Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když Beth po nečekané smrti jednoho dne znovu obživne, chopí se její přítel Zach příležitosti a rozhodne se s ní podniknout vše, co za jejího života nestihli. Avšak jak Zach brzy zjistí, Beth není taková, jakou si ji pamatuje a brzy mu obrátí svět vzhůru nohama. Inspirovaný příběhem Mary Shelleyové, režisér a scenárista Jeff Baena natočil film kombinující elementy mladé lásky, zlomeného srdce a zombie komedie. (Larrysbride)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (33)

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Právě, když jsem si po řadě nanicovatých chodů v lednovém meníčku říkala:" Už mě sakra někdo překvapte!", přistane mi na talíři tahle soft "Svatební košile" po americku, která se drží receptu žánrových ingrediencí, ale zároveň má takový originální šmak. Zábavný výstřelek - a ty já ráda, tohle prostě nepotopím, už pro ten žhavý sex se studenou mrtvolou, bratrovy hlášky, procházku se sporákem na zádech, návštěvy mrtvých příbuzných a klidný džezík k tomu :-) ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Zpočátku poměrně sympatická, nezávislá, romantická zombie komedie s vlastním originálním "ksichtem", což je fajn. Postupem času se film bohužel podivně rozplizne, ztratí doposavad budované téma - v podstatě komorní romcom se v mžiku přehoupne do zombie epidemie, vývoj postav je v čudu, humor spíš trapný než vtipný. A o horor se tvůrci nesnažili ani sekundu. Nakonec je to tedy takové nula nula nic, netrpěl jsem, v první půli jsem se sem tam pousmál, ale nutkání film někomu doporučit skutečně nemám. ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Až kým sa Audrey Plaza nezmenila definitívne na zombíka, tak to celkom ušlo. Ale potom? No akoby nemohla zostať po celý čas taká schizofrenická - to by bolo oveľa lepšie. Rozhodne však nechápem čo donúti také herečky ako Anna Kendrick či Aubrey Plaza prijať rolu v takomto už na prvý pohľad biednom filme? To mi zostane asi navždy záhadou. Čo sa príbehu týka, nie je to ani len na hranici priemernosti, no a s dejovým vývojom je to ešte horšie. Vlastne človek napokon zistí, že jediné čo na tomto filme bolo dobré, tak asi len pohľad na sympatickú Audrey, a asi už fakt nič iné. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Zdejší zombíci se neprojevují hned, ale dávají si na čas, takže člověk ani nepozná, že jsou po smrti, pokud vám na dveře nezaklepe dávno mrtvej dědeček. Ale i ten je rád, že vidí děti a vnoučata. Jenže chuť na maso a mozky musí dřív nebo později zákonitě přijít. Mě se tahle nezávislá hlína docela líbila. Ať už jde o ne tolik okoukané herce, byť ve vedlejších rolích se pár známých ksichtů objeví, nebo o vtip, přičemž některé scénky byly fakt na úrovni a vrchol měly v závěrečné procházce. První půlhodina je sice trochu nezáživná, ale když jí přežijete, budete se celkem solidně bavit. 65% ()

Ghoulman 

všechny recenze uživatele

Navzdory nízkému hodnocení si myslím, že tohle je dost povedený film - sympatické obsazení mladých talentovaných herců, božský výběr indie hudby, velice zajímavé pracování s konvencemi zombie žánru, nekompromisní černý (nebo lépe řečeno spíše šibeniční) humor a k tomu navíc přesah v podobě možnosti skrytého čtení příběhu, které je možno číst jak v rovině, v níž mladý muž ztratil přítelkyni, která se vrátila jako zombie, ale též je možné jej vnímat jako příběh o vztahu, kde to dvěma lidem neklapalo, ale když se pokusil jeden z partnerů vše slepovat ze zármutku a osamělosti, zjistil, že vše, co získává od tohoto "přezrálého" vztahu je jen zatuchlý pach čehosi, co mělo raději zůstat v symbolické rovině mrtvé. Já osobně jsem navýsost spokojen (a jsem moc vděčný, že jsem mohl DeHaana po delší době znovu vidět v hlavní roli (jo a Plaza je k sežrání (byť ke konci filmů bych už asi neřekl, že přímo k nakousnutí). ()

Galerie (118)

Reklama

Reklama