Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve vězení s maximální ostrahou vypukne nákaza a infikuje většinu vězňů, návštěvníků a stráží. Z těch se stávají masožravé bestie, které zabíjejí a žerou vše, co jim příjde do cesty. Se zbytkem ještě žijících vězňů se spojí silně vyzbrojená jednotka a snaží se bojovat z hordou hladových stvůr všemi dostupnými prostředky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (63)

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Natáčení musela být sranda. Třeba scéna v jídelně musel být dobrej bordel. Nejlepší věc z celýho filmu je hláška policajta, když zastřelí doktora i kolegu: "do prdele můžete mi říct co se tu děje? Já fakt nerad střílím zaměstnance!" Tvůrci...no...nevím jestli se jim dá říkat tvůrci, se soustředili jen na to, aby to byl co největší humus a prasárna. Ona to prasárna taky je, i na dnešní dobu, jen je to prostě šíleně nudný. Gore dneska nikomu nestačí. Strašná ptákovina, která je hnusná nejen množstvím tělesných tekutin, ale i způsobem natočení. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Začiatok na mna urobil dojem drsnostou,ale že potom,to skĺzlo do roviny totálnej sračky bolo evidentné.A herci,len som na pchybách či to boli herci,alebo režiser zvolal rodinu,alebo ich pobral z ulice.Scenárisicky totálne zlyhal,ale hlavne tam bolo vela debilných situácii,ktoré by sa normálne nemohli stat.Tu zombie nehrýzli,ale pluli na ludi krv.To bola pre mńa novinka a tým pádom to nebola zombie ale lama.Totálne nechutný film,plný neskutočných kravin.Je to velmi drsný film s velmi silným gore.Tie postavy sa neskutočne sprosto chovali aj dialogy boli trápne a spracovane to bolo velmi amatersky. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je kokotina na entou. Já osobně moc zombie žánr nemusím, ale občas se přece jenom podívám i na něj. Do Romera má tenhle snímek mrtě daleko. Spíše než horor mi to přišlo jako parodie, kterou snad nemohli myslet autoři ani vážně. Ty zvratky, litry krve a otřesné masky bych jim neuvěřil ani kdybych byl totálně nasračky. Podíval jsem se a už asi nikdy více. jednou to bohatě stačí. ()

messi@h odpad!

všechny recenze uživatele

Smutné je, že začátek filmu nevypadá špatně. Je v podstatě nevídaně realistický - chlapíka, který postřílel pár zombies, pošlou do vězení jako vraha. Jenže on se stihl nakazit. Nákaza se navíc nepřenáší jako obvykle pouze kousnutím, ale stačí kontakt s krví nakaženého. Slibný rozjezd, ale všechno jde do kytek, jakmile se věci dají do pohybu. V tu chvíli si režisér + scénárista přestávají vědět rady, takže následuje přehlídka nesmyslů, zmatenosti a absurdit, podaná navíc tak nudně, že jsem nebyl schopen vydržet do konce. Jeden příklad za všechny: Malý syn ředitele věznice se naprosto v pohodě prochází v doprovodu bachaře po věznici s nejvyšší ostrahou (!) a přijde do ošetřovny, kde před několika vteřinami vystřelili pár lidem mozek z hlavy. Takže na zemi spousta mrtvol, na zdích spousta krve a mozku, ale malého chlapce nikdo neodvede pryč. Nechají ho tam stát uprostřed těch jatek a ředitel jenom řekne bachařovi, že se snad zbláznil, když ho tam přivedl. A nechají kluka v místnosti dál (on se ostatně tváří naprosto vyrovnaně, jako když je na podobné věci z domova zvyklý). Ách jo. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Čakal som pohromu už pri pohľade na hnusný DVD obal v požičovni. Napriek tomu som to riskol. Dodnes neviem, prečo. A zrejme sa to už ani nikdy nedozviem. Každopádne som si túto brečku požičal – a výsledok bol len o čosi vydarenejší/lepší, ako INTERMEDIO s Edwardom Furlongom. Čo hovorí samo za seba. Odporná, chatrná výprava (zopár miestností, ak v zábere stojí stolička, je to veľkolepý záber á la celý PÁN PRSTEŇOV), slabí herci, ktorí nemajú budúcnosť (dúfam!), amatérske masky/gore a scenár, ktorý nemá ani štipku logicky/zdravého sedliackeho rozumu (väzenského doktora pacient OSTRIEKA dvoma litrami krvi a on ho pošle naspäť do cely)... no neviem, len krvavý dravý prológ s „masovou vraždou v dome“ ma bavil, inak sa na tieto „väzenské horory“ (ďalej napr. podobne nevydarený NÁVRAT RE-ANIMÁTORA) môžem vykašľať. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama