Reklama

Reklama

Dokaž to!

všechny plakáty
Trailer

Mladá Lauryn (Mary Elizabeth Winstead) pomáhá po předčasné smrti svých rodičů bratrovi Joelovi (John Reardon) s provozem autoservisu, který jejich rodina provozovala. Současně ale trénuje na zkoušky do taneční školy v Chicagu. Když je ale na zkoušce odmítnuta, nedokáže se vrátit zpátky domů. Dana (Tessa Thompson), se kterou se seznámí, jí nabídne možnost ubytování a sežene jí práci účetní v místním tanečním klubu.
Jednoho dne po zavření klubu, nedokáže Lauryn odolat pokušení a zkusí si zatančit na prázdném podiu. Místní DJ Russ (Riley Smith) ji při tanci uvidí a zjistí, že je dost dobrá. Zanedlouho se mu podaří prosadit, aby Lauryn dostala šanci naostro, ta po krátkém zaváhání souhlasí. Cesta za sny ale obvykle nebývá tak jednoduchá... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (104)

O_riginals 

všechny recenze uživatele

Od tohoto tanecniho filmu jsme cekali vsichni, jak jsme sedeli u DVD vice a bohuzel vsechny to zklamalo. Malo tanecnich scen a spatne vybrani herci. Bratr si byl az moc podobny s pritelem od hlavni hrdinky a nekdy byl problem je rozeznat:)). A na to ze snazila dostat na tanecni skolu tak jsme z ni videli jen prijimacky s panem reditelem. Dominika Cubanova z Ostrava City rekla ze to bylo trapne ()

Nikol10 

všechny recenze uživatele

Opět , ale opět jsem dala něčemu takovému šanci . Proč ne? Z pohledu diváka tancem nepolibeneho, očekávajíc naivní romantiku to muže mít i úspěch . Ostatně 50 procent to je až moc na film tohoto tipů . Taneční kreace velice chabe , proti Let s dance úplný propadák . A ty vykradene prvky z Varieté s lehkými holkami místo Aguíery a Cher to snad ani nebudu komentovat !! Tam je sice taky příběh na bodu mrazu , no hlavní protagonisté aspoň uměji tančit a zpívat . Jedna hvězda za holku z Nezvratneho osudu,co se snaží , no stejne na piruety měla beztak dublerku. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

Net/// Obsazení 8/10 Děj 7/10 Hudba 9/10 Choreografie 9/10/// +moderní taneční hudba, Mary Elizabeth Winstead skutečně vynikne, výborná choreografie, hezký příběh -mohlo být klidně delší, mělo tu být ještě víc tanečních čísel a příběh je z těch jednodušších/// U Dokaž to! jsem se příjemně bavil. První co mi asi prolítne hlavou je vzpomínka na film Divoké kočky, který byl taky cestou jedné mladé dívky za svým snem. Tentokrát tu sice hlavní postava nemá svého otce, má tu však svého bratra, do toho lásku, starosti s tím kde složit hlavu a snahu o to se dostat na školu. Holka má štěstí a podaří se jí zakotvit v jednom tanečním klubu a já si opět vybavuji Divoké kočky. To ale rozhodně není mínus. Stejně tak jako se dokážu na zmíněný film dívat stále dokola, tak stejně tak se dokážu na podobný příbeh dívat znova a znova. Tento typ filmů je prostě kouzelný, s příjemnou hudbou, sympatickou hlavní hrdinkou (tentokrát s dcerou Johna McClanea) a přitom je tak jednoduchý a naivní, že dokáže vždy pohladit, zabavit a po stránce hudební kvalitně uspokojit. Chtěl jsem na to jít do kina. To sice nevyšlo, ale tenhle film ano, ten se povedl./// Celkem 80%/// ()

Erik7595 

všechny recenze uživatele

Jaj, kde sú tie časy Flashdancu a Dirty Dancing. Novodobé tanečné filmy sú stále o tom istom. Príbeh je stále tá istá obohratá šablóna videná 100 krát, samozrejme s poriadnou dávkou romantiky a povinným happyendom. V niektorých tanečných filmoch mi to vôbec neprekáža, avšak ma musia zaujať niečím iným, trebárs zaujímavými a vynaliezavými choreografiami (Step Up 3). Ibaže tu ma ani tie tanečné čísla nielen že neohúrili, ale boli úplne bez štipky originality a miestami som mal pocit, že sa s hudbou vôbec nehodili. Úplne zbytočný film, príbeh naivný, film pre 13tky. Aspoň na Mary Elizabeth Winstead sa pekne pozeralo. 30% ()

MaxForValue 

všechny recenze uživatele

Toto je čistý des, zlo najväčšieho rázu, klišé nad klišé. Dievča, ktorej zomrela matka a cíti sa opustená, prichádza do Chicaga,. kde ju najprv odmietnu na kastingu, no vzápätí jej v bare čašníčka z výrazu tváre vyčíta celý jej zlý osud a rozhodne sa jej pomôcť. Zamestná ju v nejakom evidentne soft-ero-strip klube, kde sa nielen zamiluje, ale si aj splní svoj celoživotný sen a zároveň samozrejme neustále bude bedákať nad tým, aký má strašný osud a čo všetko sa jej udialo. Nezmyselné dialógy tomu dávajú korunu. * za tanečné kreácie, ktoré tento film držia nad vodou. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (1)

  • Ve filmu si zahrála jednu z hlavních tanečnic Ashley Roberts, dřívější členka skupiny Pussycat dolls, která byla známa právě svou choreografií. (Aknah)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno