Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve skvěle obsazené komedii o vánočních svátcích sledujeme členy širší rodiny, kteří se snaží tradičně sejít, aby společně oslavili svátky. (Freeman Ent.)

Videa (27)

Trailer 1

Recenze (156)

Handle 

všechny recenze uživatele

Já vím, že jsou Vánoce a tak... ale zas "ocaď pocaď"... :) Asi jsem viděl i horší filmy, ale to nic nemění na faktu, že jsem při těch vyumělkovaných scén bez vtipu a otřesných dialozích s tunou sentimentu trpěl až až. Takovou povrchní a za vlasy přitaženou spatlaninu by podle mě dokázal natočit skoro každý. Vánoce nevánoce, tohle na mě prostě působilo neupřímně a hercům jsem nevěřil ani slovo. ()

Miagy 

všechny recenze uživatele

Veľmi zvláštny film, spojenie Vianoc, drámy a komédie nie je práve najšťastnejšie riešenie. Vo filme bolo vidno, že niekedy asi ani autori nevedeli, čo z toho chcú mať. Či vianočnú komédiu na štýl Lásky nebeskej ( pozorný dívák si isto všimol podobnosť mnohých scén) alebo z toho chceli smutnú drámu. Čo sa týka deja - ten bol celkom klasický, scenár tuctový. Herci boli vynikajúci, nikto ma nesklamal. Mám rád filmy s "komentátorom" celkom to fungovalo aj v tomto filme. Mám však veľmi zmiešané pocity, niečo mi tam chýbalo. PLUS: soundtrack, vynikajúca kamera ( fakt výborné zábery), sympatickí herci, dobré výkony, atmosféra vianoc. MINUS: akýsi nesúlad medzi komédiou a drámou, nevyťažený potenciál...po ďalšom zhliadnutí mením hodnotenie na 80% ()

Reklama

moviechecker 

všechny recenze uživatele

Ak si chcete zničiť Vianoce určite zájdite v predvianočnom čase na tento depresívny snímok, a ak si to chcete užiť poriadne tak choďte rovno na Štedrý deň. Neviem kto z dvojice Jessie Nelson či Steven Rogers je väčší Grinch, ale predpokladám, že druhý menovaný. Pustiť takýto film v predvianočnom čase, by si zaslúžilo aspoň verejnoprospešné práce. Šli sme do kina užiť si komédiu a nabudiť sa trochu tou nadchádzajúcou atmosférou no namiesto toho sme zízali na odpad a depresiu. Takže Steve a Jessie ako vravela ta VAša malá holka: You are such DICKs. Takže drahí amíci nabudúce si také šity púšťajte pred valentýnom a neberte nám radosť z Vianoc. ()

bloodline 

všechny recenze uživatele

Chaotická multikatastrofa. Tento film obohnal múzy ostnatým drôtom a nechal ich jarmo zmrznúť slimačím tempom po Transsibírskej magistrále. Potom vykradol kinematografické klenotníctvo s najvzácnejším kúskom Love Actually vo vitríne, aby priniesol yankeeovským darmožráčom happy endový pocit Vianoc. Samozrejme, krádež dopadla na nedostatočnú s fejkovými odrobinkami za mrežami kvalitatívneho prízemia. Celému chaosu trónila, okrem prepychového gýču, snaha tvorcov oblbnúť nechápavé publikum tým, že 70-ročná Diane Keaton je filmovou dcérou 81-ročného Alana Arkina. Už len za jej podradnú retuš by mali lietať hrdelné tresty. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Pestré obsazení mě nalákalo ve vskutku nic neříkajícím traileru. Amandu mám rád (nemůžu se dočkat druhého Mamma Mia!), Olivii také, a proto jsem zpětně nechápal, že se vyskytly nominace (a pokud si pamatuju nakonec i proměněné) na Zlaté maliny. Musím uznat, že jsem se těšil na klasický vánoční film, od kterého nelze nic extrémního očekávat, ale v druhé polovině to byla pekelná nuda o jakýchsi rodinných nesrovnalostech. Napodruhé bych se už uzíval. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (8)

  • Film se původně jmenoval The Most Wonderful Time, během natáčení se název změnil na Let It Snow a až při post produkci byl vymyšlen konečný název Love The Coopers, přeložený do češtiny jako Trable o Vánocích. (hansel97)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno