Reklama

Reklama

Resident Evil: Vendeta

  • Japonsko Biohazard: Vendetta (více)
Trailer 2

Když bezohledný protivník v touze po odplatě vypustí nebezpečný smrtelný virus, kapitán protiteroristické jednotky Chris Redfield požádá o pomoc agenta Leona S. Kennedyho a profesorku Rebeccu Chambers, aby společnými silami zastavili obchodníka se smrtí a zachránili New York. (Bontonfilm)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (88)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Oproti předchozím Resi animákúm graficky naprosto někde jinde. Dobře se na to kouká a to včetně dobře rozanimovaných postav a jejich mimiky. Příběh tradičně trochu pokulhává, ale alespoň jeho podání je příjemné a tentokrát zdaleka nejstravitelnější. Bavila mě i akce, která překvapí dobrou bojovou choreografií a hravými úhly kamery. Akorát toho samoúčelného gore je občas možná až moc, byť chápu, že krev a létající končetiny k této herní sérii neoddělitelně patří. ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Ze všech animovanejch RE je tohle asi nejhorší díl ačkoliv si to stále aspon trochu drží úroveň a nehraje si to na novodobej Matrix jako hraná série, i když ten poslední souboj k tomu má blízko. Má to pár napínavejch momentů, bohužel převažujou ty hloupoučký a trapný (všechny dialogy). Spousta scén je variace na stokrát viděný momenty v různejch dílech hry takže nečekejte nic novýho, dokonce je tam zase nabušený monstrum jako Nemesis nebo Ustanak (kromě toho že vypadá jak komiksovej Bane z Batmana). Animace je velice kvalitní. Jak zde již bylo řečeno tak to nenadchne ani neurazí, je to prostě jen sled animací z hry kdy brzo asi budete hledat tlačítko na skipnutí. Degeneration i Damnation se dá v klidu zkouknout znovu ale u tohohle dílu si myslim jedna projekce stačí navždy. ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

V životě mě tolik neštvaly pistole s nekonečnýma zásobníkama a taky nesmrtelní hrdinové, vyhýbající se směšnými chvaty střelbě z nepřátelských stran. Ale jinak celkem dobrý. Krásně animovaný akční béčko, od kterýho když člověk nečeká nový Final Fantasy (přijde mi, že stylem to má k Esenci života hodně blízko!), tak prostě nemůže urazit; minimálně první neakční polovina tolik nebije do očí svou přehnaností. ()

Zek 

všechny recenze uživatele

Anderson udělal chybu v tom, že postavy jako je Chris a Leon atd. dal až pomalu na třetí místo. Přitom právě tyhle postavy dělají herní Resident Evil tím nejlepším co je. Začátek filmu v baráku, mi strašně připomínal úplně prvního Residenta a vtom to mělo zůstat. Druhá polovina filmu mi spíš už připomínala tou akcí, tak šestý díl a i ten záporák mohl být lepší. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Z těch animovaných RE, se mi Vendeta líbí ze všech nejvíce. Napětí, akce a hlavně svižnost se posunula kupředu. Ale jak už bývá zvykem u těchto animovaných verzí, některé akční scény pozbyly logičnosti a vysmívaly se i fyzickým zákonům, což u některých scén bylo bohužel dosti úsměvné. Typickým příkladem byli ultrasupr rychlí zombie psi nebo Leonova motorka. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (8)

  • Ve druhém díle herní série jezdí Leon v Jeepu a Chrisova sestra Claire na motorce. (Marlok)
  • Příběh se odehrává po hře "Resident Evil 6" a před "Resident Evil 7". (agentmiky)
  • Rebecca Chambers a Chris Redfield se poprvé setkali v prvním díle herní série. (Marlok)

Reklama

Reklama