Reklama

Reklama

Oko 2

  • Hongkong Jian gui 2 (více)

Obsahy(1)

Joey se probere ze spánku po lécích, které ji byly dány po výplachu žaludku. Jen o vlas unikla smrti, během hlubokého spánku viděla kolem sebe duchy mrtvých lidí, kteří ji doprovázeli v jejich nejtemnějších minutách. Joey se rozhodne pro zcela nový život, kdy už nechce takovou zkušenost znovu zažít a zároveň se rozhodne ukončit svou epizodu se Samem. Avšak krátce po pro-puštění z nemocnice zjistí, že je těhotná. Nejen že je neustále ve stresu z myšlenky na potrat, ale také ji neustále trápí pocit, že ji sleduje tajemná postava. Jednou se však setkají tváří v tvář na vlakovém nástupišti... (Intersonic)

(více)

Recenze (65)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Líbilo se mi, že Pangové dokázali přijít s něčím opravdu novým a způsob jejich reinkarnace byl hodně dobrý. Bohužel ani zde se jim nepodařilo vyvarovat nudných pasáží, které mě doslova ubíjely. Stejně jako v jedničce je první polovina horší, než ta druhá. Těch několik slabých pokusů o vylekání diváka na mě nemělo vůbec žádný účinek. Nicméně od scénky z nádraží šla jak samotná atmosféra, napětí i co se zajímavých situací týče kvalita filmu výrazně nahoru a já si ho začal konečně užívat. Nejvíce bych vyzdvihl opět hudební doprovod, který byl místy až mrazivý a herecký výkon Shu Qi. ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Stále žádný posun; jako instruktážní video příprava budoucí matky na porod možná uspokojující(těhulkám vřele doporučuji), ale z pohledu východního mysteria už výrazně slabší. Nevyváženost a hluchá místa nepřekryje pár bezduchých lekaček a zaručená moudra mnichů o víře převtělování. Bratři Pangové uhranuti hrdiny komiksů Joey přisuzují nadpozemské schopnosti, když ta se marně pokouší spáchat sebevraždu opakujícím se skokem ze střechy nemocnice, kdy její černé svědomí neúnavně vartuje nad zakrvavenou dárkyní nového, ještě nenarozeného těla. „Nedovolím Ti zemřít!“ … Kéž je to tak snadné. ()

Reklama

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Z tohoto snímku mám velmi rozporuplné pocity. Chvílemi je to vážně děsně přitažené za vlasy. To se týká hlavně závěru, kdy se hlavní hrdinka podruhé plazí na střechu nemocnice, aby znovu skočila. Nejen, že proleze celou budovou a nikdo si ji nevšimne, ale celou dobu jsem o ní prohlašoval: "to je teda frajerka!" A když se na střeše postaví na obě nohy, už jsem musel jen uznale hvízdnout. V průběhu celého filmu jsem se ovšem nezbavil dojmu, že se jedná o obyčejnou hysterku, která by udělala líp, kdyby držela hubu a krok, stejně by se hovno stalo.......stejně si v ničem nepomohla a mohla si ušetřit spoustu trapných scén před ostatními lidmi. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nadprůměrná duchařina, ve které se k mé radosti duchové zjevili hned v počátcích, takže nepříjemná atmosféra se držela od začátku do konce. Možná závěr byl až příliš krvavý vzhledem k intencím, ve kterých se film nesl, ale i tak jsem se výborně bavil. No bavil........spíš jsem se bál. Ještě že jsem na to nečuměl za tmy. :D 80% ()

Legas 

všechny recenze uživatele

Ideální horor pro těhotné ženy. Oko 2 dějově na první díl vůbec nenavazuje. Nelze tedy přímo srovnávat. I název "Oko" je zavádějící, protože film s ním nemá nic společného. Od japonských Ringu se film liší svou atmosférou. Zatímco Ringu se vyžívá v denní všednosti, Oko 2 je klipařskou exhibicí, kde hororovou atmosféru udržují téměř výhradně lekačky (kterých je tu požehnaně). Film má více než jednu nezapomenutelnou scénu (výtah, zastávka, skok/skoky). ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v Singapuru, Thajsku (Bangkok) a Číně (Hong Kong). (GASTON73)

Reklama

Reklama