Reklama

Reklama

I Spit on Your Grave: Deja Vu

  • USA Day of the Woman: Deja Vu
Trailer 1

Obsahy(1)

Příběh navazuje na původní film z roku 1978, kdy byla mladá Jennifer znásilněna čtyřmi násilníky, kteří byli následně její rukou brutálně vyvražděni. Nyní již Jennifer, jako půvabná dáma ve starších letech, sepíše svůj příběh do knihy, která se stane literární senzací. V maloměstě, kde se děj odehrává,však žijí příbuzní oněch násilníků, kteří se po osvobozujícím rozsudku místního soudu rozhodnou vzít spravedlnost do svých rukou. (PierrevanH)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (63)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Meir Zarchi si po víc jak 40 letech vzpomněl,že kdysi natočil film,který svého času šokoval a rozhodl se natočit pokračování...po 40 letech a to včetně původní hlavní hrdinky a asi si myslel,že to samé znova a vlastně už po čtvrté bude fungovat...a nefunguje.Respektive ono by to možná fungovalo,protože tyhle béčkové příběhy o pomstě jsou pořád celkem vděčné jakkoliv se opakují pořád dokola,ale v tomhle případě je vše zabaleno do natolik laciného a nevzhledného balícího papíru až z toho chvílemi bolí oči.Korunu všemu nasazuje naprosto děsivé obsazení,plné extra divných neherců,přičemž vede příšerná hlavní "hrdinka".A aby toho nebylo málo,tak to celé má dvě a půl hodiny,což je asi tak o 90 minut víc než by mělo.Jen sám Satan ví,proč si režisér myslel,že je dobrý nápad něco podobného natáhnout do tak extrémně přepálené stopáže...20% ()

kaylin odpad!

všechny recenze uživatele

Americký horor „I Spit on Your Grave: Deja Vu“ se nedá brát ani jako pocta původnímu filmu, i když se musí nechat, že přizvání Camille Keaton byl nejlepší nápad, jaký tvůrci měli. Je skoro k neuvěření, jak její tělo pořád vypadá dobře, a skoro jsem si říkal, že je škoda, že neuvidíme víc. Jinak ale je všechno špatně a nedá se tu vůbec nic pochválit. Otřesných dva a půl hodiny. ()

Reklama

HorrFi 

všechny recenze uživatele

Tak tohle opravdu bolelo.. v první řadě nechápu tak zbytečně dlouhou stopáž protože v tomhle případě se to fakt vleklo jako šnek.. Zarchiho uznávam za jeho původní film z roku 1978, ale tohle se fakt moc nepovedlo, i ten výběr ,,herců" byl hroznej ikdyž scénář nebyl nejhorší, jenom tam fakt bylo spoustu hluchých míst.. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Tohle byl poslední plivanec do série ISOYG. Aspoň v to doufám. Příšerné herečky, strašní herci, mizerný scénář a dvě a půl hodiny ztraceného času. Jedna hvězda za napojení na původní série, ale měla jsem pocit, že mi při filmu krvácely oči. Myslím, že tenhle film měl zůstat jen v šuplíku scenáristy i režiséra. Jednu hvězdu dávám za celou tu absurditu, které je film plný. No a taky ho možná časem uvidíme na Festivalu otrlého diváka, že jo. Pak možná pár hvězd přihodím. Zatím jen takhle. Pfuj! ()

Cinematrix odpad!

všechny recenze uživatele

První díl, či lépe remake z roku 1978 se mi líbil. K tomuto odpadu jsem se rozhodl vyjádřit ve slovenštině. Nebudem zachádzať do spoilerov, no povedzme si, že toto všetko bolo na jednu veľkú piču. Toto nieje film ale hnoj! Vypisovať zoznam chýb a hrôz, ktoré sú páchané na divákoch nemá zmysel, lebo by to boli niečo ako Leninové spisy. Ideálne je nakresliť na zem pentagram a vyzývať sily zla, aby si zobrali späť k sebe toto hovno. Rozumieme si, áno? ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama