Reklama

Reklama

Producent BRYAN SINGER (režisér X-Menů a Superman se vrací) a scenárista a režisér MICHAEL DOUGHERTY (spoluautor X2 a Superman se vrací) přicházejí se strašidelnou, temně komickou oslavou nejděsivější noci roku. Halloweenská noc dovádí princip Creepshow a Povídek z krypty do zcela nových, temných hlubin a servíruje nám čtyři vzájemně propletené příběhy, které se odehrávají o halloweenské noci: ředitel střední školy (DYLAN BARKER) melouchaří jako nemilosrdný sériový vrah; touha panenské dívky po tom pravém muži se strašlivě zvrtne; skupina teenagerů provede drsný kanadský žert s katastrofálními následky a mrzoutský starý muž (BRIAN COX) se utká se zlomyslným halloweenským démonem. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (355)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Tahle hororová komedie by se dala brát jako halloweenská klasika, stejně jako je Mrazík klasikou Vánoc. Narozdíl od většiny snímků této žánrové kombinace je zde opravdu komplexní zápletka hned několika příběhů a tvůrcům se podařilo dát tyto jednotlivé dílky skvěle dohromady. Herecké obsazení je příjemné, stejně jako ponurá atmosféra a hudba. Film nepostrádá akci, vtip, napětí, krev a úžasný závěr, takže co víc si přát. Zkrátka snímek, který podle mě splnil svůj účel - pobavit a postrašit v "den, kdy je nejtenčí hranice mezi mrtvými a živými". ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Haloweenska noc má svoje pravidlá. Tento horor vykresľuje niekoľko samostatných príbehov odohrávajúcich sa v malom mestečku. Partia kamarátok hľadá jednej z nich na večernú párty, mladého muža, ktorý ju pripraví o "poctivosť". Psychopatický otec sa zabáva s malými obeťami, pričom zaúča svojho synčeka. Skupinka teenagerov sa rozhodne pribrať do partie podivínku, pričom chcú spoločne navštíviť miesto nešťastnej tragédie. Starší pán, či mladá žena nedodržiavajú pravidlá tejto tajomnej noci. S takýmito vecami sa však neradno zahrávať. Priemerný horor, ktorý poteší pár slušnými scénami či občasným napätím - 60%. ()

Reklama

Hakha 

všechny recenze uživatele

Totální pecka, jsem nečekal, že se budu takhle bavit. Jeden z nejpromyšlenějších hororů za poslední dobu, který si maximálně hraje s klišé a každá povídka končí nečekaně (naprosto dokonalou pointu má povídka s karkulkou a vlkem, která se zvrhne naopak.... nechci spoilerovat) a hlavně to do sebe všechno krásně zapadá. Nadsázka a černý humor je z lehkostí podáván a není tam násilně vložen, i když člověk u toho neumírá strachy tak to napětí a atmosféra se zde najde, a hlavně se člověk celou dobu baví. Dobře hrající herci(ani nahota nechybí a je tam i skvělý „striptýz“:-)), místy strašidelné zvuky, hudba oldschool a komiksové titulky ala staré Tales of Horror potěšující. Dnešní vyvražďovací a rádoby šokující hororové produkci je tento návrat ke klasickým hororům opravdu svěží. Tento rok je to s Drag me to hell zatím to nejlepší co jsem z tohoto žánru viděl. Mé hodnocení 4,5 hvězdičky… ()

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Tohle mi hodně připomnělo moje v mládí milované Bojíte se tmy?. Podobně laciné historky ve stylu "slyšel jsi tu historku o řediteli školy, který vraždil své žáky?" a pojetí, které se nebere dvakrát vážně. A když říkám, že Hallowenská noc je laciná a béčko, tak to tentokrát nemyslím zle, protože tenhle film to o sobě ví a účelově toho využívá. Dougherty je zručný řemeslník a skvěle si poradil jak s halloweenskou atmosférou, tak s lekačkami a místy stístěnou atmosférou. Příjemný film na sobotní večer. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Trick 'r Treat je jako jízda na horské dráze. Střídají se slabší pasáže s opravdu promakanými. Nejvíce se mi líbil kromě Briana Coxe příběh kolem havarovaného autobusu. Tam asi toho napětí bylo nejvíce. Naopak úvod filmu s tím tlustým klukem mě téměř nebavil. Stejně tak bych mohl mluvit o povídce 4 dívek, které si přijedou do městečka vyrazit. Co se mi líbilo byly nečekané zvraty na konci jednotlivých povídek. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (21)

  • Snímek byl natočen na motivy stejnojmenného komiksu Marca Andreyko, ilustrovaného Fionou Staples. (Terva)
  • Natáčení probíhalo ve Vancouveru v Britské Kolumbii od 16.11.2006 do 23.1.2007. (Terva)

Související novinky

"Jedenáctka" se utká s Godzillou

"Jedenáctka" se utká s Godzillou

30.01.2017

Vedle filmových vesmírů se superhrdiny, kouzelníky nebo rytíři Jedi nám roste před očima také univerzum s obřími monstry. V roce 2014 ho rozjela Godzilla, už za pár týdnu ho obohatí Kong: Ostrov… (více)

Reklama

Reklama