Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Závěrečný díl Aladinových dobrodružství ALADIN A KRÁL ZLODĚJŮ vás zavede do Agrabahu, kde se všichni jeho obyvatelé chystají na svatbu století. Ale ještě předtím, než si Aladin a krásná Jasmína řeknou své "ano", musí Aladin zastavit legendárních čtyřicet loupežníků. Ti se chystají uloupit tajemný svatební dar. Aladin a jeho přátelé - Jasmína, opička Abu, kouzelný koberec a vždy zábavný Džin - musejí čelit mnohým nebezpečím, když sledují krále zlodějů a jeho bandu loupežníků. Odhalte s nimi mnohá tajemství , pravdu o Aladinově zmizelém otci a zavítejte na nádherný mizející ostrov plný pohádkového bohatství. Humor, zábava, hry a skvělé písničky - to vše malým i velkým přináší ALADIN A KRÁL ZLODĚJŮ. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (55)

Elenor 

všechny recenze uživatele

Rozhodovala jsem se mezi třemi a čtyřmi hvězdičkami, nakonec jsem se přiklonila k lepšímu hodnocení vzhledem k vynikajícím narážkám na starší disneyovky (a tátu v sukních :-)) a skvělému Johnu Rhys-Davisovi coby Aladinovu otci. Po nepříliš povedené dvojce je Král zlodějů víceméně důstojné pokračování Aladina. Takže: I'M IN! ()

maneki_neko 

všechny recenze uživatele

U disneyovských sequelů většinou platí, že čím více pokračování, tím více celková kvalita filmu upadá. Závěrečnému dílu z trilogie o Aladinovi však musím vzdát hold. Kolik toho dokázali podělat u Jafarova návratu, tady zase všechno dokázali dát zpátky do kupy. Děj šlape vcelku dobře a animace se na rozdíl od druhého dílu více přiblížila úžasné jedničce. Džinovy neustálé komediální výstupy narážející snad na všechny ostatní disneyovky tu šlapou jak na běžícím páse. Slušně u mě zafungovala poutavá dějová linka, kdy se Aladin shledává se svým otcem a zároveň váhá, jestli mu po tom, co opustil svou rodinu, má dát ještě šanci a pustit ho do svého života. Princezna Jasmína mi tu sice trošku připomíná Kylie Jenner, když si vyplnila rty lip fillery, ale proč ne, když už tu Džin imituje Ramba a přitom žije v době Osmanské říše, i princezna má právo být nadčasová, ne? Za mě silné **** ()

Reklama

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Završení trilogie. No vida! Třetí díl překvapil. Na první díl samozřejmě nemá, ale je o parník lepší, než ten druhý a kvalitou se tomu prvnímu i docela blíží. Písničky jsou zase super, děj je dostatečně zábavný a zajímavý a Džin je pořád totální pán. Jak mi bylo ve dvojce úplně volné, co se tam děje, tady mně děj fakt zajímal. Je to prostě funkční a odsýpající. Tohle je to správné pokračování Aladina se vším všudy, co ke správně Disneyovce patří. Povedená záležitost. 75%. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Záverečný diel tejto trilógie v zásade ide v šľapajách predchodcov, aj keď prvý film bol jednoducho ten legendárny, na ktorý sa tie ďalšie dve časti len ťažko chytali. Tento snímok mal síce pekne rozvinutý dej, ale v zásade už neutiahol kvalitatívne parametre jednotky. Animácie typicky fajn pre vtedajšiu dobu a deti to určite poteší, ale za mňa len lepší priemer. 55 % ()

datel13 

všechny recenze uživatele

Na film jsem se podival nahodou, kdyz jsem shanel prvni dil a samozrejme omylem sjel ten treti (puvodne jsem ani nevedel, ze to ma vic jak jeden dil). Aladina jsem chtel po x letech videt z prekvapive intelektualnich pohnutek - autori v soucasnych post-vedeckych pseudosmerech nekdy uvadeji Aladina jako priklad tzv. orientalizmu (udajny zkresleni Orientu lidmi ze Zapadu). Takze jsem si chtel uzit peknej kreslenej orientalizmus se sexy princeznou a jurodivym džinem, co tu meta jeden frk za druhym a nektery jsou dokonce i vtipny. Nejak jsem uplne nepochopil to mnozstvi narazek na jiny Disney filmy a taky odkazy na soucasnost (ponorky, bombardery, teply pikolíci a nevim co jeste), ale je to animak pro decka a clovek to asi musi brat s nadsazkou. 70 % ()

Galerie (15)

Zajímavosti (8)

  • Slon, který přeruší souboj Aladdina a jeho otce na svatbě, má nejprve tmavě modrý přehoz, poté tmavě červený, světle červený, fialový a nakonec zase tmavě modrý. (LaserJet)
  • V prvním filmu Aladdin osvobodil Džina, která se tak zbavil svých zlatých pout. V tomto filmu je však zase má. (LaserJet)
  • Když si velitel stráže nemůže vzpomenout na frázi "Sezame, otevři se!", v jednom záběru se mu posune chybějící zub. Při otevírání mu však žádný nechybí. (LaserJet)

Reklama

Reklama