Reklama

Reklama

Juan de los Muertos

Trailer

Obsahy(1)

Juan spolu s niekoľkými odhodlanými priateľmi čistí okolité ulice rodného mesta od krvilačných zombie. Napriek tomu, že sa situácia zdá bezvýchodisková, dostáva skvelý nápad v podobe založenia s.r.o. s menom "Zabijeme Vašich príbuzných". Odstupom času si však všetci začínajú uvedomovať, že pokiaľ si chcú zachrániť holé životy, musia svoje rodisko raz a navždy opustiť. V Juanových žilách ale koluje revolucionárska krv, vďaka ktorej je pre záchranu vlasti ochotný urobiť čokoľvek! (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (104)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Kurvadrát to bylo dost dobrý.Překvapení jako prase.Strašně mi to připomínalo Soumrak mrtvých a přitom to bylo ůplně jiný.Musím uznat,že Soumrak mrtvých je moje oblíbená hororová komedie.Ale tohle ji rozhodně převálcovalo.Parádní jízda se spoustou rumu,krve a výživných hlášek.Můžu všem jenom doporučit.A komu se to nelíbí,ať mi prdel políbí. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Neurazí nenadchne. Určitě se tam dá najít dost vtipných momentů, ale celý film je tak trochu o ničem. Děj v podstatě nikam nesměřuje, jde jen o to, kdy, kde a kdo zapíchne nějakýho toho zombíka, jinak jsou furt na střeše a kecají nesmysly :-D. Osobně bych uvítal obraz bez filtru, aby krev byla hezky červená a né skoro černá. Ale abych jen nekritizoval, tak uznávám, že se to dá bez problému dokoukat, je to místy i vtipný, Andrea Duro je neskutečná krasavice, takže ty 3 hvězdičky si to víceméně zaslouží. ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Juan je kráľ sveta, ale škoda, že len v tomto filme, lebo každý film potrebuje takého pohodového típka, ktorý uvažuje racionálne a bez rešpektu. A jeho motto- keď sa dostať do sračiek, tak, ale do poriadnych. Keď zisťovali s čím majú dočinenia, skúšali cesnak, kol do srdca, ale upír to nebol, tak skúsili vymetanie diabla, a to tiež nepomohlo, a tak skúsili ranu do hlavy a tramtadadá ujo skonal. Tak neskutočne prisprostú partiu som dlho nevidel, ale to čakanie za to stálo. Ten cynický a čierny humor je tu v silných dávkach a to je len dobre. Mám pocit, že táto situácia vyžaduje nejaký plán-najmúdrejšia veta z filmu. Len škoda, ale ďakujem Bohu, že v tomto filme to bola len veta. Lebo Juan bol Anti génius, ale z hordou zombie nerátal ani on. Ale paródia to bola neskutočná, boli tam Matrix,Ninja Korytnačky aj Resident Evil, tak čo viac si priať. Ale strašná Zábava, veľmi som sa bavil. A jeho dcéra, no hádam krajšiu a akčnejšiu babu som ani nevidel. Ale disidenti boli hladný. A ta konečná bitka Juana a zombie bola komik-sovo štýlová a ukončila parádne zábavnú a aj akčnú jazdu. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Dobrej kousek, tahle komedie mi svým putovním stylem hodně připomněla Cockneys vs zombies, nehledě za to, že sem tam přišla se scénkou, či hláškou, nad kterou jsem se prostě nedokázala nepousmát, především prvotní likvidace něčeho (co to je? upír?) mě přinutila zahodit telefon, zhasnout světlo a věnovat se Juanovi naplno. A vyplatilo se, nad čtvrtou hvězdou jsem sice jen váhala, ale chuť pustit si to znovu mám už teď. 70% ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Pohodová, nenáročná, exotická oddychovka, nič viac a nič menej. Najmä v druhej polovici som sa bavil viac než dosť, a bolo cítiť, že sa bavili aj všetci zúčastnení. Režisér sa totiž koncentroval len na komediálnu stránku, takže šlo len o to, ako čo najoriginálnejšie a najvtipnejšie odkrágľovať nejakého zombíka (scénka s drôtom nemala chybu). Už len stačilo, keby tvorcovia pridali viac gore a trochu popracovali na maskách. Keďže som však čakal úplnú blbosť, môžem len zatlieskať príjemnému prekvapeniu. Veľmi silná troječka. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

  • Film byl poprvé představen na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu 10. září 2011. (ČSFD)

Reklama

Reklama