Reklama

Reklama

Resident Evil: Odveta

  • Německo Resident Evil: Retribution (více)
Trailer 6

Smrtelný virus společnosti Umbrella Corporation dál pustoší Zemi a mění světovou populaci na legie masa, které jedí Nemrtví. Jediná a poslední naděje lidské rasy v podobě ALICE (Milla Jovovich), se probudí v srdci nejtajnější operace společnosti Umbrella a odkrývá víc o své tajemné minulosti, jak dále pátrá v komplexu. Alice, bez bezpečného útočiště, pokračuje v honbě na ty, kteří jsou odpovědni za šíření epidemie; honbě, která jí dovede z Tokya do New Yorku, Washingtonu a Moskvy a vyvrcholí ohromujícím odhalením, které ji donutí znovu přemýšlet o všem, o čem si dosud myslela, že je pravda. Alice, které pomáhají noví spojenci a staří přátelé, musí bojovat tak dlouho, aby přežila a unikla nepřátelskému světu na pokraji zapomnění. Konec se blíží. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (37)

Trailer 6

Recenze (992)

666teen 

všechny recenze uživatele

Tak tady máme další pResident Evil. A popravdě, už to není ani vtipný. Zakrapatská Míla v latexu, figury zamřelé v předchozích dílech a scénář z pera retardovaného fanouška této herní série tenhle klenot určitě do červených čísel nedostanou. Přijde vám normální scénář typu: Level Předměstí, smrt. Level Lab, resurekce. Level Tokyo, procitnutí a bla, bla, bla, následují další a další levely až po Level Ledovec, kde.....No, dejte si to sami. Ty dvě hvězdy berte jako úlitbu Umbrelle. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Přestože si myslím, že tahle série měla už dávno skončit, nakonec neodolám a ze zvědavosti si pustím její nejnovější výšplecht. Tenhle je schůdnější než ten předchozí (aspoň někam spěje), ale i tak to je takřka bezduchá akce ve sci-fi kulisách, kterou drží nad vodou právě ta akce, Milla a hudba. Aspoň že mi na začátku shrnuli vše podstatné z minulých dílů, co už jsem dávno pustil z hlavy. # [viděno: monitor, sluchátka] # příběh 5 | hudba 7 | humor 0 | akce 9 | napětí 2 | pustil bych si znovu 4 ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Hm, co asi tak divák očekává od série Resident Evil? A přesně to dostane. Akci plnou zombie (stejně asi nikdy nepoberu, jak může nemrtvý běhat rychleji než živý,...dobře, jde o jiný virus, ale stejně je to divné), běhání, střílení, výbuchů a sem tam šplíchanců krve. Na Millu se pořád pěkně dívá, hudba se dobře poslouchá a triky, na rozdíl od běžné béčkové produkce, jsou na slušné úrovni (ano, některé mizerné, ale jiné výborné, což se vyrovnává). Milovníci PC her budou zřejmě nadšeni více, já, jako milovník comicsů (co jsou plné násilí a mutantů), bych přidal více gore a hlavně fantazie (inspirace Věcí by nebyla na škodu). Celkovou spokojenost kazí jen souboje žen, co se mlátí jako chlapi...mně to přišlo velmi komické. 3,5* ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

JE to v každém případě lepší, než předchozí díl. Ale tuhle metu překonat, to rozhodně nebyla olympijská disciplína. Polepšil si soundtrack, výborné je vybrané prostředí (tím si Anderson šikovně otevřel možnosti) a prvních 15 minut je takřka excelentních. Jenže pak už vše jede v kolejích minulého dílu. Scénář servíruje jednu pitomost za druhou a (nemusíte být hnidopich, aby vás ty koniny praštily do očí) a zpomalovačky se rychle zají. Znovu je jich moc, aniž by měly opravdový smysl (bolestné je to hlavně ve finální bitvě). Návrat starých známých fajn, nové postavy v ničemu (Bingbing Li je nicméně zatraceně hot) a Milla neskutečně asexuální. Kam se v upnutém oblečku hrabe na Kate Beckinsale. Ve výsledku lepší než čtyřka, ale pořád o značný kus za původní trilogií. Ale když už nic, na tohle se aspoň „dalo dívat“. ()

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet $65miliónovTržby USA $42,345,531Tržby Celosvetovo $240,159,255Tržby za predaj Blu-ray v USA $6,200,021Tržby za predaj DVD v USA $15,706,169║ no ako až kam dokáže Anderson klesnúť, vývarová vývarovosť utopená v samoúčelnosti, absolútne bezvýznamný film(porovnateľný úrovňou série Twilight) s prevažne otravnou akciou, občas sa to dá pozerať ale ako konzumnejšieho príbehu ani za mak, kameo návraty(Rodriguez, Fehr) sú fakt už smiešne, plus k tomu príde dokonca aj na kopírovanie hudobných motívov s Inception či Bourna /10%/ ()

Galerie (176)

Zajímavosti (26)

  • Po celý film používá Alice (Milla Jovovich) zbraň TDI Vector bez jediného nabití. (dc125)
  • Film s rozpočtem 65 miliónů amerických dolarů za první víkend v USA vydělal 21 miliónů amerických dolarů. (pavlikv)

Související novinky

Zkáza Pompejí bude sexy

Zkáza Pompejí bude sexy

27.02.2013

Ať už jste jakéhokoli pohlaví. Epos Pompeii totiž našel hlavní představitele v Kitu Haringtonovi (Jon Sníh ze Hry o trůny) a Emily Browning (kočka ze Sucker Punch). Kit si zahraje otroka bohatého… (více)

Reklama

Reklama