Reklama

Reklama

VOD (1)

Do opuštěného venkovského domu se nastěhuje Courtney Collinsová se svými dvojčaty, devítiletými syny Dylanem a Zachem. Brzy ale zjistí, že nejsou mezi stěnami domu asi až tak úplně sami. Na scénu krvavého příběhu se vrací stará promítačka a filmy, kamera, duše dětí, zavražděné rodiny využité jako oběť něčemu či někomu... Malý Dylan se mění, chová se stále záhadněji a zdá se být pod vlivem divných sil. Bagulova chvíle se blíží. Je nějaká naděje zastavit blížící se krvavý rituál? Jsou opuštěný dům nebo nedaleký kostel dostatečnou ochranou? Nebo spíše pastí? Najde se pomoc? (Cinemart)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (388)

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Když se řekne Sinister 2, je to jako kdyby jste si koupili čínskou verzi Pilsner Urquel (pro méně zkušené: je to pívo), zkazíte si chuť a ještě k tomu máte v drž..., pardon, v ústech hroznou pachuť nekvalitního béčkového píva. U druhého Sinisteru jsem měl takovouto zahořklou pachuť v hlavě, kde se mi během sledování tohoto hororového paskvilu rojil pořádný tok bordelu negativních myšlenek a prožitků. ___ Režisérsky absolutně nezvládnutý počin. Ačkoliv mám Derricksona v oblibě, za tenhle scénář bych ho společně s panem režisérem Foyem nakopal do zadku! ___ Koncept psychopatických, zfanatizovaných mutantních děti, které si štáb zřejmě vypůjčil z Bohnic byl do oka bijící. Postupem času se pomalu bojíte průměrných výkonů rádoby herců více, než hororu samotného! Třešničkou na dortu byl odfláknutý střih, který místy připomínal vizuální efekty starých televizních filmů osmdesátých let. ___ (Cinestar, Hradec Králové) ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Zcela zbytečná, nastavovaná kaše, která oproti mrazivému prvnímu dílu zaostává prakticky ve všech směrech... Postavy jsou vykresleny čistě černobíle a kromě bývalého policisty z prvního dílu, který oba filmy propojuje, není komu fandit... Lekačky, i když je jich více, absolutně nefungují, domácí videa, zejména to s krokodýlem, jsou sice zajímavé, ale už nijak nepřekvapí... A konečně ten největší průser a tou je atmosféra... Zatímco první díl se pyšnil temnou, mrazivou atmosférou, ve dvojce po ní nejsou ani stopy... Takže za mě zklamání... ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

"Sinister 2" je jednoznačný pokles oproti prvému filmu. Slabá atmosféra, slabý príbeh, hrozné herecké výkony deciek (okrem Dylana) a poňaté celkom nesprávmym spôsobom. Mal som dva dôvody, pre ktoré bol prvý film skvelý. Bol podaný z výborného uhla pohľadu a pásky neboli veľmi krvavé, no mali v sebe veľmi silného strašidelného ducha. To sa tu úplne zmenilo. Teraz máme príbeh z pohľadu chlapca a oveľa násilnickejšie pásky. A nefunguje to. Nehrá to do atmosféry. Nechápem prečo tie pásky musia teraz deti pozerať spolu. Nechápem prečo rozprávajú a prečo drvivú väčšinu filmu vyzerajú úplne zdravo... toto všetko ten film pre mňa tlačí dole. Finále nedáva podľa mňa moc zmysel a celý film je trošku postavený na hlavu. Pochválim ešte Shannyn Sossamon, ktorá tomu jediná dáva skutečného ducha a James Ransone sa naozaj snaží a jeho postáva vychádza celkom okey. Chlapec čo hrá Dylana je tiež celkom okey, no ostatní... radšej nebudem hovoriť, lebo fakt tomu nedávajú nič a je to suché, nemastné, neslané... bez chuti... no proste nudný hororový sequel, akých je na svete dosť. Dúfam, že ďalšie prznenie série už nenastane, a po tomto fiasku to ukončia. Hodnotenie: D+ ()

Genero 

všechny recenze uživatele

První Sinister byl dozajista hororová pecka. Promítači v panice prchali z promítacích kabin, sotva distributor dodal plechovou krabici se zlověstným obsahem, stateční a ostřílení hororoví matadoři si v kinosálech vzájemně zakrývali vytřeštěné bulvy a paní Generová mi přemáchla spodní prádlo. Není tedy divu, že se démon pan Bubák rozhodl pro svůj velký comeback. Bohužel by některé série měly mít nanejvýš jeden díl. Pan Bubák byl před třemi lety opravdový děsupán, navodil tísnivou atmosféru něčeho neviditelného, nebezpečného a řádně zkurveného a klidně bych si s ním založil metalovou kapelu. Nyní je z něj vágus v pršiplášti, co jen tak pobubává někde v koutě a cpe se do každého záběru. Teda nevím, jakou pobírá takový babylonský démon mzdu, ale já bych za 75 hrubého alespoň natáhl přes hlavu prostěradlo a huhňal na režiséra a další členy štábu: Mulisi, mulisi, vy píče! Takže ve výsledku neškodný a uspávací horor o otravných fakanech a přiblblých lepenkových krabicích. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Tož chtěla utéct se svými dvěma syny před násilnickým manželem, jenže mladá matka (jejíž jméno dosud nevím, jak se vyslovuje :-) Shannyn Sossamon), ve starém domě zjišťuje, že tam někdo naporcoval celou rodinu. Bubák je zpět a řetězec hrozivých událostí je třeba utnout. Scott Derrickson před lety z toho mála dokázal vyždímat maximum. Vznikl solidně hutný kousek. Se scénářem si tentokrát dal stejný tým ještě méně práce, přesto se tvůrci místy docela dobře vyřádili. Klasická duchařina nikdy nebude mým šálkem kávy, tu a tam ale ve správný moment vytáhne nějaké to znepokojivé eso z rukávu. A ano, lekl jsem se. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (10)

  • Natáčení probíhalo v Illinois na místech Kankakee, Chicago, Joliet, St. Anne, Grant Park, Forest Park a v Chicago Studio City. (noelcoward73)

Reklama

Reklama