Reklama

Reklama

Baiohazado: Desuairando

  • Japonsko バイオハザード: デスアイランド (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

D.S.O. agent Leon Kennedy je poslán zachránit uneseného doktora Taylora. Mezitím agent B.S.A.A. Chris Redfield vyšetřuje výskyt zombie v San Franciscu, kde se nepodařilo zjistit příčinu nákazy. Oběti mají pouze jedno společné – všichni nedávno navštívili ostrov Alcatraz. (mikki089)

Videa (10)

Trailer 2

Recenze (46)

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Hru jsem nikdy vlastně nehrál a filmové RE jsem úspěšně vytěsnil z paměti, takže mi postavy fakt nic neříkaly. Padouch fintou naláká hrdiny do alcatrazu, kde se to začne rubat. Příběh je dost nezajímavý, naštěstí akce je ucházející a těch 80 minut je tak akorát. Spíš mě to ale nebavilo, narozdíl od dětí, ta cílovka kol 10 bude spokojená. 4.5/10 ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Přemýšlím, kdy jsem naposledy viděl nějaký Resident Evil co by nebyl v “modrých číslech”. Za mě obrovské plus za animaci a “casting”. Máme tu “známé tváře” (další plus). Protože mám osobní slabost pro “ostrov”, tak plusové body sbírá i výběr lokace. Na druhou stranu mi osobně dost hnula žluči scéna s motorkou (ta byla super debilní), “komáří bio-drony” na tom nebyly o moc lépe… uf. Za mě tedy solidní průměr co nijak nepřekvapil a ani nezklamal. ()

Reklama

molcan2 odpad!

všechny recenze uživatele

Einstein povedal, že všetko je relatívne, vrátane času. Odstráňte Millu Jovovich, pridajte CGI a hej, presto. Radšej by som si vytrhol zuby z hlavy a zjedol ich, ako pozeral túto úplnú kravinu. Neviem, prečo si hollywoodski manažéri vždy myslia, že je dobrý nápad ušetriť peniaze a vyhodiť hlavného herca (To isté sa stalo aj pri Zaklínačovi), ale je to taký lúzerský ťah, ktorý robia lúzeri pre lúzerov. Na akú odpornú sračku sa táto séria zmenila bez mIlly. Odvtedy som vymazal všetky posledné filmy a teraz si znovu pozerám Millu v celej jej kráse. Prajem všetko dobré všetkým, ktorí si myslia, že sa to dá pozerať. ()

vikino1 

všechny recenze uživatele

Píšu to vždycky a napíšu to i ted: Residen Evil animovanej se mě prostě líbí. Pokaždé to má crazy finální supermostrum, spoustu jiných monster, super postavy - klasický klaďáky, dobrýho záporáka - jeho motivace vždy vykresleny, i choreografii soubojů, spousty těžkých zbraní a líbivé CGI.. Kam se hrabe serie s M.Jovovič (teda až na první díl. Tunel k Červné královně je pro mě nezapomenutelná scéna). ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Všechny ty Resident Evil animáky mě přijdou na jedno brdo nevidím tam ani zlepšení ani zhoršení.  Claire, Jill, Leon a Chris jdou na ostrov Alcatraz Leon tam hledá vědce a zbytek zjišťuje proč se z tama šíří nová mutace t-viru tam už je čeká záporák co pomocí bio dronů (robo hmyz) šíří nákazu má tam i několik lickerů a ženskou co je dcera záporáka z minulého dílu (nepamatuji si na ni, ale je to tam asi naznačeno).  Na konci i nějak zmutuje a sežere ho mutantní žralok tak zmutuje v nevím co.  60 procent ()

Galerie (17)

Zajímavosti (8)

  • Toto je poprvé, kdy všichni protagonisté ve filmu spolupracují. (mikki089)
  • Práce na filmu začaly na jaře 2020, hned po vydání videohry „Resident Evil 3“ (2020). (mikki089)
  • Scenáristé potvrdili, že Jill stárne pomaleji díky experimentům, které na ní provedl Wesker. Proto používají model z rebootu hry „Resident Evil 3“. (mikki089)

Reklama

Reklama