužil dobrý námet. Ale Liv Tyler to odorala skvele. Opäť sa mi potvrdilo, že aj totálne podpriemerný scenár a slabučký film dokáže vytiahnuť do priemeru dobrý herec. A pre Liv mám slabosť, pretože všade kde hrá mi pripomína pre mňa jej najobľúbenejšiu filmovú postavu - Arwen, takže rád prižmúrim obe oči a dávam 3* :) 50/100 ()

Reklama

Psema 

všechny recenze uživatele

Neoriginální, ale přesto zatraceně působivý hororový závan z končin, odkud to nikdo nečekal. Speedman je poprvé v kariéře snesitelný, Liv překvapivě nešeptá tolik jako ve všech ostatních filmech a skupinka vrahounů je za každých okolností chladnokrevná a vychcaně vypočítavá. Atmosféra graduje a já si říkám proč ne. Pořádný horor mi už drahnou dobu chyběl a tenhle mrazivý pokus mi sednul jako "svíčková se šesti". ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Jeden z mých nejoblíbenějších hororových kousků, na který jsem se díky Tylerce a traileru hodně těšil. Trošku mě zaskočilo pomalé tempo filmu, ale ono tam toho vlastně ani víc natřískat nešlo, navíc má film příjemnou stopáž, takže jsem se s tím bez problémů smířil. Snímek má gradaci, sic pomalou, kvalitní herecké výkony, fikaný záporáky, co se mně hodně líbílo, bylo ozvučení. Závěr je nepříjemný nicméně ne šokující, tudíž zde šlo možná malinko přidat. I tak 90% a plný počet. Málem bych zapomněl, kdo by sháněl něco podobného, nechť zvolí francouzsko-rumunské Ils. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Slamenná atrakcia a z poza rohu vystupujúcich bubákov som mal si rovnaký strach, ako v strašidelnom dome na vozíku. Aj cez ideálne podmienky na sledovanie hororu a vyspoilerovaný záver som sa dokázal úvodom na krizový párik namotať. Žiaľ expozícia naberala nechutné minúty, napätie vystriedala rezignovaná apatia a jediné čo ma hrialo u srdca bola znalosť stopáže. Ak ešte si niekedy na Strangers spomeniem, tak ako učebicový error gradácie napätia. 40% ()

Galerie (77)

Zajímavosti (16)

  • Film je volně založen na vraždách, které se staly v roce 1981 v Severní Kalifornii. (Chatterer)
  • Natáčení začalo 10. října 2006 a skončilo v roce 2007, natáčelo se v Jižní Karolíně (USA). (Varan)
  • Celosvětová premiéra proběhla 29. května 2008 v Rusku. (Varan)

Reklama

Reklama