Reklama

Reklama

VOD (1)

Dodge Connnolly je šarmantní majitel týmu amerického fotbalu. Poté, co jeho mužstvo opustí sponzor a celé lize hrozí smutný konec, přemluví agenta, aby získal do týmu vycházející fotbalovou hvězdu Cartera Rutherforda. Carter je válečný hrdina, který na konci první světové donutil kapitulovat mnoho Němců. Když je na hřišti, tak rozdává okouzlující pohledy přítomným slečnám a protihráče trápí neskutečnou rychlostí. Spolu s Carterem se u týmu objevuje i půvabná a inteligentní novinářka Lexie, která přijíždí s jediným úkolem: vyšťourat na Cartera nějakou špínu a odhalit pravdu o jeho nezasloužené pověsti hrdiny. Lexie si svou krásou Cartera i Dodge naprosto podmaní. Dodge bude muset bojovat nejen o její srdce, ale i o to, aby udržel své hochy pohromadě. Překvapivě zjišťuje, že láska a fotbal mají podobný scénář, a proto si jeden skvělý manévr schovává až na poslední čtvrtinu... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (193)

nunka 

všechny recenze uživatele

Pre malé zhrnutie : bodujúci Clooneyho šarm, súboj dvoch pohlaví a správny pestrofarebný old school. Obsahom veľmi jednoduchá záležitosť riešiaca športové a vzťahové ambície. Nie som milovníčkou futbalu, toho amerického už absolutne nie, ale celkom príjemne som si spríjemnila nedeľňajšie popoludnie. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

George Clooney umí vykouzlit retro atmosféru. Americký fotbal není zrovna můj šálek kávy. Navíc těch filmů v poslední době o něm bylo trošku více než je zdrávo. Přesto tento film ani nezklamal ani nenadchnul. George jakmile začne kouzlit svým klukovským šarmem okamžitě přihazuji hvězdičku navíc, bez něj by film ztratil jiskru úplně. Tyhle přerostlé kluky prostě on umí na jedničku. 50% ()

Reklama

maverick10 

všechny recenze uživatele

Povedena komedie s radou originalnich scenek a predevsim chytrym scenarem. Zadne bezduche placani o nekonecnem vesmiru nybrz chytre a zabavne dialogy, ze kterych jsem citil jiste napeti mezi G.C a R.Z. Dobova atmosfera byla citit asi jako olomoucke tvaruzky z ust vesnickeho ochmelky a Clooney je pred kamerou stale tak cool, ze bych pred nim dal prednost i pred mladeneckym vecirkem na rozloucenou. Nebude to hit, ale u me si to rozhodne ziska nalepku "Chytra komedie" ()

moviesfan 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemné překvapení, i když slovo překvapení zřejmě není na místě. Důvodů je několik. Režie a hlavní role George Clooney, který je opravdu sympaťák. Stejně tak Renée Zellweger. Ta je ve filmu opět velmi krásná a hraje zde skvěle. Co se týče filmu samotného, tak ten je především zábavný. Děj je určitě vydařený a kouká se na něj dobře. ()

BoXBe 

všechny recenze uživatele

Georgi, chtěl ses stylizovat do této polohy, chtěl jsi odlehčit svým rolím veselým připomenutím starých černobílých klasik a chtěl ses pobavit a pošklebit na kameru? Proč ne.... Proč k tomu přibrat Reneé? Složitější odpověď - asi má smlouvu se studiem, asi má špulící rty, ale rozhodně to není nejlepší herečka pod sluncem, spíše mrkací panenka. Ta přílišná stylizace do 20. a 30. let byla násilná, nezapadli jste mi tam a vtipné dialogy byly buď přetažené nebo nedotažené. Zkus to znovu, za čas, trochu při zemi, s méně hýřivými barvami (asi jako v Good Night, Good Luck) a já věřím, že se rád podívám a že budu spokojenější. Letaherheads už svůj čas okrást nenechám. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (5)

  • Postava George Clooneyho měla svůj reálný základ ve skutečném hráči amerického fotbalu Johnym "Blood" McNaillym. (Rodriguez)
  • John Krasinski kvůli natáčení změnil svůj účes. Změna pak byla zapracována i do seriálu Kancl (od r. 2005), ve kterém současně účinkoval. (Rodriguez)

Reklama

Reklama