Reklama

Reklama

Doghouse

Trailer

Skupinka mužů se vydá na záchranu svého přítele do odlehlé vesnice. Když ovšem dorazí na místo, něco není v pořádku. Neznámý vir totiž nakazil zdejší ženy a následkem toho se z nich staly krvelačné kanibalky. Začíná hra o život, v níž proti sobě budou stát kanibalové a skupinka kurážných mužů, hledajících cestu ven z pekla. (.killer.)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (162)

petero 

všechny recenze uživatele

Jake West sa po vážne mienenom pokračovaní Pumpkinheadu: Ashes to Ashes, vracia späť smerom k Evil Aliens vo forme uletenej zábavy. I keď tu tentoraz nie je scéna typu kombajn kosí mimozemšťanov, má to svoje vychytávky, suché hlášky a utešene rozrastenú rôznorodú plejádu mužských charakterov, ktorí sa vymanili po dlhom čase od svojich polovičiek a sú permanentne po celí čas filmu atakovaný zombíkmi ktoré tvoria výhradne len ženy. Na strelné zbrane okamžite zabudnite, kladná strana disponuje arzenálom typu: umelý svetelný meč a striekacia pumpovačka s horľavou náplňou alebo golfová výbava, kým tá záporná je vyzbrojená napríklad: nožnicami, nožmi, sekerami, mečom alebo dopravnou značkou. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Chch, tak to mě zas něco pobavilo. Místama mi to ale přišlo až zbytečně moc vtipný, jenom aby proběhla nějaká hláška nebo něco. Nevadí, nenudil jsem se. Hodně originálních smrtí a narážek na ženskou rasu. Není to moc na to vzít do kina holku na rande. Mimochodem, v roli Mikeyho maník z videoklipu Invaders Must Die od Prodigy (Noel Clarke). ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Naprosto brutální britská zombie komedie, která si moc nezadá ani s tim nejlepším, co sem doposud viděl - Soumrakem mrtvých. Dokonalý hlášky, šílený gore, volezlý nechutný zombie feministický svině, dokonála zábava a strašná prdel. Soumrak byl teda ještě kapánek lepší, ale tenhle béčkovej komediální zombie nářez je taky skvělej Co jste tady vlastně vytvořili je armáda nasranejch, feministickejch kanibalek. | V tom autobusu bydlí zlá Candy. A má menší kožní nemoc. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Musím se přiznat, že tohle mě fakt mile překvapilo. Jake West na sebe před čtyřmi lety upozornil velmi zvrhlým a zábavným, leč nepříliš kvalitním splatterem Evil Aliens, a myslím že můžu říct, že Doghousem jej překonal. Ne co se týče nechutností, ale kvalitou. Bavil jsem se mnohem více než u letošního Dod Sno a Lesbians Vampire Killers, ale co je hlavní, komediální stránka vyloženě nezabíjí tu hororovou - teda ne že bych se bál, ale atmosféru to má občas pěknou. Btw skvělé masky! ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Jsou horší věci než rozvod. Třeba Moodley. Moodley! Film na počátku nabere solidní zábavné tempo, které vyvrcholí okamžikem kdy zjistíme, že holky mají menší kožní nemoc. Pak postupně vtipných momentů ubývá a přestože se na ,,to“ celkem dobře kouká, nejsou tu jiná pozitiva. Armáda nasranejch feministickejch kanibalek tak dostává od Zombielandu KO. PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE *** NAPĚTÍ * ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • Společnost, se kterou jeli hrdinové do vesnice, se jmenovala West Tours, po režisérovi Jaku Westovi. (Chatterer)

Reklama

Reklama