Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na Silvestra v roku 1999 sa 20-ročný Sebastian (Bartosz Bielenia) zamkol v televíznom štúdiu. Má pri sebe dvoch rukojemníkoch, zbraň a posolstvo pre svet. (Weezy22)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (16)

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Aha, takže vlastne nič. Len to, že jeden silvester v poľsku bol zaujímavý. Pre danú telku, pre nikoho iného. Nič, nula celých nula nula nič ten film neponúkne. Motivácia, napätie, prestrelka, to všetko ostalo niekde mimo. Zase raz skvela kúpa Netflixu. Vlastne za to ani nemôžu, že naleteli Polákom, O kurwa aj s týmto počinom. 1 z 5 ()

Thomas_xxxxx 

všechny recenze uživatele

Ono to bolo celkom dobré až na to, že poslednú polhodinu sa začali všetci správať absurdne. Očividne to už únoscu a rukojemníkov prestalo všetko baviť, tak si z batôžka vybrali croissantíky a začali sa napchávať od nudy. Zrazu keď má únosca ísť do vysielania, tak zahlási, že ho musí napúdrovať a učesať mu vlasy, akoby sa nič nedialo. Následne keď mala tá rukojemníčka byť oslobodená, tak pre zmenu začne revať, ako keby sa zamilovala do hlavnej postavy celého filmu a prestáva myslieť na to, že bola rukojemníčka. Naveľa však ide. Proste v poslednej polhodine sa všetci správajú debilne. Prvú hodinu sa našťastie správa debilne len vyjednávací tím, čo je pozitívum. Dám tomu 4 hviezdy, lebo to našťastie celkom zbehlo a malo to spád, len postavy si robia z toho filmu dobrý deň. ()

Reklama

vyfuk 

všechny recenze uživatele

Začalo to perfektně. Skvělým námětem. Jenže to asi bylo bohužel vše. Finální výsledek má sice světlé momenty, ale poté o jsou někdy dost nikam nevedoucí dialogy, plot holes nebo obecné nelogičnosti. Natočit a hlavně napsat takovéto psychologické drama je prostě těžký řehole. Něco se povede, něco stojí za nic. Někdy až překvapivě nevyužitý a nevěrohodný výkon běžně skvělého Bielenia. Finální pasáže člověka ani moc nepotěší v tom, co film mohl říct. A finále jako takové už vůbec. Nevím jestli mělo jít o velkou bizarní třešinku na závěr a nebo jsem to nepochopil. To první mi moc nesedí, i když bych normálně řval smíchy. A to druhé dle hodnocení v průměru asi sedí. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Poláci v posledních letech přišli s nejednou peckou,ale holt ne vždy všechno vyjde a Prime Time je solidní krok vedle.Asi by to chtělo být trochu něco jako Money Monster,ale bohužel není a už asi v půlce mě absolutně přestalo zajímat co se bude dít,jaká je motivace hlavní postavy a jak to celé dopadne.Přitom potenciál to mělo...40% ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

True-based dráma v TV štúdiu v Poľsku, kde mladík (pomocou rukojemníkov) sa snaží dostať sa do živého vysielania. Režisér Jakub Piątek ide na to klasickým spôsobom a príbeh filmu buduje postupne. Bohužiaľ dosť rýchlo sa dostaneme do zlomového bodu, odkiaľ už ani on a ani herci/herečky sa nedokážu ďalej posunúť. Jednotlivé scény nemajú dostatočnú dynamiku, postrácajú hĺbku, podobne ako aj ich postavy. Ten záver je veľmi jednoduchý, bez skutočne napínavého momentu. Osobné hodnotenie: 62% (**) ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Scenár bol inšpirovaný skutočnými prípadmi mladých mužov útočiacich na televízne stanice v Poľsku. (Weezy22)

Reklama

Reklama