Reklama

Reklama

Návrat Re-Animátora

  • Španělsko Beyond Re-Animator
Trailer

Obsahy(1)

Smrtí život zdaleka nekončí. Kultovní heslo šíleného vědce Herberta Westa, který se specializuje na oživování mrtvol, zaznívá už potřetí. West se kvůli svým morbidním pokusům, které za sebou paradoxně zanechaly víc mrtvých než živých, ocitá v přísně střeženém vězení. Tady shodou okolností pracuje i muž, jehož sestra se před deseti lety stala jednou z obětí šíleného génia... Hektolitry krve, svérázní zombíci a strach kombinovaný s humorem vám předvedou, že umírání může být sranda. (Vapet Production)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (85)

KASUGI 

všechny recenze uživatele

Vyrůstal jsem na osmdesátkových hororech a přesto mně některé kulty minuly a mezi ně patří i série Re-Animátora. Tohle je opravdu šílené béčko. Nadsázka je taková jalová, člověk neví, jestli zrovna tohle a tamto mysleli vážně, či to měl být vtip. Závěrečná titulková náháněčka krysy s ukouslým penisem, to už snad... Jedna hvězdička za praktické gore efekty, to Brian Yuzna umí. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Re-Animator se ješte jednou a naposled bohužel vrací aby nám připomněl jak na hovno je (od druhého dílu, jednička byla dobrá) . Z gore už jsem asi vyrostl, nebo nevim, ale už mě to poslední dobou prostě nebere, vtip žádný, hraje si to na Braindead a je to shit. Vezenský prostředí mám rád, ale tohle mě vyloženě nudilo a tu jednu dávám za nádhernou sexy Elsu Pataky. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Můj první Animátor, kterého jsem Zhlédl.. Bylo to určitě zajímavý, vědecké procesy mám vcelku rád, ale proč to sakra bylo tak Komediálně podaný !! Některé scény, byli šíleně komické, například když černoch pouze s půlkou těla skáče po zdech, gore spíše amatérské,Holky byli kupodivu odvážné a nebáli se ukázat i něco víc.. Yuzna zřejmě, chtěl udělat Hororovéj Trhák, povedla se mu Parodie ! ()

Dr. Wolfenstein 

všechny recenze uživatele

Třetí díl Re-Animátora se nese v mírném poklesu kvality, ale i tak splňuje, to co se od něj očekává a na co jsem se těšil. Morbidní komedie, ve které není nouze o zajímavé, čí šílené postavy, jsme konec konců ve vězení a bláznů je tu spousta, u níž se rozhodně nebudete nudit. Doktor West s pomocí mladého a najivního lékaře poračuje ve svých experimentech a za krátko promení celé vězení v naprosté peklo. Jedná se o zdařilé pokračování, kterému k dokonalosti schází, jak bych to jen řek, onen puc 80. let a možná i starý Westův arcinepřítel, přesněji jen jeho hlava, doktor Hill. Doufám, že se někdy dočkáme dlouho slibovaného House Of Re-Animator. ()

Hellblazer 

všechny recenze uživatele

No rozhodne najhorší Re-Animator a to predovšetkým kvôli tomu, že z filmu skoro zmizol ten typický čierny humor. Čo sa našťastie nezmenilo je Jeffrey Combs, ktorý tu vlastne ako jediný hrá. Na to, že sa jedná o straight-to-video, potešia slušné efekty a niektoré gore si skutočne vychutnáte. Príbeh je úplne stupídny a takmer bez konca, ale je tu aspoň možnosť pokračovania...eh...aby som nezabudol, počkajte si na záverečné titulky pri ktorých sa odohrá kung-fu fight medzi odhryznutým penisom a krysou.... ()

Galerie (35)

Zajímavosti (2)

  • Meno doktora Howarda Philipsa je odvodené od autora predlohy prvého Re-Animátora, spisovateľa Howarda Philipsa Lovecrafta. (BlackTom)
  • Film bol zakázaný v Kanade a Singapure. (Paldiny)

Reklama

Reklama