Reklama

Reklama

Baiohazado: Desuairando

  • Japonsko バイオハザード: デスアイランド (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

D.S.O. agent Leon Kennedy je poslán zachránit uneseného doktora Taylora. Mezitím agent B.S.A.A. Chris Redfield vyšetřuje výskyt zombie v San Franciscu, kde se nepodařilo zjistit příčinu nákazy. Oběti mají pouze jedno společné – všichni nedávno navštívili ostrov Alcatraz. (mikki089)

Videa (10)

Trailer 3

Recenze (46)

AffectedFace 

všechny recenze uživatele

Všechny známé tváře na jednom místě, v jednom filmu a na jednom ostrově - co více si skalní fanoušek Resident Evil her může přát? Vlastně vůbec nic... hm... teda krom lepšího příběhu, který stál úplně za vyliž prdel a dá se říct, že je předchůdci Infinite Darkness vlastně úplně totožný. Před lety se do rukou hráčů dostal vynikající masterpiece jménem RE7, který nejen dokázal okouzlit skvelými horor prvky, ale také výborným příběhem. Proč nám tvůrci animovaných RE filmů nedopřejí něco podobného? Tohle je vesměs jenom pokračování hrozné šestky, která pomalu celou sérii zahrabala. Čtvrtou přihazuju za Jill, která se ve finále vypořádala s monstrem, jako tehdy v RE3 s Nemesisem (krásná a paměti osvěžující reference). Slabé čtyři hvězdy. ()

vikino1 

všechny recenze uživatele

Píšu to vždycky a napíšu to i ted: Residen Evil animovanej se mě prostě líbí. Pokaždé to má crazy finální supermostrum, spoustu jiných monster, super postavy - klasický klaďáky, dobrýho záporáka - jeho motivace vždy vykresleny, i choreografii soubojů, spousty těžkých zbraní a líbivé CGI.. Kam se hrabe serie s M.Jovovič (teda až na první díl. Tunel k Červné královně je pro mě nezapomenutelná scéna). ()

Reklama

Flopik 

všechny recenze uživatele

Keď som videl, že toto má byť v podstate teamovka všetkých hlavných postav tejto série, neskutočne som sa potešil. Celkový výsledok je však skôr sklamanie. Vizuálne je to nádherné, všetky postavy dostanú cca rovnako priestoru a pozerá sa nato skvelo. Bohužiaľ však akcia ničím neohúri a príbehovo to je až príliš jednoduché a ploché. Finále to ako tak vynahradzuje, keď sa naši hrdinovia stretnú s obrovským monštrom a spoločne ho zničia, cítil som tam feeling Avengerov. Ja túto séria mám ohromne rád, preto dúfam v ďalšie pokračovanie a dúfam, že opäť všetci spoločne. Chce to však lepší príbeh a epickejšiu akciu. Damnation stále topka tejto série. ()

maddy 

všechny recenze uživatele

Campcom zase vzal nepoužité CGI scény z Resident Evil hier a vygeneroval z toho animovaný film. Animovaný film, ktorý však ako film vôbec nefunguje. Herná séria Resident Evil totiž nikdy neprekvitala nijako inteligentným príbehom, prepracovanými postavami, ale to všetko dokázala vynahradiť zábavnou hrateľnosťou. No a keď tú z tohto celého vyberiete, ostane vám len CGI film s primitívnym príbehom, otrasnými postavami, ktoré sa tvária drsne ako cigán na úrade práce, trápny scénar s monžstvom rádoby cringe hlášok a aj grafika, ktorá môže možno vynikať vo videohre, ale na poli celovečerných animovaných filmov hrá iba druhú, ak nie až tretiu ligu. Ani Degeneration alebo Damnation neboli žiadne animované zázraky, ale ako také priemerné kúsky sa dali akceptovať. Death Island však už líže laťku podpriemernosti až príliš často. Skutočne iba pre hardcore fanúšikov Resident Evil. Všetci ostatní, nech si radšej zahrajú ľubovoľný Resident Evil na Playstation, bude to omnoho lepšie strávený čas. CELKOVO: 3/10 ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Hru jsem nikdy vlastně nehrál a filmové RE jsem úspěšně vytěsnil z paměti, takže mi postavy fakt nic neříkaly. Padouch fintou naláká hrdiny do alcatrazu, kde se to začne rubat. Příběh je dost nezajímavý, naštěstí akce je ucházející a těch 80 minut je tak akorát. Spíš mě to ale nebavilo, narozdíl od dětí, ta cílovka kol 10 bude spokojená. 4.5/10 ()

Galerie (17)

Zajímavosti (8)

  • Ve filmu je zmíněno, o jaký typ viru se jedná. Tentokrát se vrací typ Tyrant Virus (T-Virus) v upravené formě. I přestože mění hostitele v krvelačné zombie, nepřenáší se skrze kousnutí, ale byl k tomu vyvinut speciální druh Bio-dronů. Ten tentokrát z hostitelů nedělá hloupé šourající se mrtvoly, ale dodává jim rychlost, dravost a zvýšenou agresivitu. (ScarFace_V8)
  • Práce na filmu začaly na jaře 2020, hned po vydání videohry „Resident Evil 3“ (2020). (mikki089)
  • Ve filmu je Chrisovi vyčten fakt, že se často z misí vracel sám po ztrátě celého týmu, kterým velel. Je tak odkázáno na události šesté hry, kde přišel o celý tým při operaci v postsovětské republice Edonia. Stejně se tak stalo i o půl roku později při incidentu s C-Virus v Číně. Ve filmu Resident Evil: Vendetta (2017) s menším týmem však zaznamenal jednu ztrátu, kdy zmutovaný pes roztrhal postavu Damiana. Zbylí dva přeživší, D.C. a Nadia, se již tomto filmu nevyskytují. (ScarFace_V8)

Reklama

Reklama