Reklama

Reklama

Návrat Re-Animátora

  • Španělsko Beyond Re-Animator
Trailer

Obsahy(1)

Smrtí život zdaleka nekončí. Kultovní heslo šíleného vědce Herberta Westa, který se specializuje na oživování mrtvol, zaznívá už potřetí. West se kvůli svým morbidním pokusům, které za sebou paradoxně zanechaly víc mrtvých než živých, ocitá v přísně střeženém vězení. Tady shodou okolností pracuje i muž, jehož sestra se před deseti lety stala jednou z obětí šíleného génia... Hektolitry krve, svérázní zombíci a strach kombinovaný s humorem vám předvedou, že umírání může být sranda. (Vapet Production)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (85)

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Míň toho nablblýho doktůrka a víc Herberta Westa a klidně bych opět napálil plnej počet. I přes slabší herecké výkony některých představitelů, i přes slaboučkej a děravej scénář, i přes všechny vady, které ve filmu najdete. Ano, jsou tam, ale na tom vůbec nezáleží: je tam Jeffrey Combs, a tedy nejslavnější absolvent lékařské fakulty Miskatonické univerzity Herbert West.. Oceňuju, že tvůrci konečně použili další reálie z Lovecrafta - právě Miskatonickou univerzitu, město Arkham atd. První půlka je lehce slabší, ale masakr a hlavně úchylné vtípky v druhé části jsou úžasné - na ukousnutý a následně znovuoživlý penis ředitele věznice jen tak zapomenout nepůjde. Zábava s nadhledem, jak má být. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Slabší odvar předchozích křisitelů. Rozjezd byl přitom parádní a sliboval strachem nabitou morbidní jízdu ve zrůdném obludáriu. Bohužel hned po fantastické úvodní scéně se přesuneme do vězení, kde se nám, místo rozličných pokusů oživit liščí ocas sešitý s lidskou prdelí, dostane extrahované duše v ampuli a typicky béčkově přiblblého příběhu o ničem. Naštěstí brodění se v bahně skončí celkem záhy a přece jen přijde na řadu gore divadlo. O poznání slabší než v minulých dílech, přesto tu najdeme několik vydařených chuťovek, třeba poloviční muž či feťák v rozpuku rozhodně potěší zvídavé oko studenta anatomie. Za skvělého Combse, který se evidentně v roli zásadně racionálního Herberta Westa cítí jako ryba ve vodě, četyre. Viděno během Season Challenge tour 2015 ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Po prvních dvou dílech nastal mírný kvalitativní propad, nicméně i přesto si tento film zaslouží pozornost, v druhé půli se divák dočká celkem slušného masakru. Moc nechápu, proč se tvůrci rozhodli značně redukovat humor a pozornost zaměřili na postavy doktora a novinářky, zatímco Westa nechali strádat kdesi v pozadí, to byla rozhodně chyba. Děj nebyl nikdy nejsilnější stránkou Re-Animátora, nejinak je tomu zde a dokonce bych se nezdráhal tvrdit, že v tomto díle dosáhla prázdnost scénáře svého vrcholu. Nápady se ale nešetřilo na různých krvavých blbinkách a vychytávkách, za což si snímek tři hvězdičky nakonec vysloužil, ale bylo to tedy o fous. ()

topi 

všechny recenze uživatele

Třetí pokračování nejkultovnější re-animační série se skoro celé odehrává mezi vězeňskými zdmi, kde opět zkouší své experimenty s oživováním známý to doktor Herbert West. Bohužel už je to vcelku nuda a nezachrání to ani těch pár gore efektů, které jsou ještě k tomu sestříhány cenzurou. Vtip, který má působit vtipně je spíše rozpačitý a Brian Yuzna už má svoji slavnou režisérskou éru dávno za sebou. I přes to vše dávám za tři, zejména k určitým sympatiím k té nádherné, fosforově zelené tekutině. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Mé první setkání s doktorem Westem(ano,vím,začal jsem krapet od konce) nedopadlo zrovna dvakrát nejlépe,mé pocity z Návratu Re-animátora bych nazval nejtrefněji jaksi rozpačitými.Především tedy Jeffrey Combs,nevím jak v předešlích dílech,ale zde svou postavu doktora Westa neskutečně přehrává,nesmyslně se pitvoří a hází grimasi na přesdržku.Krvavých splatterefektů se dočkáme,a to i docela kvalitních,na druhou stranu jich není zas až tolik a téměř polovina filmu se ani nic neděje.Poslední půlhodinka zase naopak jako by vše zameškané chtěla dohnat přehršlem postav,děje,situacemi,efekty.On celý děj filmu je dost odfláklý a vůbec mi přišlo,že se zde dost i šetřilo,kultovnosti předchozích dílů tedy u mě zrovna nedostál. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (2)

  • Film bol zakázaný v Kanade a Singapure. (Paldiny)
  • Meno doktora Howarda Philipsa je odvodené od autora predlohy prvého Re-Animátora, spisovateľa Howarda Philipsa Lovecrafta. (BlackTom)

Reklama

Reklama