Reklama

Reklama

Skupina tanečníků, zpěváků, herců a dalších umělců se představuje během čtyř let na prestižní umělecké škole. Nachází tu šanci dosáhnout pomocí svého talentu a tvrdé dřiny slávy a úspěchu. Jejich životy však nejsou jen učením, ale také bouřlivým časem přátelství a lásek… Remake slavného filmu z 80. let. (oficiální text distributora)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (114)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Fame není špatný film bohužel dějově je naprosto příšerný a úplně zbytečný (dívat se na to jak to mají děti těžké nebo lehké na taneční škole my příjde zybtečné) P.s. originál jsem neviděl ani mě neláká ta 1 hvězda je za poslední scénu a singl fame od Naturi Naughton P.P.S. ten blonďák my přišel jak nějaký buzerant a ten Nalik byl drsný asi tak jak šmirgl papír ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Já se příjemně bavila. Potřebovala jsem si něčím spravit náladu a tak jsem sáhla po tomto filmíku, že zjistím, jaký teda je. A byla jsem potěšena...hlavní hrdinové skoro vše neznámé tváře, za to ale velmi příjemní. Hudební, pěvecké a taneční scény byly perfektní. Nevím..já mám prostě tyto "muzikálové, taneční filmy" celkem ráda(až na pár výjimek). A tato patří určitě k těm lepším. Bohužel jsem neviděla původní film, takže nemůžu srovnávat. Nenáročný oddechový film.... tři a půl hvězdičky.(ta půlka je za nádherný úsměv Ashera Booka) ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Celkově mi to přišlo jako mix Nikdy to nevzdávej a Muzikálů ze střední, ale bylo to lepší než tyto filmy dohromady. Původní film jsem neviděl, takže nevím jak byla laťka vysoko, a proto tu nemůžu odsuzovat tento nový remake, který tu nesklidil zrovna valné ovace. Mně se to v rámci možností celkem líbilo. Byla tu směs naprosto neznámých herců a hereckých veteránů a vše to bylo v rovnováze. Soundtrack byl skvělý a neoposlouchaný a netrhal mi nějak uši, jak to bývá u současných muzikálů pro teenagery. Samozřejmě je to klišé jako bič, ve kterém vidíme stejné situace jako v mnoha jiných amerických filmech, ale pro mě to byl příjemný a průměrný snímek s úžasnou vizuální a zvukovou stránkou. ()

Mr.Dogman 

všechny recenze uživatele

Neviděl jsem originál, takže se ani nedivím, že patřím do minima (jestli nějaké vůbec je), že tohle je podle mě pravděpodobně nejlepší taneční film! Konečně film, kde se tanci dá říkat tanec (nebo aspoň jeho podoba, která se mi líbí, ne jako všechny ty street dance) Každý si ve filmu může najít kousek toho svého umění a jsem rád, že zrovna tanec dostal dost prostoru. Určitě se na to co nejdřív podívejte! ()

iHyik 

všechny recenze uživatele

Jelikož už jsem byl zvyklý, že předchůdci Fame alias Step Up (2) se ani moc nesnažili vyrábět příběh, jako ho spíš jenom podkreslovat skvělými tanečními výkony a chytlavou taneční hudbou, napadlo mě o Fame úplně to stejné. Film, kde se několik nadaných dětí snaží dokázat něco víc, budou tančit a zpívat a budu všichni hrozně krásní a talentovaní. Už prvotní chyba byla, že jsem si to opravdu myslel. Doopravdy si chce Fame hrát na nějaké existenční drama, kdy má každý z nás nějaký problém, ale jen díky happyendům všechno zlo světa zničíme a budeme žít šťastně až do smrti. Hlavní chybou jsou nudné dialogy a snaha dát filmu nějakou úroveň. Postavy jsou jen nastíněné, ani jednu z nich si nemáte šanci připustit k srdci, protože jsou všechny dost nesympatické a se svými malými životy chtějí, abychom jim zobali z ruky jejich problémy. Na dvouhodinové rozšířené verzi je skvělý jenom zpěv a tanec, ostatní motivy padají do háje a vytváří jen hustou univerzální hnědou omáčku, která se zaplácává do sebe a rozbředle se válí na předhozeném talíři. Až zas příště bude někdo dělat film o nadaných dětech na umělecké škole, neměl by zkoušet našít těm nebožákům na dres příběh. V takovýchto případech se nenosí. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (1)

  • Během scény v metru si Jenny (Kay Panabaker) sedá ke sloupu na kterém je jízdní řád. V dalším záběru z boku už sedí o sloup dál. (Domaneni)

Reklama

Reklama