Reklama

Reklama

Oko 3

  • Hongkong Jian gui 10 (více)

Obsahy(1)

O našom svete existuje mnoho teórií. Napríklad, že rozhodne nie je jediný. Že naše existencia je iba križovatka pre množstvo ďalších dimenzií známych i neznámych. Pospevujeme si melódie, ktoré sme nikdy nepočuli. Vidíme veci, ktoré nie sú ostatným viditeľné. Väčšina z nás to ignoruje. Ale stále sú medzi nami tí, ktorí sú trochu rozdielni reagujú na tieto podnety riskujú všetko, i svoj život, aby našli pravdu. Zažívajú to mohutné vzrušenie v možnosti nahliadnuť na druhú stranu. Aspoň raz (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (46)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak v tomhle dalším pokračování už mleli Pangové vážně z posledního. Po dějové stránce se to nemůže ničím rovnat oběma předešlým dílům, protože tenhle díl s nimi kromě krátkých šotů nemá vůbec nic společného. Těch deset možností jak vidět duchy se však podařilo tvůrcům natočit alespoň z části dobře a některé vypadají solidně. Taneční souboj patří k tomu nejlepšímu. Jinak mě však herecké výkony moc nepřesvědčili. Jde o hodně průměrnou hororovou komedii, kterou od špatného hodnocení zachránilo jen několik světlejších (humorných) chvilek, jinak by se plácala v odpadních vodách. 5/10 ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Bohužel v ostatních ohledech, kromě humoru, je snímek „Gin gwai 10“ slabší než jeho předchůdci a ukazuje, že se Pangové snažili vytřískat něco z něčeho, co už neměli tak dobře rozpracované a kde hlavně nevěděli, jak to udělat dostatečně zajímavé, jak tu mytologii nechat rozrůst tak, aby mohla pořád děsit a aby mohla zaujmout. Tento díl je rozhodně nejslabší a myslím, že se rychle vykouří z paměti. ()

Reklama

iamek 

všechny recenze uživatele

Z dalšího pokračování Oka si i bratři Pangové dělají legraci. Jinač si neumím vysvětlit co Oko 3 má znamenat. První půlka je příručka jak vyvolávat duchy všemi možnými způsoby a v další polovině snímku se řeší jak se všech duchů zbavit a neumřít. Druhý díl Oka měl aspoň trošku hororovou atmosféru, ale závěrečné pokračování nemělo atmosféru žádnou a komediální prvky působily směšně. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Zpočátku dobrá duchařina s výraznými komediálními prvky (močení na ducha, souboj v breakdance, zahánění duchů vlastním dechem nebo sejmutí ducha prdem), která však s původním Okem nemá vůbec nic společného. Kdybych se na to díval přes den, i bych se zasmál, já si to však pouštěl pozdě v noci a tak jsem obzvláště v první půlhodině z toho měl místy i dost stísněné pocity. Po půlce filmu se však film zvrhne v cosi divného, těch pár strašidelných sekvencí z první půlky se zcela vytratí a kvalitativně to dost upadne. Má to ale docela dobrou hudbu. ()

drackula 

všechny recenze uživatele

No tak tretí diel oka je značne odlišný od svojich dvoch predchodcov. Je evidentné že Pangovci to chceli trošku odlahčiť. Mrazivých scén tu zopár bolo, ale atmosféra určite nebola dusná. Čierny humor bol občas trefný, občas trošku odveci. Každopádne vo mne nechal tento diel pozitívnejšie dojmi ako dvojka. 65 % ()

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v Thajsku. (GASTON73)

Reklama

Reklama