Reklama

Reklama

Resident Evil: Lék

(seriál)
  • USA Resident Evil
Trailer 1

VOD (1)

Epizody(8)

Skoro tři desetiletí po objevu viru T dojde k epidemii, která odhalí temná tajemství Umbrella Corporation. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (146)

cariada 

všechny recenze uživatele

Zase tak hrozné to nebylo. Slabší průměr. Je pravda že jsem to musel začít asi po víc jak půl roce koukat zase od začátku, protože už jsem si to nepamatoval. Když překousnete první díl, tak se do toho dostanete. Děj se neustále prolíná ve dvou časových rovinách. Takže vlastně sledujete dva příběhy stejných lidí jen dohromady. Filmy s téhle série jsou někde jinde, ale jako kulisa při hraní her dobrý. Za zmínku stojí zmutovaný obří pavouk či krokodýl. Netflix si opět neodpustil stejnopohlavní paskvil v ději. ()

Jane18CZ 

všechny recenze uživatele

Nemůžu říct, že by mě nebavilo se na to dívat, ale očekávání a nadšení klesalo hned od první minuty. Vydržela jsem do konce... no a konec to zabil. Nebo spíš nic neukončil :D slátanina s příšerným scénářem, nevysvětleným dějem a prostě Wesker má být nácek a ne černoch. Já fakt nechápu, proč je tak těžké udělat film podle hry - vždyť to mají filmaři naservírované jak na stříbrném podnose a stejně nikdo není schopný to udělat pořádně. Fakt nechápu... ()

Reklama

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

ach jo, prokletí videoherních adaptací pokračuje a pro franšízu Resident Evil to už platí nejmíň trojnásob – viz. sice blbá ale relativně zábavná tetralogie s Millou Jovovich (ne, poslední dva díly fakt nepočítám), nicneříkající japonský animákyposlední celovečerák – protože tahle kultovní série se snad nikdy nedočká kvalitního zadaptování na filmový plátno či televizní obrazovky alá Planeta Terror.... ale jako nenáročný brakový zombie horor na večerní binge-watching ujde. Ta částečná teenage stylizace tomu fakt nesedí. Každopádně já stále čekám na to kdy se objeví Mr. X 🗿 ()

Zek 

všechny recenze uživatele

Resident Evil: Raccoon City, je totální blbost, ale snažil se být aspoň trochu věrný hrám. Bohužel tento seriál má se hrou společný pouze jméno. Příběh, který někdo vymyslel, tak za hodinu, je tu roztahaný do osmy dílů, kde se pořádně ani nic moc neděje, jen se člověk dívá na absolutně nudný postavy, které vás prostě nezajímají. Jediná známá postava ze hry, je tu Wesker, bohužel nějakého totální idiota napadlo z něho udělat kladnou postavu. Upřímně, když se nad tím člověk zamyslí, tak ta postava se mohla jmenovat jinak a vyšlo by to nastejno. Celkově, je to nejhorší Resident Evil jaký mohl být natočený. PS: To CGI toho psa, vypadá pořád hrozně. :D ()

Blue.Poison 

všechny recenze uživatele

Jsem ráda, že jsem si seriál pustila dřív, než se ke mně dostaly místní recenze. Hodnocení zdejších expertů je tentokrát hodně zbytečně přísný. Za mě to vůbec průser nebyl. Obě časový roviny se dobře doplňují a současnost průběžně odpovídá na otázky vzniklé v minulosti. Dialogy jsou zábavné a obecně se to občas bere s lehkou nadsázkou. Navíc mě bavil mezisesterský vztah i hlavní hrdinka. ()

Galerie (170)

Zajímavosti (21)

  • Ve scéně, kdy se Wesker (Ella Balinska) ptá na hrudní prototyp, má na mysli P30. Jedná se o hrudní injektor, který aplikuje látku vyvinutou na základech viru Progenitor. Tato látka zesiluje fyzické schopnosti subjektu, čímž z něho udělá supervojáka. Jediným známým nositelem P30 byla zmanipulovaná Jill Valentine, které museli toto zařízení ve tvaru brouka strhnout Chris s Shevou z hrudi ve hře „Resident Evil 5“. (ScarFace_V8)

Reklama

Reklama