Reklama

Reklama

Ti druzí

  • Španělsko Los otros (více)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Grace žije se dvěma dětmi ve velkém domě a čeká na manželův návrat z války. Její sluhové musí dodržovat zvláštní pravidla - žádné dveře v domě nesmí otevřít dřív, než zavřou předchozí, protože děti trpí alergií na denní světlo. Starší Anne začne mluvit o jednom hrozném dni v minulosti a jakémsi chlapci, který s nimi bydlí v jejich ložnici. I Grace si pak všimne zvláštních zvuků a hlasů v domě a chce požádat o pomoc kněze. Pak se ale setká s manželem a všechno se dramaticky změní. Grace bude muset uvěřit neuvěřitelnému a postavit se strašlivé pravdě... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (1 151)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Tento snímok figuruje v mojej top desine najlepších horrorov, čo som mal možnosť vidieť. Podarený po každej stránke. Nicole Kidman tu podáva obdivuhodný výkon. Svoje úlohy však zvládli aj ďalší herci, a to aj tí detskí. Dokonale spracovaný scenár mi na konci filmu doslova vyrazil dych. Duchársky horror z ktorého atmosféry až mrazí. Výborné! ***** ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Po delší době jsem konečně narazil na lepší horor. Narozdíl od jiných filmů tohoto žánru téměř vůbec nevyužívá triků (vyjma scény u stolu); film sází na hustou atmosféru, napínavý a tajemný příběh a v neposlední řadě na výborné herecké výkony Nicol Kidmanové (náboženská fanatička a hysterka v 1 osobě) a Fionnuly Flanaganové (bohužel v mých očí nezůstala hodnou a milou starou paní až do konce snímku ;-)). Tenhle horor se opravdu podařil a rozhodně ho doporučuju i divákům, kteří úplně nemusí hororové filmy. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Ta velká hacienda, ve které se celý film odehrává už se předemnou ve filmu někdy objevila, nemůžu vystát tu myšlenku, že jsem jí už někde viděl..jenže kde. Každopádně i tak jsou Ti druzí výborná duchařina, pro někoho, respektive pro tiskaře obalů na dvdčka je to gotický horor, i když nevím co je na tom gotického, ale budiž, i tak je to nářez nevídaný, kterých by mohlo být jen víc a víc, protože přesně takovéhle filmy já mám rád. Nic nervydrásajícího, se zvláštním příběhem, a opravdu hodně povedeným závěrem. Právě ty závěry se mi na těchto filmech velice líbí, jsou nápadité a hlavně když už se film podobného ražení natočí, tak se většinou závěr nezkazí a vždycky dokáže překvapit. Je dost možné, že mě chvíli rozčilovala Nicole Kidman, ale později jsem s ní docela v tom domě žil, a věřil jsem jí i ty nervíky, které ke konci filmu z ní tekly proudem, a nebylo se čemu divit, ze mě tekly taky. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Vlastně se o horor ani nejedná. Sledujeme spíše rodinné drama s hororovými prvky, aby na nás ke konci vykoukl jeden parádní zvrat, po kterém se nám dvakrát otočí hlava. Film má ukázkově znepokojivou atmosféru a když už  dojde na strašení, tak to je jedním slovem excelentní. Málokdy člověku u filmu dokáže naskočit takhle krásná husina. 75% ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Po tomto zimomriavkovom počine by som mal všetkým doterajším duchárskym hororom, s výnimkou The Sixth Sense ubrať po hviezdičke. To som si hovoril prvé dve tretiny filmu. Ale čím bližšie bol záver, tým viac som mal vo filme jasnejšie. Proste záver ma trošku sklamal. Ale inak hrobové dielo! Ozaj husto nahodená atmosféra, Nicole hrá matku tak presvedčivo, akoby už vychovala celý detský domov a k tomu mrazivá hudba mi často rozbúchala srdce a prebudila nervy! 90%. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (24)

  • Španělsko se na filmu podílelo jako koproducent a díky tomu se film počítá do španělské kinematografie. Po dvou měsících promítání ve světových kinech se proto stal nejúspěšnějším španělským filmem všech dob. (don corleone)
  • Natáčelo se od 26. června do 21. listopadu 2000 ve městě Santander ve Španělsku, dále v Anglii, New Yorku (USA) a na Normanských ostrovech (Channel Islands). (Varan)

Související novinky

Horor Ti druzí se dočkají remaku

Horor Ti druzí se dočkají remaku

13.10.2020

Známý horor Ti druzí s Nicole Kidman se dočká remaku. Snímek španělského režiséra Alejandra Amenábara vyprávěl o matce a jejích dvou dětech na konci druhé světové války, kterak čekají, až se otec… (více)

Nicole Kidman a návrat k hororu?

Nicole Kidman a návrat k hororu?

16.05.2011

V několika kouscích tohoto žánru si už zahrála, ale nejlepší z nich byli bezesporu Ti druzí. A zdá se, že se s Nicole budeme opět příjemně bát. Projevila totiž zájem o hlavní roli v nadpřirozeném… (více)

Rachel Weisz se vrací do Egypta

Rachel Weisz se vrací do Egypta

15.02.2008

Ten Alejandro Amenábar je ale tajnůstkář! Tvůrce Těch druhých a oscarového Hlasu moře o sobě dlouho nedal slyšet a teď se najednou vytasí s historickou podívanou, která se s rozpočtem 73 milionů… (více)

Nicole opět vidí „ty druhé“

Nicole opět vidí „ty druhé“

19.08.2007

Nicole Kidman se po krátké přestávce vrací na plné... na plný plyn ;-). Sci-fi thriller Invaze, výpravná fantasy Zlatý kompas, erotický thriller Need a romanticko-dobrodružně-vojnový velkofilm… (více)

Reklama

Reklama