Reklama

Reklama

Tanec s vášní: Rozbal to!

  • USA Center Stage: Turn It Up (více)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Návrat fenoménu Tanec s vášní: Rozbal to! s novými tanečníky přináší i novou vášeň. Vše co kdy Kate Parkerová (Rachele Brooke Smithová) opravdu chtěla, bylo studium na prestižní newyorské Americké baletní akademii. Ale když jí tam nevezmou, uvědomí si, že aby uspěla v tanečním světě chce to něco víc, než jen přirozený talent. Ve špičkovém hip-hopovém klubu, za pomoci pohledného bývalého hokejisty - nyní tanečníka, však ještě může dosáhnout splnění svých snů. (HBO Europe)

(více)

Diskuze

grania

grania (hodnocení, recenze)

Veľmi slabý film s dementnými dialógmi a nesympatickou hlavnou hrdinkou. Tancovať vie, ale to je asi tak všetko, pretože jej herectvo (aj jej partnera) bolo zúfalé. Choreografie inak veľmi pekné, potešil ma návrat Coppera. Škoda, že sa tu nedostalo viac z inak veľmi dobrej jednotky, ktorá je jedným z naj tanečných filmov, aké som kedy videla .

sue2008

sue2008 (hodnocení, recenze)

Na ten film jsem se hlavně koukla proto, že se mi vážně líbila jednička. A dočkala jsem se patřičného zklamání, děj skoro stejný jako Make it happen, ale za to hlavní hrdinka mi byla krajně nesympatická, vždycky jak nahodila ten svůj kukuč mi naskočila husí kůže....2 hvězdičky hlavně za balet.....ten já můžu v jakémkoliv množství

Reklama

Reklama