Reklama

Reklama

Když je biosféra Země zničena, většina lidí přesídlí do kosmu. Obydluje stísněné kosmické stanice. Jedinou nadějí je rajská planeta Rhea, která je od Země vzdálena pět světelných let. Příběh se odehrává v narezlém transportéru Kassandra, který míří ke stanici NR 42. Mladá lékařka Laura je jediná osoba v raketoplánu, která není ve stavu hibernace. Do vystřídání jí zbývají čtyři měsíce. Během denních hlídek v pustých chodbách začíná mít pocit, že není v raketě sama. Začíná hra na kočku a myš a představa se mísí s realitou. Co skrývají kontejnery ve skladu a "co" a nebo "kdo" je v raketě? (LIVINGDEAD)

(více)

Diskuze

Stejšn

Stejšn (hodnocení, recenze)

Mám pár otázek pro ty, co ten film pochopili celý (spoiler alert): kdo teda zabil kapitána, ten houmles? K čemu byl v ději ten nešťastník, co se vzbudil z kontaminovaného slizu? A Rhea je teda simulace, běžící na Stanici 42?

hypnos11

hypnos11 (hodnocení, recenze)

cekal jsem neco na zpusob event horizon nebo pandorum, v prvni polovine filmu se i docela slusne bavil, docela dobra atmosfera. druha pulka byla slabsi. ma to celkem sympaticky triky, slabsi herecky vykony, urcite to ale melo na vic. scenar ne ze by byl vylozene deravej, ale par nejasnosti se tam objevuje, a ackoliv v sobe skryva jakesi poselstvi, nepodava jej zrovna optimalni formou. ale jinak to dcoela uslo

curfew77

curfew77 (hodnocení, recenze)

No já jsem tam "našel" minimálně oba první Vetřelce, Kostku, Horizont události, Blair Witch a samozřejmě Matrix, a to jen tak střílím od boku :) Těch motivů je tam ale rozhodně ještě víc, přidejte klidně další "inspirační vlivy" :)

HAL

HAL (hodnocení, recenze)

killduke:Pokud jsi v Cargo nepostřehl kopírování jiných filmů, tak jsi pravděpodobně ŽÁDNÉ jiné sci-fi nikdy neviděl, protože Cargo naopak prakticky není ničím jiným, než fandovsky působícím slepencem mnoha konkrétních scén a motivů z jiných, povětšinou velmi kvalitních a slavných, sci-fi filmů.

 (hodnocení, recenze)

naranyan nejses sam, ale todle patri mezi ty povedenejsi nizkorozpoctove filmy ktere jsem videl.

Naranyan

Naranyan (hodnocení, recenze)

A tak jasně no.. Hald už mám maličko nakoukáno, a tak jsem nejspíš tak trochu zmlsán no :).

 (hodnocení, recenze)

naranyan ja jsem totiz ted videl cargo a g.I joe po sobe tak jsem neodolal to srovnat a cargo je lepsim filmem a rekl bych i hodnotnejsi (ikdyz zas tak velke poselstvi tady taky neni)a co nesnasim je kopirovani jinych filmu a to jsem tady nepostrehl coz je velke plus.

Naranyan

Naranyan (hodnocení, recenze)

GI jsem ještě neviděl, tak nemůžu hodnotit. Ale málo kdy mě přepadnou "srovnávačské" tendence. Snažím se prostě vždy hodnotit to co vidím nehledě na vše ostatní :).

 (hodnocení, recenze)

ja to pojal jako originalni scifi kdyz si vezmu ze tu jsou filmy jako G.i Joe ktery jsou usa made a komercne znamy tak jsem nemohl dat min jak 4protoze je to pro me lepsi film nez g.i. joe kterej az na par triku nestoji za nic :D

Reklama

Reklama