Reklama

Reklama

Pár nenormálních aktivit

  • USA A Haunted House (více)
Trailer 1

Když se konečně Malcolm rozhodně pověsit staromládenectví na hřebík a dovolí své přítelkyni, aby se k němu nastěhovala, netuší, kdo přivandruje s ní. Po pár podivných událostech se Malcolm s Keishou rozhodnou podivné aktivity natočit a zjistí, že Keishu posedl šílený duch. Malcolm povolá na pomoc kněze, aby ducha z Keishy vyhnal a zachránil tak jejich vztah a především Malcolmův sexuální život… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (393)

maverick10 odpad!

všechny recenze uživatele

Americane jiz ztratili schopnost zapinat vypinac sve mozkovny, ktera se uz tak dost smrstuje a stale se placaji do kolen, kdyz se cernoch vysere v obyvaku na zem, kdyz si prdne pod perinou, nebo kdyz onoho fekalniho cernocha osuka duch. Sex a fekalie je stale druh humoru, u ktereho se bavi cela americka rodinka, ktera stihla poblaznit uz pulku Evropy. Zajimave na tom ovsem je, ze kdyz se takova vec stane i lidem v jejich okoli, ktere ani neznaji, nikdo se tomu nezasmeje a vsichni se pohorsi! A ja se ptam, kde se Vam to kurva pomotalo? ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

V podstatě úplně stejná stupidita jako snímek , který byl základem této parodie. Akorát s tím rozdílem, že když se smějete u tohohle, má to své opodstatnění a není to divné, protože je to komedie (proto také přidám ještě jednu hvězdu). Ale když jste se smáli u PA, bylo to kvůli trapnosti snímku. ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Paranormal Activity je film přímo stvořený pro zparodování, ale tady se to fakt moc nepovedlo. Nedával bych to tolik za vinu tomu jednoduchému sexuálnímu a fekálnímu (ačkoli ten mi tu vadil docela dost) humoru, v Scary Movie je taky a v prvních třech dílech přesto je podán funkčně a vtipně. Jenže tady to prostě nefunguje a je to nuda. Pár vtipných scén + jedna geniální (ta, jak ignorují padající nádobí) v tom sice je, ale pořád je to málo na to, aby to ten film zachránilo. Navíc většina scén mi přišla spíš trapná než vtipná. Dvojku někdy asi zkusím, když má být podle všeho lepší, ale nadějí do ní stejně moc nevkládám... 2* ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Další z řady spíše trapných parodii. Kde jsou ty časy kde jsem se u Wayansů smál? Tady tohle už prostě smrdí naprstou trapností. Jo jsou tu asi tak 2 scény u kterých jsem se zasmál ale to je zoufale málo. Film se děsně snaží být za každou cenu vtipnej a tak to prostě působí uspěchaně a plno vtipů vyjde na prázdno. Na dvojku zvědavej fakt nejsem. ()

Motinski 

všechny recenze uživatele

Lepšie ako konkurečné Scary Movie 5. Od moderných paródií neočakávam nič dobré a možno práve preto ma Pár nenormalních aktivit prekvapilo. Wayansove grimasy mi ku koncu už síce liezli na nervy, no väčšinou to bola fakt celkom zábava. A farár v podaní Cedrica the Entertainera dokonalý. Uletené, svojské, občas trápne ale určite kvalitnejšie ako by ste čakali. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (10)

  • Kisha (Essence Atkins) používá parfém s názvem "Entita", čímž odkazuje na film Paranormal Entity (2009). (Lajty)
  • V Malcolmově (Marlon Wayans)domě je možné vidět hned několikrát plakát ke hře "Saints Row: The Third". (Korbitch)
  • Film prišiel do amerických kín 11. 1. 2013, čo bol pôvodný dátum premiéry konkurenčného snímku Scary Movie 5 (2013) ešte pred tým, ako ho presunuli na 12. 4. 2013. (S3MIR)

Reklama

Reklama