Reklama

Reklama

Diskuze

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

pustil jsem si zůčtování ve vile. choreografie špatná není, ale je to na efekt brutální. hlavní postava neprojevuje vůbec žádné emoce, je velkej, namakanej a dost mu pomáhaj střihy. navíc je směšné, jak to je přesně okopírované dle Ajeossiho.

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Suhlasim s Ouwenom. Tie bitky postradaju tvrdost a evidentne sa mlati vzduchoprazdno.

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

Niktorius

Já nevim, viděl jsem dost bojovek a z toho traileru jsem ani jeden úder nepocítil. A navíc mi přijde, že to bude spíš o kopech a já radši preferuju kombinaci obou.

Niktorius

Niktorius (hodnocení, recenze)

Ouwen

Umělé v čem? 

Podle mě ty souboje v Baaghi vypadají dost slibně a jsem rád za Tigera Shroffa, který je očividně pohybový / akrobatický talent (čímž dost kontrastuje s některými jinými indickými akčními hvězdami, které akorát mají velké svaly).

na příspěvěk reagoval Ouwen

 (hodnocení, recenze)

Upoutávka na jinou akční Indii :)

Letos bude ještě několik zřejmě nabušených indických akcí, ale nejblíže která může zaujmout fanoušky akčního žánru je asi Baaghi. Ke zhlédnutí trailer Baaghi, nevypínat v první půli kdy je to spíše romantické, druhá půle traileru je už značně nabušená. Očividně si tvůrci dost vzali z asijských bojových, ne-li kung fu filmů obecně :) V hlavní roli zřejmě vycházející indická akční hvězda Tiger Shroff.

na příspěvěk reagoval Ouwen, Niktorius

Niktorius

Niktorius (hodnocení, recenze)

Lacike

Tak remake určitě není zbytečný, je prostě zamýšlený pro jiné publikum. Takže v ideálním případě producentům vydělá, aniž by si museli vymýšlet vlastní námět a u indických diváků bude mít daleko větší úspěch, než by získal originál, kdyby se dostal do indické kinodistribuce.

 (hodnocení, recenze)

Oficiální trailer vyšel před dvěma dny na YouTube už má přes 781 tisíc zhlédnutí a nyní ho máme už i zde v profilu filmu ;)

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

Nic moc mne na traileru nezaujalo krom namakaného hrdiny a špičkové akce. Jako jsem zvědav, určitě si to nenechám ujít

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnocení, recenze)

Lacike

Uvidím... hlavne, aby tam neublizili nejakej kravke :)) Z tych exotických filmov som este zvedavy na Second Blood, to moze byt este vacsia sranda.

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Bitky vyzeraju super, ale tak trochu mi to pripada ako zbytocny remake. Original bol skvely po kazdej stranke.

na příspěvěk reagoval Niktorius

Reklama

Reklama